Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

La multi ani! pentru Anna de deea. sa cresti mare si sanatoasa
deea ce mai faci/ ce papica mai faci? mai vino cu idei

fetelor oare cum sa fac ficatelul azi? mi-a trimis soacra-mea un ficatel de la un cocosel, ce bine.

viss un pentru Sonia si un pentru Sergiu, bebei dulci ce sunt.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

La multi ani! pentru Anna de deea. sa cresti mare si sanatoasa
deea ce mai faci/ ce papica mai faci? mai vino cu idei

fetelor oare cum sa fac ficatelul azi? mi-a trimis soacra-mea un ficatel de la un cocosel, ce bine.

viss un pentru Sonia si un pentru Sergiu, bebei dulci ce sunt.

fierbe-l in laptic si da-i cu piure de cartof...

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

Mergi la inceput

merg sa termin ciorbita.
poate imi da cineva o idee cu ficatelul, cum sa-l fac. cu un cartof, cu dovelcel ....

Mergi la inceput

catank si unde imi place cel mai mult cum iti statea? acolo unde ai broscuta in mana si in poza cu papagalul. aveai ceva suvite blonde, nu? iti statea bine

Mergi la inceput

ailed da, cu cartof este o idee buna...as mai pune totusi ceva...sa nu se simta foarte tare gustul de ficat.

madutza poti merge la cumparaturi si cu carucior si cu carut? eu as greu merg cu amandoua, de aia nici nu mai merg singura ca daca mai nimeresc si un carucior din ala care merge aiurea, cu rotile strambe.... nu mai veniti la munte? poate facem si noi o intalnire vreodata, cand mai vii.

gata, am plecat la bucatarie ca asa...nu mai fac nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

fetelor mie trebuia sa imi vina cm de ieri si nu am nici un semn. sper sa nu fiu. am test de sarcina in casa dar mie frica sa il fac

mamica fericita cu de zambaret Cristian Andrei21.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

buna-ziua si spun din start:scuze, in primul rand ca dau buzna(nu-i frumos)si in al doilea rand ca vin cu cersitul...

insa daca va plac fotografiile noastre, va rog votati-ne accesand link-ul pus la semnatura...

multumim!

Prezenti in concurs , un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.

Va multumim tuturor!

27+
AMR:13 saptamani

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

happi, pup o Mariutza mica si maraita . Si eu ii dadeam Catalinei Nurofen cand nu reusea sa adorma din cauza durerilor de dintisori.
Inca nu i-au iesit maselutele, sunt din ce in ce mai umflate dar vad ca nu o mai dor, in schimb s-a invatat sa o tin in brate cand adoarme si am scandal in fiecare seara cand o pun in pat. Cum atinge patul cum incepe sa planga o mangai, o pup, ii urez noapte buna si ies din camera. Pana ajung jos si adoarme, deci plange cam 1-2 minute. Dar scandalul de pus in pat tot ramane, off.
Tu cu cine o lasi pe Maria cand esti plecata?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

Eu din cauza ca Andrei nu doarme decat cu mine, si asta nu din comoditate, ci din motive medicale, a trebuit pe Maria sa oaorm pe picioare, chiar daca nu sunt deloc deacord cu metoda asta, pentru a putea fi langa Andrei, sa neiubim inainte de somn, asa cum o faceam inainte sa se nasca Maria.
Ae si momente cand e foarte obosita si adoarme singura, dar de regula, ea pe picioare, eu langa A si dupa ce adoarme, o pun in patut. A nu inchide ochii pana nu adoarme ea si nu e pusa la ea in patut, abia dupa aia se linisteste si adoarme.
Ziua o las cu mama pe Maria iar astazi a fost prima data cand s- a pus pe plans cand am plecat. Imi venea sa ma intorc din drum. Offff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ailed da, cu cartof este o idee buna...as mai pune totusi ceva...sa nu se simta foarte tare gustul de ficat.

madutza poti merge la cumparaturi si cu carucior si cu carut? eu as greu merg cu amandoua, de aia nici nu mai merg singura ca daca mai nimeresc si un carucior din ala care merge aiurea, cu rotile strambe.... nu mai veniti la munte? poate facem si noi o intalnire vreodata, cand mai vii.

gata, am plecat la bucatarie ca asa...nu mai fac nimic.

roxy, am luat 2 carucioare de cumparaturi..Cand mergem in Cora la cumparaturi nu luam niciodata carutul catalinei. Pana acum o puneam cu tot cu scoica pe carutul de cumparaturi, iar aseara am pus-o direct pe scaunelul de la carutul de cumparaturi.
Mi-as dori tare mult sa ajung la munte, dar nu cred ca mai am sanse. imi place tare mult sf lui octombria cand au muntii toate culorile
Poate reusim sa gasim in final ceva pt revelion sa mergem in gasca...nu ne-am miscat la timp si nu stiu ce mai gasim acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Citat:
citat din mesajul lui viss

- buna dimineata! si de la noi.
- am vazut ca manndreac parca- propusese sa ne intalnim in parcul tineretului duminica? cred ca vroiai sa-mi aduci niste chec?oricum eu stiu ca lumea in week-end e mai putin disponibila,-de, mai putin noin-am stitut unde sa mergem, asa ca sambAta am fost in Cora si duminica in carrefour.in rest am facut curat,am mai reparat un sertar, o usa dulap care nu se deschidea de covor..
- Sonia are o tuse productiva.i-am dat Eurespal de ieri, picaturi vitc. C, putina lamaie in apa de baut, si altceva ce as putea sa-i dau? stranuta rar, dar tuseste uratbinenteles ca azi dim. tusea un pic si sergiuo sa mai iau oscilococcinum,mi-a mai zis cineva de Zyrtec?! ati dat asa ceva?

- mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

mami.Pentru tuse productiva Ambroxol picaturi i+am dat eu si i+am dat si Zyrtec tot la fel, ca sa elimine mucisorii. Daca sunt albi spumosi CH15Hydrastis, e un tubulet galben , remediu homeopat, e super super bun.Multumim Somleac de pont, ca lui Rares i+au trecut. Cate 5 bulinute, de 3 ori pe zi in 3+4 ml de apa, dupa ce papa ca nu mai au voie sa bea nimic dupa 30 de minute.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mare atentie la Zyrtec, ca nu este ptr copii sub 2 ani, asta din ce stiu eu, plus ca are o gramada de reactii adverse. Eu intotdeauna citesc prospectele medicamentelor.

Mergi la inceput