Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***358***
Raspunsuri - Pagina 10
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Cine se lasa tocata saptamana asta? Hai atunci mai multe, vreo 7 ca sa avem toata luna activitate? |
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Dodo-pui spune:
| de mult nu ne-am mai distrat asa bine pe forum |
Novusica cata dreptate ai

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Ilinca_M. spune:
Ai, ce tochitura facem saptamana asta!:)))
Da' Bianca, m-ai pleoshtit cu grintussu', io intelesesem de la voi ca-i mare minune
. Nu voi l-ati laudat p'aci?! Eee, ia vedeti ce va toc amu ca m-ati indus in eroare!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Ai, ce tochitura facem saptamana asta!:))) Da' Bianca, m-ai pleoshtit cu grintussu', io intelesesem de la voi ca-i mare minune . Nu voi l-ati laudat p'aci?! Eee, ia vedeti ce va toc amu ca m-ati indus in eroare!!I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Eu nu am apucat sa zic nimic despre el. M-am aflat in aceeasi situatie ca si tine.
Mai tii minte ca anul trecut era in "voga" "cughetul". Si ala...la unii a fost cel mai bun, la altii nimic.
novus spune:
Si io ma bag la marfa de tocat
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
Prima suparare care se profileaza la orizont este ca unele dintre fete NU vor fi tocate saptamina asta ![]()
![]()
![]()
![]()
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Daaadaaa, io "coffin" de-ala n-am luat, ca nu-mi placea cum suna...si de fapt pe-atunci Phiphi nu tusea:)))
Asta i l-am luat ca deh, naturel, stiti ca io am o obsesie.
Mai, da' in chestionar nu erau cumva si ceva intrebari legate de momentu' conceptiei etc?! In ce-am dat io copy/paste vad ca nu apar, dar acum mi-am amintit de bucile lui pisigri:))))))))))
Ilinca_M. spune:
Pot sa fiu io moderator? Gata, tochitura de saptamana asta e gata:
BIANCA
INAPREDA
DODO-PUI
ANAMARIAME
NOVUS
Pe locuri, fiti gata, start...puteti sa va apucati!
Sesiunea se incheie sambata venitoare!
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui pisigri Prima suparare care se profileaza la orizont este ca unele dintre fete NU vor fi tocate saptamina asta http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Am ras cu albina ta....tare de tot.