Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***358***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Symplianna , da' chestionarul tot trebuie sa-l completezi !!

Ilinca, tot nu m-ai lamurit , de mine sper ca ziceai ca-s mai priceputa la copiii decat Lynette asta , nu ?!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Mda, parca 2-3 pe sapt is cam putine.

Cine se lasa tocata saptamana asta? Hai atunci mai multe, vreo 7 ca sa avem toata luna activitate?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

1. Doresc sa (re-) citesc o carte "usoara" da "cu tilc" si, eventual, "de corazon". Ce recomandati?
Am zis deja, orice Amelie Nothomb.

2. Ce am putea face -concret dar la indemina- pentru a deveni "un om mai bun"?
Of, tare multe, eu in ultimul timp incerc sa meditez mai mult asupra conceptului de "tolerantza", de exemplu.

3. Care e activitatea preferata impreuna cu copilul/si consoarta, eventual?
Am zis, harjoneala nestructurata, noi toti 3 suntem mai spontani din fire

4.Cum va sarbatoreati ziua de nastere cand erati copii?
Ohohoooo...aici e mult de scris. Pana in clasa I sarbatoream numai cu parintii si vreo 2-3 neamuri dar de la 7 la 17 ani mi-am tinut ziua acasa, cu multi prieteni/colegi, adica macar 10 in fiecare an. In fiecare an parintii imi faceau un tort la comanda (superbe torturi am avut in toti anii, si-n cele mai saracacioase timpur optzeciste isi punea maica-mea pilele si puterea de convingere in functiune), aveam Pepsi, gatea maica-mea cat pentru un batalion...erau celebre si mult asteptate zilele mele de nastere!! A, in fiecare an venea o fotografa, Corina, pe care o iubeam io mult, si ne facea poze.
Cheful de 17 ani a fost de pomina, cred ca am avut vreo 25 de invitati: sfioasele si cumintzelele mele prietene din clasa si bolunzii mei prieteni rockeri, de la alt liceu. Ei, vreo 3 s-au cuplat cu pretinele mele, doua cupluri s-au retras in alta camera, altu' incercand sa intre si el acolo a spart usa; desi aveam cateva sticle de bere (taica-meu a fost shocat de idee initial: bere la copii?! Ce stia el cata bere/ votka beam noi la metaloteca:))) gatlejul insetat al unora mai cerea bautura...asa ca un nebun ne-a baut sticla de spirt din baie:))) Biata maica-mea nu intelegea a doua zi unde a disparut spirtul:)) In fine, cheful a durat pana dimineatza...iar maica-mea inca o saptamana a mai scos de sub dulapuri chistoace si pahare de plastic...asa ca a zis ca e ultima zi tinuta acasa!:)) Asa a si fost, ca majoratul l-am facut la restaurant, apoi urmatoarele chefuri au fost in studentzie...
5. Care a fost cadoul primit in copilarie care v-a fost cel mai drag?
6. Care e prima voastra amintire?(cea mai veche)
7. Cum vi se zicea cand erati copii?
8. Care e cea mai frumoasa surpriza pe care ati facut-o sotului si care e cea mai frumoasa pe care v-a facut-o el?
9. Amintiti un obicei mostenit din familie, pe care-l perpetuati la randul vostru.
Cum zicea Novus, sa ne sunam cand ajungem undeva. Si sa punem copilu' mai presus de orice
10. Descrieti un personaj pitoresc din familie (indiferent cat de departe in timp) sau povestiti o legenda din istoricul familiei.
Cel mai pitoresc personaj a fost maica-mea, normal, dar nu vreau sa scriu acum un roman
11. Faceti un Top 3 (5) al "bluzurilor" pe care preferati sa va "unduiti" in prezent alaturi de consoarta.
Eh, cine mai danseaza bluz in prezent? Io sigur nu:))
12. Credeti in prietenie sincera intre un barbat si o femeie?
Bine-nteles. De fapt orice prietenie e sincera, nu, ca altfel nu e prietenie!
13. Cu cine va intelegeti mai bine, cu femeile sau barbatii?
In adolescentza ma intelegeam mult mai bine cu baietii, gashca mea de baieti era mult mai numeroasa decat cea de fete si ne distram muuult mai bine. Si acum am prieteni buni barbati, inclusiv gay, si nu fiindca asa e moda:)))
14. Aveti vreo prietena in adevaratul sens al cuvantului?
Am am am; best-frienda mea din Hamerica. Suntem prietene de 24 de ani. Ea a plecat in USA acum 10 ani (wow, acum am realizat ce multi!!) si de atunci a revenit de 4 ori, dar am reluat totul ca si cum ne-am fi revazut cu 1 zi inainte
15. Care e frecventa cu care mai apucati sa stiti-voi-ce si ...doza de chef care va mai anima in aceasta directie ?
Hahaha:))). Cine-o zicea pe aia cu "nu raspund la provocari?":)))

PS: bai, atata-s de mandra de Sophiphi, toata ziua-mi arata culori si nu da grresh niciodata! Azi mi-am luat 2 shosete desperecheate prin casa si una doua a observat: a pus mana pe una:"loooz!" apoi pe cealalta:"veide" si asa si era:)))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Oi fi baba dar nu tin minte sa o fi "buctat-o"; imi face un update?

Io zic sa te mai (raz-)gindesti. Si zic pentru ca eu chiar as citi CU INTERES ce spui. De fapt, tu esti una din persoanele ale carei postari le astept cu nerabdare.

PS. Imi aduc aminte acum ca, intr-un anumit context, a rezultat dintr-o postare mai inversunata a ta ca sint frustrata. Dar aveai dreptate si nu m-am suparat.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Ilinca, tot nu m-ai lamurit , de mine sper ca ziceai ca-s mai priceputa la copiii decat Lynette asta , nu ?!!

Haoleeeu, normal ca de tine ziceam ca esti mai priceputa, aia biata mereu era depasita de situatie:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Citat:
citat din mesajul lui novus

Haoleeeu, normal ca de tine ziceam ca esti mai priceputa, aia biata mereu era depasita de situatie:)))

Bun !! acum ma pot spala linistita pe cap !

Revin cu forte proaspete, de mult nu ne-am mai distrat asa bine pe forum !!! Hai ca suntem o gasca tare faina !!!!

Mi-am amintit ca la chestionarul trecut, ala pe care-l amintise si Andiaroro , noi eram internate in spital

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Oi fi baba dar nu tin minte sa o fi "buctat-o"; imi face un update?

Io zic sa te mai (raz-)gindesti. Si zic pentru ca eu chiar as citi CU INTERES ce spui. De fapt, tu esti una din persoanele ale carei postari le astept cu nerabdare.

PS. Imi aduc aminte acum ca, intr-un anumit context, a rezultat dintr-o postare mai inversunata a ta ca sint frustrata. Dar aveai dreptate si nu m-am suparat.

Mama lui Ian.

Mesajul e adresat Symplianei.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Cine se lasa tocata saptamana asta? Hai atunci mai multe, vreo 7 ca sa avem toata luna activitate?

CRISTIAN (7.03.2009)

IO

Mergi la inceput

Io, io mai dansez "bluz".

Ma "transorm" toata daca aud, spre exemplu "wonderful tonoght" sau "andante, andante"; in sensul ca, oricit as fi de rea/acra in momentul ala, devin pe loc "zina cea buna".

PS. S-a trezit Ian din somnul de "prinz" dar se joaca cu Jambo. Asa ca mai ramin o vreme. Si io ma amuz

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

CRISTIAN (7.03.2009)

IO

Si io, altfel cum?

Mama lui Ian.

Mergi la inceput