Asp. optimiste 730!Bun venit Matei,felicitari Lia!
Raspunsuri - Pagina 10
Mihaelafalt spune:
Neata si la multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de astazi.
Multumesc fetelor pentru urari si din partea mea pentru toate fetele de pe forum va doresc ceea ce imi doresc si mie in primul rand copilasul mult dorit, multa sanatate, intelegere in familii si tot ce va doriti.
Stefulici e bine ca ai fost la doctor te astept dupa amiaza cu vesti bune.
Lore ce bine suna ce spui tu, eu cred ca o cam termini cu inventarele de acum ca o sa ai concediu de risc maternal, eu sunt sigura ca esti graviduta
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Da luciana probabil e chef mare dar fiecare cu ale lui de dimineata, eu astazi mi-am propus sa invat ca joi am o lucrare grea si cum sotul e la servici oricum nu am ce face.
Diseara poate ma duc pana la finuta ca pe cumatra o cheama Mihaela si poate iese ceva acolo
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
miky82 spune:
Neatza fetelor, astazi va servesc cu prajiturele si suc si cine vrea putina sampanie
Multumesc pentru urari fetelor!!!! De altel va urez si eu un calduros La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf Mihail si Gavril
La multi ani! Gabyv, Katy, Lorena, Mihaelafalt, Mikidusa, Moni, MeAlex! VA doresc tot binele din lume si sper ca la anul pe vremea asta sa va tineti in brate bebelusii.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankcta Buna dragutelor! probabil ca m-ati uitat de cand nu am mai intrat! Dar eu din cand in cand mai intru. Incerc sa evit sa intru iar in butoi atat de adanc incat sa nu mai pot iesi si m-am hotarat sa stau un pic mai departe de voi. Am intrat insa sa o felicit pe Lia - SA_TI TRAIASCA PUIUTUL, SA SE FACA REPEDE MARE SI SA FITI SANATOSI TOTI 4! Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni! |
ankta eu nu te-am uitat
chiar ma gandeam zilele tgrecute la tine
ce-oi mai face...
fa cum simti tu ca este mai bine pentru tine
si eu am avut o perioada de o luna si ceva, timp in care m-am tinujt departe
insa apoi am revenit
deci te inteledg perfect
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
Miha, Miky, Gaby, si restul fetelor ce isi serbeaza ziua de nume azi:
LA MULTI AAAAAAAAAAAAAAANI!!!!
SI TOT CE VA DORITI MAI ARZATOR SA VI SE INDEPLINEASCA
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui miky82 Multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine si apropo de grija lumii cred ca nu exista zi sa nu ma intrebe cineva ,, dar cand faci si tu un copil?,, pana acum ma intrebau cand ma marit, probabil dupa primul copil ma va intreba cand o sa il fac si pe al 2 lea , sincer cred ca m-am obisnuit cu intrebarilea astea, dar am momente cand imi vine sa le zic cate ceva de dulce.... astia sunt oamenii care ii f-t grija de noi si nu au alt subiect de barfa. In curand Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici! ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop |
MIE IN ULTIMUL TIMP MI SE INTAMPLA ALTCEVA: toate fetele cu copii sau nu, din jur imi zic: lasa ca o sa vezi si tu cum e in curand si alte propozitii asemanatoare
deja ma apuca nervii pentru ca stiu cat de greu e sa ramai gravi' si nu mai suport sa aud pe toti ca-mi zic: 'las' ca ramai tu gravi', sigur ramai, ai sa vezi'
eu inteleg ca nu sunt rau intentionati inca, cand vad ca nu se intampla....ma ia disperarea si mai tare
si intr-adevarf, lumea se preocupa f mult de copii tai,.....
la o anumita varsta e intrebarea de facut conversatie.....din pacate
Monique77 spune:
citat din mesajul lui anne_marie79 Buna dimineata , scumpele! Intr-o zi asa frumoasa si binecuvantata , in care sarbatorim pe sfintii arhangheli Gavril si Mihail , eu va urez voua , celor sarbatorite , sa aveti parte de sanatate , intelegere in familie , iar bebele mult asteptat sa va lumineze viata cat mai curand! La multi ani Mihaelafalt , Miky82 , Lorena ... la multi ani sotului tau Monique77 , scuze daca am uitat pe cineva! Cand iti ploua in inima ... fa-ti umbrela dintr- o speranta! |
Multumesc mult Anne
Monique77 spune:
citat din mesajul lui stefulici La multi ani Mihaela , Miky82 , Lorena si sotului, la multi ani si sotului tau Monique77! Eu tocmai am venit de la Fundeni (Dr. U) si tb sa ma intorc la 15.30 dupa rezultate. E groaznic de departe de mine.Acum am avut noroc ca m-a dus si m-a adus sotul, dar dupa amiaza va tb sa strabat tot Bucurestiul... cahhhhh! Si nu am cuvinte sa va descriu ce simt cand ajung in zona aia . Am trait niste momente oribile in spitalul ala si de cate ori ma apropii de el imi amintesc. Va pup http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w 2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot. |
Multumesc Stefulici,
Multumesc mult fetgelor
va pup
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lucianamoga Neata ! Haideti la cafea Miky Doamne ajuta ca peste 2 saptamani(sau 10 zile )sa ne dai vestea cea mare Si mai sper ca visul tau sa se adevereasca odata ca nu mai am rabdare Moni AMR 10 (asa le numar de zici ca eu am facut stimulare) Lorena poate faci azi totusi un test Yna nu ne anunti nimic? Gaby tu?A trecut spottingul? Anka cum sa te uitam...te asteptam oricand vrei sa revi Bob , Deny , Anne Marie si pentru toate fetele Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
hahahha
moama ce se duc zilele
sa fie cu ochi la finalul celor 14 zile
lucianamoga spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
hahahha moama ce se duc zilele sa fie cu ochi la finalul celor 14 zile Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
Va fi ai sa vezi