Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***359**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Asa...amu cu Phiphi...bai, a dormit 3 ore juma, noroc ca mi-a trecut prin cap sa chem dr. acasa, ca initial ne programasem la cabinet, dar a dormit mult peste ora de inchidere a cabinetului:))). De fapt s-a trezit cand a sunat dr. la interfon, s-a trezit bine dispusa si cand a vazut-o...moaaama, ce raget a tras, efectiv nu i se mai termina racnetul:)))(stie ca i se uita in gat si asta nu suporta). Bine, dupa ce a fost gata consultul zburda si ii dansa dnei si-i tot aducea jucarii:)).
Buuun...soacra a venit la noi sa fie si ea aci cand Phiphi inca dormea. Si tusea in somn, desigur. Doaaamne, ce tragedie! Cum o lua socrela in tragic, ce-o mai caina, ce ofta, ce suferea, ce-si dadea ochii peste cap...m-a innebunit cu fraze de tipul:"vaai, saraca! ce urat tuseste! nu-i a buna! groaznic! nu trebuie neglijat!" etc, baaai, parca o vedea cu bronsita,TBC, pneumonie si laringita la un loc, simteam ca explodez, efectiv la un moment dat imi bagase si mie spaima-n cioante cu atitudinea aia dramatica!!! Plm!!!
Eh, a venit doctoritza si s-a distrat un pic de noi, ca in primul rand de avea laringita nu avea voce nici sa planga, pe cand Sophia uite ce serenade face si ce ciripeste. N-are nimic la plamani. A zis ca ea nu ar vrea sa-i dea antibiotic pentru atata lucru (probabil e obisnuita cu "dati-i, totusi!"). Dar a zis ca totusi sa n-o ducem la gradi saptamana asta, sa-si revina cu tusea.

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ina, eu nu te vad ca fiind o tipa careia sa-i pese prea mult de gura lumii. Chiar din contra, cred ca exista in tine o dorinta de a contrazice gura lumii sau de a-i da apa la moara. Tocmai de aceea eu nu inteleg de ce stai cateodata si analizezi pana in cele mai fine detalii ce zice lumea, fiindca, oricum, "inregimentarea" in trendul general nu te defineste. Sper ca am fost cat de cat coerenta!

Cam asta incercasem si eu sa zic, chiar daca a sunat mai altfel. Asta era ideea, ca prea studiaza ce zice lumea si as vrea sa o vad cu mai mare incredere in ea (ca oricum e clar ca face ce o taie capul pana la urma; dar ce frumos ar fi sa nu mai puna la inima ce zic altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Oaaaau, ce-o fi mai cu tine, ilincu, ma si sperii :))), cred ca e a 2-a sau a 3-a oara cand postezi similar cu mine, tocmai in acest prezent cand majoritatea subscriu la pareri opozite cu ale mele :))) Eu banui ca vrei sa te pui bine cu mine, in asteptarea tocanitei :)))

Revenind, ai scris fff misto mai sus, gandurile tale legate de aditapop si in general, de rugaminti, ne-deranj, "coabitare virtuala" etc, sunt parca extrase din creierul meu. Eu, cand am vazut ca majoritatea sunt pro-annan [strict la subiectul cu aditapop], mi-am scris parerea, dar mai succint, si iaca tu ce frumos ai dezvoltat. Ia sa ma uit in calendar, o fi vreun sfant de a reusit sa cotropeasca scorpiuta dornica de sange...

Gata, fug spre casa, noapte buna fetelor!

Poze cu noi

Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

INA, io am zis de gura lumii. Imi aduc aminte cand te ingrijorai ca Ian e rasfatat, ca toata lumea din oras te critica pentru cum il cresti pe Ian. Atunci cand ne-ai povestit si de m.uierea aia care batea cu bota.

ILINCO pe mine m-a deranjat trasul de maneca. Si sentimentul ca DC e o piata de desfacere, nu o comunitate de prieteni.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut fetele acu ne-am trezit si noi si ne pregatim de iesit. Revin pe seara cu tema facuta sper.
Ilinca ma bucur ca Sophiphi e bine si nu e nimic grav.
Anaan nici nu ma gandesc sa-mi cedezi locul. In primul rand tu esti mai activa si meriti mai mult sa fi in primele transe de tocanita si in al doilea rand nu-mi place sa primesc favoruri chiar daca vin de la cineva drag. Eu pot sa mai astept. Pup
Ina si Gaza a avut o perioada asa dar mai demult, pe Gazul il caftea din joaca pe mine nu prea avea curaj dar ii venea sa dea la nervi. Singura solutie fara sa elaborez ca ma grabesc a fost ignorarea. Adica nu i-am mai repetat de o mie de ori ca nu e bine daaar de fiecare data cand facea asa intrerupeam orice activitate (de obicei joaca) luam o atitudine serioasa si plecam in alta camera/loc. La un momendat s-a prins ca nu e ok si cu timpul a trecut.
pup

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Io inca sunt de acord cu Anaan

Haaaaaiii, mai scriiiieti !!! Se raceste tocana !

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ilinca, oi fi cretina dar daca sor' mea, de exemplu, ar pune fara ca eu sa stiu poze cu Ian la un concurs din asta timpitzel cu "cersit" de voturi, eu nu l-as vota. "Timpitel" din punctul meu de vedere. Daca ar fi vorba de un concurs PE BUNE da, as vota. Dar in nici un caz "la cerere". As vota pe cine as considera eu ca merita. Stiu, e o gindire/simtire rigida dar nu agreez concursurile unde se voteaza din prietenie. As vota "din prietenie" la un concurs cu tema "cine are mai multi prieteni". Eu am avut o problema si cu job-ul. Mi se parea absurd sa ma angajez "cu pile" sau "sa puna cineva o vorba buna". Eu tot timpul am reusit prin forte proprii; nu m-am dat in vint dupa copiat, nu-mi placea nici sa tocesc dar imi placea sa stiu. Am facut facultatile la stat, la fara taxa (nu ca as avea ceva cu celelalte). Prima din neamul meu N-am avut nici un job ca m-a recomandat cineva. Am mers tot timpul pe calea "normala" din punctul meu de vedere, adica trimis CV + scrisoare de intentie + interviu. etc. etc.
Poate de la asta mi se trage, habar nu am. Pe mine EFECTIV m-au deranjat interventiile Aditeipop. O data sa ceara/roage/cevrea ea, mi se pare ok/admisibil dar sa insisti, sa cersesti sa te bagi efectiv ca musca in toiul unor discutii, mie mi se pare prea mult. PENTRU MINE, evident! Sper ca am fost coerenta macar partial ca iar m-am ambalat.
Imi pare rau ca te-am suparat, chiar daca ti-a trecut.

Mama lui Ian.

"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ilinca si Anca, imi pare rau daca v-a deranjat atitudinea mea, recunosc ca (inca) nu am devenit la fel de toleranta ca voi. Nu este o ironie, chiar as vrea sa devin, insa unele situatii le diger greu si de-aici si tepii de arici.

Mergi la inceput

PS. Am uitat sa va reamintesc ca acum sint in anul 1 la o Fac "pe bani" si m-as angaja si "cu pile" si "pe mita" dar n-am cum

Nu stiu daca am schimbat macazul de lehamite, din neputinta sau de disperare dar l-am schimbat.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Io zic ca daca in primul "tur" au fost 5 fete facute "chiselita" se poate face acelasi lucru si in turul 2. Si cu 6 zic ca ne-am descurca.
Conditia pe care as pune-o eu: musai sa fi participat si ele la prima tocana. Asa mi se pare mie...corect pentru ca, la urma urmei, nu e ceva usor pentru nimeni.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput