Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***359**
Raspunsuri - Pagina 22
shasa spune:
Ma recunoasteti ca fiind a voastra
Nu am semnul intrebarii, a avut Pepu grija.
Sa imi fie rusine ca nu am dat pe aici si nu am citit de un an si mai bine
Ma primiti chiar daca foarte rar [semn intrebare]
anamariame spune:
Wow, shasa, bine-ai revenit
Chiar zilele astea ma gandeam la tine! Ce-ti fac flacaii?Ilinca, eu nu-s nicaieri in lista ta, o fi de bine?
Fetelor, va rog sa ma scuzati ca-s neserioasa, revin cu descrierile si promit ca voi participa la toate cele viitoare, insa acum mi-au plecat musafirii iar Eva inca topaie pe aici. Si sunt aproape sigura ca voi adormi odata cu ea.
olishka spune:
Salutare!!!
M-am simtit un pic mai bine si am lasat forumul si m-am apucat de curatenie prin casa. Iar abia v-am prins din urma.
Sa-mi fac si eu o particica din tema, desi voi ati zis in mare ce si cum, iar acum simt ca orice as zice m-as repeta.
Incep cu BIANCA
Imi place de Bianca ca este directa si nu lasa loc de interpretari. La ea sau este alb sau negru. Apreciez foarte mult ca este o persoana relaxata, nu am "vazut-o" niciodata panicata. Este mereu stapana pe situatie.
Cu toate ca este o persoana directa, sincera, mie mi se pare totusi ca aici pe forum are "o limita" pe care nu o depaseste. Rar vorbeste despre sentimentele ei adevarate sau de probleme care o framanta. Nu stiu daca din cauza ca acesta este un forum public sau doar si-a pus o masca in spatele careia se ascunde si care o face un om mai puternic (si asta nu este de rau). Mie aceasta senzatie imi lasa. Eu cred ca in realitate este o persoana mult, multa mai sensibila decat cum se prezinta aici.
Imi place la nebunie si chiar o invidiez un pic pentru armonia din familie si cred ca in mare ei i se datoreaza acest lucru.
Mai cred ca nu lasa pe oricine sa intre in viata ei, adica greu poti deveni prietena cu Bianca (ma refer la prietenie adevarata). Adica este genul de om cu putini prieteni da buni (asa cred eu) si te poti baza suta la suta pe ea.
Si desi este o persoana foarte activa pe forum, eu cred ca o sa mai dureze ceva timp pana o s-o cunoastem pe Bianca cu adevarat.
Aaaaa si sa zic si eu, caci am vazut-o de 2 ori: este tare frumoasa
Chiar arata ca o pustoaica.
Scriu acest mesaj de vreo 5 ore. Am avut si musafiri intre timp si am fost intrerupta de ai mei copii de vreo 10 ori asa ca ideile si gandurile au tot fugit
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
25+
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Wow, shasa, bine-ai revenit ![]() Chiar zilele astea ma gandeam la tine! |
Multumesc de primire
pisigri spune:
citat din mesajul lui shasa![]() IRI TEO PETRUNew Life Is Born |
Ia zi, tu la ce concurs vrei sa te votam? :))))))

Baga repedeeeeee o poveste cu voi, ca sa te iertam ca ai lipsit atit de mult !!!
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
olishka spune:
Wooow Shasa
Bine-ai revenit
Si eu ma gandeam zilele acestea la tine. Ma gandeam ca daca ar fi sa mai fac inca un copil si ar fi tot baiat...si atunci mi-a venit in minte imaginea ta cu flacaii tai
Te rog sa ne pui poze cu voi!
Ilinca exact asa se comorta soacra-mea cand am nascut si plangea copilul. Maica-mea incerca sa ma incurajeze si ea venea si se punea in tocul usii si-i plangea de mila la copil. Imediat imi sarea mustarul, acci tare ma mai deprima. Pana la urma i-am zis sa nu mai faca asa. Sper ca si-a invatat lectia si la urmatorul nu va mai face la fel...Bine ca nu v-a dat antibiotic si ca nu este nimic grav 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
25+
pisigri spune:
Mai shasa, tie ti-a mirosit a tocanita? 

Na, sa te mai pupacesc o tura ! Si sa nu mai dispari !!!!
Inapreda, io nu stiu ce sa zic la faza cu lovitul, da cred ca e evident ca plinsul tau este perceput ca ceea ce este: o chestie falsa. Ian crede ca te strimbi si probabil se amuza copios. Io as incerca sa ma supar ferm pe el, da' tu ne-ai mai zis noua ca nu prea iti iese
asa ca nu ma pricep mai departe.
Anaan, las-o incolo, cum sa te superi? Na, nici eu nu-s zen desi trec printr-o pasa mai spirituala, asa, si ma tot strofoc sa fiu toleranta. Vorba Monicai cred, nu votatul in sine era marea problema ci faptul ca mai multe dintre noi ne-am simtit folosite. Nu suntem bune de "prietene" dar suntem bune de votante
si nici macar nu e prima data cind se intimpla asta.
Gagici, vad ca bate vint de schimbare ingrediente tocanitza? Pai nu ne schimbam pina nu citim concluziile "tocatelor" din "episodul 1", nu?
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
denisamada spune:
citat din mesajul lui shasa![]() IRI TEO PETRUNew Life Is Born |

Bine ai (re)venit Shasa!!! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

TEO