Votarea la concursul Vara 2011
Raspunsuri - Pagina 18
desprecopii spune:
dragilor, la ceas de seara, si dupa deliberari si voturi fierbinti, avem in sfarsit topul acestui concurs foarte disputat (ca toate concursurile DC :))
Deci, iata cei trei castigatori:
Premiul 1: poza fk1
Premiul 2: poza sha2
Premiul 3: mll2
Topul acestui concurs il puteti viziona aici.
Topul final demonstreaza ca juriul nu a votat pe prietenii sau simpatii ci a apreciat pozele de calitate, tocmai de asta in urma votului juriului, clasamanentul s-a modificat substantial.
Daca veti intreba pe ce criterii a votat juriul, raspunsul este: subiectiv. Fiecare poza transmite emotie sau nu, in cantitati mai mari sau mai mici, este deci la latitudinea fiecaruia sa voteze dupa cum il 'atinge' o poza. O poza reusita iti poate aminti de o clipa petrecuta in trecut, iti poate sugera discret o stare, iti poate produce un falfait de melancolie sau iti poate da o clipa pura de frumusete.
Juriul a fost compus dintr-o echipa de moderatori si din urmatorii invitati (in oridine aleatoare): corap, manumanu, en kvinna, Lali, MarianaPop, Violetan, capcaunul, ralcat, CorinaDani.
Ne-a facut placere sa ii avem in juriul final si am admirat seriozitatea cu care au jurizat pozele.
Mi-a placut mult motiatia capcaunului, cred ca despre arta fotografiei ar putea sa tina un topic special cu sfaturi pentru ca fiecare din noi am avea ceva de invatat de la el.
Castigatorii sunt rugati sa isi clameze premiul in maxim 7 zile si sa trimita pe PM adresa,nume si nr de telefon (pentru curier) - moderatorului Anda08.
Tututor participantilor le multumim pentru participare si pentru spiritul de fair play pe care l-au demonstrat. Topul final nu este decat un top subiectiv, au ramas poze minunate (care mie imi plac foarte mult) in afara celor 3 premii si nu pot sa va spun decat ca va asteptam la concursul viitor.
Multumiri sponsorului nostru, SONY ROMANIA pentru premii si stati pe aproape, in cateva zile urmeaza un nou concurs cu premii SONY.
SONY is the best!
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Laura25 spune:
Felicitari tuturor participantilor si castigatorilor!!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mihaela77O spune:
felicitari castigatorilor!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
UN SMS PT BIBI-DONEAZA 2 EURO
marius spune:
Superbe - absolut superbe, foarte, foarte multe dintre poze. Dincolo de concurs sau premii, am fost sincer impresionat de imagini. Felicitari tuturor participatilor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
szivarvany spune:
felicitari !!!
foarte frumoase pozele castigatoare
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
ancadragoman spune:
Felicitari!!!
Foarte frumoase pozele castigatoare
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
ML spune:
Felicitari fetelor care mi-au luat-o inainte , foarte frumoase fotografii .
Multe multumiri organizatorilor concursului si tuturor celor care au votat baietul de langa gaste dar si fata cu pisica prietenoasa.
Acum, pentru ca nu am donat niciodata la actiunile umanitare de pe Forum, mi-am zis de la inceputul concursului ca, daca voi castiga (indiferent de loc), voi dona premiul spre ajutorare.
Am inteles prin PM de la Anda ca pot pune fotografia gentii de vacanta DC pe Bazar cu pret de inceput pentru licitare.
Dar pentru ca nu am nici cea mai mica idee de licitatii, preturi si proceduri, rog pe cineva cu experienta asemanatoare sa ma sfatuiasca aici sau pe PM (Marius, parca tu ai procedat la fel anul trecut?... De fapt, sfatul oricui avizat este binevenit).
As fi vrut, daca se poate, sa las geanta la organizatori si sa nu o implic pe mama in etapele respective (locuiesc in SUA, deci mama ar ridica premiul, nu are computer sau aparat foto si nici tanara nu mai este :), etc. etc.). Ma ajuta, va rog, cineva?
LoraG76 spune:
ML, intri la actiuni umanitare, sectiunea bazar umanitar si acolo poti citi cate ceva despre cazurile umanitare..si tu alegi cazul pentru care vrei sa o pui la bazar.
http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59&nm=Ajutor-umanitar
Geanta o poate prelua oricine si sa o trimita pentru tine celui care doreste sa o cumpere.
Poti scrie acolo ca donezi premiul si se poate oferi una din mamele care au copil cu probleme sa o preia si sa o puna la bazar pt. copilul ei, asta in cazul in care nu te hotarasti tu asupra unui caz anume.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
marius spune:
Da - asa este - anul trecut am donat premiul (mama ce repede a trecut timpul parca a fost ieri).
Cred ca am putea sa rezolvam direct pe bazar nu? Am sa ma consult cu cei din echipa.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Shaggy spune:
Buna ziua!
In primul rand multumesc ptr voturi publicului si juriului.
Apoi speram sa primesc putin ajutor. I-am scris deja moderatorului Anda08 ca doresc sa donez aparatul foto castigat, si mi-a raspuns si mie ca si user-ului ML (apropo felicitari ptr poze, minunate!) sa pun aparatul la bazar. Adevarul e ca nu ma pricep deloc la bazar si eu speram sa primesc ajutorul mura in gura, adica practic vreau sa rog un moderator sau membru activ la bazar sa preia premiul si sa il valorifice si banii sa ajunga in unul sau mai multe conturi de la umanitare. Se poate sa ma ajutati? Multumesc anticipat!
O zi buna tuturor! Felicitari castigatorilor si celorlalti participanti!
Shaggy