Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***359**
Raspunsuri - Pagina 19
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Tufetelor, cu atatea analize si interpretari pe cap, nu uitati sa votati si intalneala INTALNEALA DE IARNA 2011 ![]() Locatie: http://www.casa-boiereasca.ro/ MOECIU Perioada: 16-18 decembrie 2011 Pret: 380 - 400 ron /familie/sejur care include cazare + demipensiune (o sa trimit pe mail-ul comun lista de meniu si alte detalii primite) |
Hmmm... io stiu ce sa zic?
Se poate veni de joi? 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
Ina, eu nu te vad ca fiind o tipa careia sa-i pese prea mult de gura lumii. Chiar din contra, cred ca exista in tine o dorinta de a contrazice gura lumii sau de a-i da apa la moara
. Tocmai de aceea eu nu inteleg de ce stai cateodata si analizezi pana in cele mai fine detalii ce zice lumea, fiindca, oricum, "inregimentarea" in trendul general nu te defineste. Sper ca am fost cat de cat coerenta!![]()
anamariame spune:
Ce ironic, am pierdut tot ce am scris la capitolul descrieri...Reiau, dar din nefericire fara acelasi elan
Pentru mine BIANCA este femme fatale. Si pentru ca ea spune lucrurilor pe nume, o voi face si eu acum. Eu chiar cred ca ea poate fi o lady in societate, o nevasta in bucatarie si...stiti voi ce in pat
Iar daca isi mai pune si un ruj rosu pe buze, asa cum am mai vazut-o pe la evenimente, e evident efectul!Prima impresie de pe forum a fost una de femeie cristalina (adica nu tulbure, cum mai lasa unele persoane impresia ca sunt), iar daca totusi nu o intelegi din prima, te lamureste ea imediat.Prima impresia cand am vazut-o live a fost alta, dar nu una opusa. Mi s-a parut destul de rece si initial am zis ca-i clar ca nu ma suporta, dar apoi mi-am dat seama ca doar ii este foarte dedicata lui Vladimir, si daca ea a iesit in parc cu el, atunci cu el sta. Eu ma bucuram cand Eva nu ma solicita prea tare sa apuc sa mai schimb doua vorbe cu fetele.Si am inteles exact "tristetea" de care vorbeati voi, insa eu o percep ca pe altceva, greu de definit, insa foarte specific ei. Se trage, zic eu, din maturitatea ei combinata cu tinerete.Imi place Bianca pentru ca emana naturalete si feminitate. Imi place si pentru tot ce am descris mai sus, dar si pentru multe altele. Cred ca poate fi cea mai obiectiva prietena si cea mai iubitoare mama. Iubitoare in sensul de "acolo"Sper ca m-am facut inteleasa, in caz contrar, revin.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui pisigri Hihi, Mada, eu visez sa imi fac o gradinita. Desigur, e doar un vis....dar te primesc si pe tine in el, daca vrei ![]() ![]() |

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Eu ma bucur ca tu ai decis sa iesi din umbra pt ca altfel nu aveam ocazia sa cunosc un om asa de minunat ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zic si io cum zice sefu!

Denisa-Madalina
fericita de
Anaan spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Legat de aditapop, eu am votat-o cand m-a rugat, desi stiu ca nu e activa, tocmai pt ca eu sunt TOTAL paralela cu concursurile, si am gandit ca dc altii sunt pasionati, nu ma incurca cu nimic. Si dc tot ar fi fost sa votez pe cineva, prefer sa votez ori pe cineva de ma roaga, ori pe cineva cunoscut mie, ori vreo poza care ma frapeaza in mod aparte. Eu, de ex, azi am votat-o si pe mylady, sau cam asa ceva, pt ca o citisem la alte subiecte si mi-a facut placere sa o "revad". E adevarat ca rugamintea lui mylady a fost mult mai discreta. Pt mine, frecventa de scris, si in general, lucrurile programate si/sau constante, nu prea se asorteaza cu mine. De aceea, eu nu deschid niciodata calcu cu nadejdea/expectanta sa gasesc multe pag de citit, nici nu sunt dezamagita cand sunt zile cu mai putine postari, imediat ma gandesc ca inseamna ca toti sunt bine, cu program, pe undeva. Doar traiesc momentul prezent ca pe o surpriza, si in cazul forumului, ca o placere de relationare cu voi. Nu contorizez nici postarile mele, nici pe ale altora. Uite, de ex, mie imi e dor de Saby, si nici o clipa nu as putea sa-i reprosez ca nu ne-a mai scris demult, si gaza mi-a lispit cand a avut perioade tacute, nu mai zic de micuta cativ, poate am eu o problema [eee poate? In alta ordine de idei, novus, vrem si noi in excursie, 1 mil avansul? Tot contul din caietul meu? Si promit sa vb putin, suav, incet, sa merg pe varfuri, ca o balerina, ce sa mai, sa fiu ca o "petala", vorba lui monvas :))))) Poze cu noi Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori ![]() |
Anca, eu nu ma refeream la judecarea fetelor dupa frecventa aparitiei pe forum, ci dupa disponibilitatea de a impartasi ceva, de a fi o parte din acest "impreuna" care s-a format aici. Fetele pe care le-ai invocat imi sunt tare dragi si mie si nu le-as vedea niciodata altfel decat IN ( daca tot ne luptam cu terminologia asta), indiferent daca vor mai scrie pe forum sau nu. Eu nu vreau sa va subestimez si sper ca a inteles toata lumea exact ce am vrut sa zic!
denisamada spune:
| citat din mesajul lui andiaroro Mada- Senzatia ta e comuna tuturor mamicilor si celor, care au stat departe de "profesie" pentru o perioada. Pe taramul asta toate se deruleaza asa repede ca ni se pare ca s-a dus departe carutza, cat noi am stat doar sa bem o gura de apa. Daca ince te regasesti acolo, eu am convingerea ca nimic nu e irecuperabil. Daca simti "profund" ca vrei sa o cotesti, facem sedinta de grup si cautam solutii. ( eu nici pe Ina n-am uitat-o) |
Nu, nu e vorba de distanta fata de profesie... faza asta am depasit-o nesperat de bine, cel putin in ceea ce priveste "bucatica" mea. Problemele mele acum sunt un pic de alta natura... Mie cam greu sa detaliez.

Denisa-Madalina
fericita de
Ilinca_M. spune:
Of, eu cateodata sunt o scorpie dornica de sange dar acum m-a intristat ce s-a intamplat cu aditapop
. Eu imi amintesc ca mai demult, "pe vremuri" ca sa zic asa, scria mai des, se implica in discutii, apoi intr-adevar s-a indepartat si a revenit mai mult pentru concursuri...dar eu "de-a noastra" o consideram.
Am raspuns in chestionar ca in ultimul timp am facut o pasiune pentru "principiul tolerantei"(ca voi avea de scris despre el si in teza de doctorat;)) si are un rezumat asa: accepta ce face altul cata vreme nu-ti produce tie niciun rau.
Acum asta cu "produsul raului" este discutabil, ca sunt unii care spun ca lor vederea obezilor "le produce rau" deci ar trebui sa piara de pe fatza pamantului...
Revenind la adita: era enervant ca cerea voturi la poze? Probabil ca pentru majoritatea da. Initial si pentru mine, putin, chiar la inceput, dar m-am gandit:"dar cat timp ma costa sa intru pe link si sa dau un vot? 5 secunde. Si daca atata lucru o multumeste...de ce nu?!"
Adevarul e ca toate cele pasionate de concursuri de-astea cer ajutor la odiseea lor, am citit eu si alte odisei. Si eu, pana m-am lamurit cum e cu falsificarea voturilor, v-am cerut voua voturile (remember Manole?
) si am fost atat de fericita cand le-am primit!!
Nu demult am batut lumea la cap pe Facebook, cu un concurs pe Z magazin pt. copii, pentru a fi votata poza lui Phiphi. Am strans atatea voturi de la friends (si eu si Andrei) pana a ajuns pe locul 3 din sute de poze!!! Atunci Inapreda mi-a scris ca ea nu poate sa voteze din principiu, ca asa si-a promis, ca nu va vota niciodata nicio poza la concursuri.
Nu ti-am zis nimic, cuscra, dar pe moment, stii ce trista am fost?! Pfuuu, mi-a venit sa plang, ma gandeam "dar cum, un asemenea "principiu" e mai important decat o rugaminte de-a mea?! E asa un principiu de viatza valoros ca nu poate fi incalcat nici pentru o prietena?" (stiu, am fost copilaroasa rau, normal ca mi-atrecut "supararea" rapid:)))
In fine, n-o mai lalai, eu cred ca am fost dure cu Adita. Eu am facut o data o tipa (am uitat ce nick-name avea) sa-si ia talpashitza (nu stiu daca va amintiti discutia cu alaptarea, cand ne sfatuia ea ca noi, astea de alaptam, sa ducem laptele la analiza, ca nu e asa bun ca formula- si mi-a sarit tzandara rau:))) dar apoi ma credeti ca am avut remuscari?
Ca ne citeste din umbra...si ce daca? Oho, cati nu ne-o fi citind? (io de ex. cand nu e deloc miscare la club si pe forum in general...intru pe la diferite odisei si cluburi, de curiozitate
...s-ar putea numi spionaj, nu?
)
Of, ce mai pledoarie am tras, acum veti zice ca fac pe maica Tereza, dar asa sunt eu, sub aparentza de gigi-duru sunt foarte sentimentala si ma atasez...mult. Si acum sufar cateodata cand ma gandesc la tufetele cu care ne-am facut veacul gravide fiind si mai apoi au disparut cu totul (plici-plici, galushca, maria k, Raaluca etc etc)
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus La gradinita ma bag cu drag ca ajutor la finante (nu financiar |
Aaaaaaaaaaa! Pai cu Pisigri, Gaza, Novus, ma lansez si io in afaceri!

Denisa-Madalina
fericita de

INTALNEALA DE IARNA 2011
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori