Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***358***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Ce as scrie daca tema ar fi obligatorie despre fiecare,greu.Eu scriu mult in momente ff rare tb sa am"cuvintele " la mine...uneori nu le am:
BIANCAnonconformista,imi aminteste de tineretea mea
INAPREDAmama de Ian sau tineretea in cautarea sinelui

ANAMARIAMEcocheta si are un "defect" ce-mi e cunoscut,pururea nemultumita de sine
NOVUS carismatica(desi nu ne-am vazut niciodata,mi-e draga),bun coordonator si f atenta la ce-i din jur.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Novus

Pentru mine Novus a capatat contururi abia cand am cunoscut-o in realitate (realitatea-realitate, nu realitatea virtuala), pentru ca, pe cat de lapidara si lipsita de „inflorituri” este in scris, pe atat de savuroasa, de spumoasa este live. Chiar povesteam cu ea ca sunt o gramada de fete pe care le agreez pe forum, dar nu cu toate s-a produs click-ul ala care declanseaza o prietenie, atunci cand le-am intalnit. Cu Novus click-ul cu pricina s-a produs instantaneu, intre noi nu exista taceri stanjenitoare si nici cautari febrile de subiecte de discutie – ele se nasc, pur si simplu, si e mai mult meritul ei decat al meu. Novus e nemtoaica nu doar prin origine, ci prin tot ce face: e organizata, nu se cramponeaza de amanunte nesemnificative, detesta situatiile ambigue, vrea claritate si sinceritate. Are un optimism contagios (in viziunea ei, nu exista problema fara solutie, doar oameni care nu vor s-o gaseasca) si o energie debordanta, care o poate face intimidanta pentru unii „Viciul” ei este placerea nestavilita a comunicarii, insa nu o comunicare ce echivaleaza cu intratul cu picioarele in sufletul cuiva - departe de ea atitudinea asta! – ci o comunicare menita sa o faca sa se simta in conexiune cu ceilalti, fiindca, dupa cum singura marturisea, ei ii plac oamenii. Novus iubeste viata pe care o duce, isi iubeste familia mai presus de orice si ii place sa se stie inconjurata de prieteni. Uraste sa se complice inutil, nu o intereseaza ce nu are, doar ce are, si se bucura din plin de ce a realizat pana acum. Ca Alexandra este sufletul ei e evident pentru toata lumea, dar pe mine ma uimeste mereu abnegatia cu care i se dedica. A, si sa va spun un secret: Novus e indragostita de Pisi! ( adica eu cred ca la ea fluturii aia ce zburda prin stomac atunci cand e dragostea mai frumoasa sunt inca acolo!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Cap 359

Mergi la inceput