Asp. optimiste 730!Bun venit Matei,felicitari Lia!
Raspunsuri - Pagina 14
stefulici spune:
Buna fetele!
Nu mai stiu cine m-a intrebat ( scuze, mi-e tare rau, greata)dc mi s-au umflat sanii dupa pregnyl?
Nu , mi s-au umflat cu cateva zile inainte de data cand tb sa-mi vina.
Da, ovarele m-au durut si nu numai , am av niste dureri pe care le-am asemuit cu niste contractii, asa ca la ciclu.
Lorena, iti tin pumnii cu testul.
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
stefulici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 e negativ |
Imi pare tare rau... insa speram pana vedem rosu!
lorena_86 spune:
fetelor nu mai pot
sunt sfasiata de durere
imi vine sa ma sinucid
NU MAI SUPORT
nici sa respir nu pot de plans
stefulici spune:
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor nu mai pot sunt sfasiata de durere imi vine sa ma sinucid NU MAI SUPORT nici sa respir nu pot de plans |
Linisteste-te! Ai pierdut o batalie, nu razboiul! Nici macar asta nu stii sigur! E totusi devreme, mai are timp sa iasa pozitiv. Nu-ti pierde speranta!
Uite : si eu ma chinui de 3 ani si in cele din urma D-zeu s-a indurat de mine si m-a ajutat! Erau momente in care credeam ca nu o sa mai vad vreodata un test pozitiv... si n-a fost asa.
Trateaza-le ca pe niste stari, nu ca pe niste realitati! Te pup si te rog sa iesi din butoi, ca acum il fac aschii!
lucianamoga spune:
citat din mesajul lui lorena_86 fetelor nu mai pot sunt sfasiata de durere imi vine sa ma sinucid NU MAI SUPORT nici sa respir nu pot de plans |
Lorena draga mea linisteste-te!Cum spune si Stefi nu ai pierdut razboiul , si nici in acel caz nu ai voie sa gandesti asa , nu ai voie sa te dai batuta ...noi suntem alaturi de tine si vom lupta impreuna pana la final
dana0000 spune:
Lore iubita nu pot sa cred,sa nu-ti pierzi speranta!
Stiu ca acum nu mai poti dar trebuie sa te aduni si o iei de la capat,o sa vina si vremea noastra,sunt convinsa!
Te poop tare si ma rog pentru tine sa fie bine!
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
valicutza spune:
of Lorena , incearca sa nu disperi , poate totusi e inca prea devreme , mai e timp sa se pozitiveze zilele astea , poate cine stie ..
te pup si fruntea sus trebuie sa mergi mai departe si noi suntem alaturi de tine
in curand
cixinica spune:
lorena, nu pot sa cred ce spui, aminteste-ti ca si atunci cand ai fost insarcinata t-i s-a pozitivat testul la 9 zile de intarziere(sper ca ma retinut bine), deci nu dispera, pana nu vezi rosu mai este o sansa