Asp. optimiste 730!Bun venit Matei,felicitari Lia!
Raspunsuri - Pagina 15
miky82 spune:
Lore imi pare tare rau dar poate totusi pipi nu a fost asa de concentrat, nici nu sti cat de rau imi pare, sper ca maine totusi sa ne dai o veste frumoasa. Te roooooooogggggggg nu mai plange!
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
lucianamoga spune:
Lorena , acum ca a spus Cixinica , tie la amandoua sarcinile ti s-a pozitivat testul la o saptamana intarziere...hai ca pana nu-i vezi pe urati ai toate motivele sa speri
cixinica spune:
Salutare!
La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor zilei, Miki, mihaelafalt, mihahegarty, lorena si sotul, sotul monicai si tuturor celorlalti care poarta numele sfintilor zilei!
Mihaelafalt spune:
Lorena si eu sunt de acord cu fetele tie oricum testul la sarcinile trecute a fost pozitiv mult mai tarziu si plus de asta pipi nu era concentrat, ia si revinoti ca faci rau la bebe, atata timp cat nu si-a facut prezenta ciclosul si nici spotingul totul e bine si nu ii fa tu rau acum cu dezamagirea ta.
Ia si te ridica in picioare si ai grija de tine si bebel ca nu tia intarziat degeaba si imi pare rau ca ai stricat banii pe test dar o sa vezi ce bucurie o sa ai cand o sa ne anunti atunci cand vei hotari tu ca esti in stare sa faci un alt test, stai si asteapta si nu te stresa ca totul e bine
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Monique77 spune:
Lore si eu zic sa nu disperi
poate trebuiem totusi sa incerci dimineata, la prima urina
sunt oricum alaturi de tine
si stiu ca asa voi fi si eu daca n u se pozitiveaza un test peste 10 zile
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
lilimara spune:
La Multi Ani tuturor ce azi isi serbeaza ziua numelui!!
Fetelor cu test negativ imi pare rau, dar mai pastrati un pic de speranta pana nu vedeti rosu.
Fetelor voi stiti cumva inainte de testul Papanicolau cate zile de abstinenta trebuie sa ai? Trebuie sa incep sa ma "caut" un pic si eu ca de doua luni am cam avut ceva sangerari dupa contact si banuiesc ca nu e de bine.
In rest....toate rele...bebe 2 nu vine, servici nu imi gasesc, iar fetita mea de cand cu gradinita e bolnava tot timpul. Sunt obosita si satula de toate.
Lili de strumfita Maria Eliza
Cu ajutorul lui DD in curand din nou
Bettercy spune:
La multi ani! Gabyv, Katy, Lorena, Mihaelafalt, Moni, MeAlex si sotului lui Monique77. Imi pare rau daca am uitat pe cineva. Fetelor, sa fiti fericite si sa aveti mult noroc in viata si bineinteles multi copii!
Lorena, cand crezi ca ai avut ovulatia? Poate e prea devreme sa faci un test?
Miky, sper din tot sufletul sa ramai insarcinata luna asta. Mi-a placut visul tau, si eu parca va cunosc de o vesnicie, intru aici in fiecare zi si sper sa citesc ca sunteti insarcinate.
Gaby, poate spottingul ala e semn bun pana la urma.
Nu mai pot sa mai stau, plec la lucru...sunt si schioapa, mi-am accidentat un muschi pe fesa stanga acum cateva luni la pilates si imi trecuse ceva..duminica am alergat 45 de minute si de atunci durerea e si mai mare. : (
Sa aveti o zi buna!
MeAlex spune:
La multi ani sarbatoritilor! Daca nu ma insel arhanghelul Gabriel a anuntat-o pe fecioara Maria ca il va naste pe Isus...pare un tip de treaba Gabriel, dar cred ca si Mihai ne poate fi de ajutor!
Lore, ce naiba? Pipi neconcentrat, test facut destul de devreme...si Surecheck...ce scrie pe el? Sa il faci la 4 zile de intarziere...Eu am avut teste destul de clare pe Alinta si pe Minut, iar pe Surecheck abia se vedea. Stiu ca alte fete au avut experiente mai bune cu Surecheck. Stie cineva care e sensibilitatea testului Surecheck?
Si apoi, chiar daca ovulatia ar fi fost in z 14, cine stie in cat timp a avut loc fecundatia, apoi implantarea...cum se mai scria pe aici: nu e matematica, nu sunt reguli stricte!
Hai, capul sus, mancam o prajiturica in cinstea sarbatoritilor si bem si un pahar de vin!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
histamina spune:
lore,daca te ajuta cu ceva, am facut si eu un test de sarcina cu strumf,a iesit negativ,dar eu imi vomitam si sufletul.s-a pozitivat el cu strumful din dotare nitelus mai incolo.
cred ca vomitam ca strumf se enervase pe testul negativ,ca nu-l detectase pe acolo.