Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***358***
Raspunsuri - Pagina 16
Ilinca_M. spune:
Apoi tu fete, io acuma vad ca mie-mi lipseste o bucatoaie maaare din tema, chestionarul pe care l-am completat nu era complet, amu am vazut, citindu-l pe al asteia, a lu' Potcoava urmasha![]()
Asa ca am o groaza de recuperat, chestionaru', portretele (haaahaaa, azi noapte, inainte sa adorm, le-am facut in gand!
)
Da' amu ma duc la Real.
Bianca, si Phiphi a behait azi-noapte de numa, in ciuda grintussului; poate-i trebuie mai mult timp sa-si faca efectul? Oricum, vad ca de cand s-a trezit nu mai tuseste deloc. Si-i place grintussul, il ia de buina-voie, de-ar fi dupa ea ar bea toata sticla
Revin la "dormitul americanesc":
- primele 2 sapt. de veatza am dormit cu Phiphi in pat, ca mi se parea prea fragila s-o pun in ditamai...patuttzoiul (care era langa patul nostru, oricum). Apoi mi s-a parut ca-s racita si cica sa n-o molipsesc, am pus-o in patutz si vazand ca doarme bine acolo (cu trezirile "de rigoare", de 3-4-5 ori pe noapte, ma ridicam si-o alaptam in kur:))) am lasat-o acolo pana la 7 luni (in tot timpul asta huzband era la facultate, venea cand putea). En fin, de pe la 6 luni o adormeam in patul mare si cand mergeam io la nani o "transplantam"...pana n-am mai putut!! N-am mai putut, era irezistibila, ma topeam, cum dormea ea pe o parte cu degetelele in gura, m-am gandit: da'-s nebuna, cum sa nu ma culcushesc io langa comoara asta?! Si am inceput sa o alaptez lungita, a fost muuult mai bine decat cand imi cadea capul in piept stand in fund, atipeam, tresaream, ma temeam sa n-o scap:)))
Cand a venit huzband am vrut s-o pun inapoi in patutz, a plans si huzband s-a indignat foarte tare, a zis ca s-o punem intre noi ca are el grija cum doarme (asta era grija mea, ca el dormea ca lemnul si avea tot felu' de miscari). Am dormit toti 3 pana a avut Sophiphi 1 an si vreo 3 luni cand a inceput sa nu mai incapa de tac'so, sa-i dea picioare-n cap si l-a exilat in camera alaturata.
Oricum, noi amandoi in alta camera n-am fi lasat-o toata noaptea, Doamne feri, aveam numai scenarii ca: face sindromul mortii subite/ convulsii febrile/ se ineaca cu voma/ se sufoca etc!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Pisigri, am gasit citatul pe wall-ul unui prieten de pe feisbuc; nu-i stiu adevarata provenienta ![]()
Dar mi-a inseninat ziua de azi. ![]()
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
Bianca2503 spune:
Lui Vladimri nu ii place Grintuss, deloc! La inceput i-am zis ca e sirop cu cola...
Va multumesc pentru statuie. Cand ma apuc de scris o sa scriu si despre mine, asa cum ma vad eu si cum sunt
ramona7575 spune:
neata fetele!
Pai eu am venit cu o cafea fierbinte si s-a racit tot citind despre frumoasele descrieri facute de voi. Se pare ca Bianca e in top 
. Eu nici pe mine nu stiu sa ma descriu , ce sa mai zic de altii...
Monn - ma aplec in fata memoriei tale 

, esti tare tufato, cum Dumnezeu ai retinut toate nebuniile care le-am scris noi pe aci... eu ma simt tampa pe langa tine
.
Stefan a inceput sa vb.foarte mult in ultima luna, trancaneste intr-una, cand intra intr=o incapere unde sunt oameni e o gura mare ... sunt topita toata dupa el si stau minute in sir urmarindu-l cum vb.el prin casa 

De cateva zile ii vb.despre gradinita si educatoare iar el ii spune la educatoare = "ecocotoare"
- incarcator- "cacatoi"
- papusa mea - "pututza miiia"
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Lui Vladimri nu ii place Grintuss, deloc! La inceput i-am zis ca e sirop cu cola... Va multumesc pentru statuie. Cand ma apuc de scris o sa scriu si despre mine, asa cum ma vad eu si cum sunt |
Da, da, si eu ma gindeam ca ar fi interesant ca, la urma, cind e gata tocana sa o condimentam noi cu un autoportret. Eventual, sa spunem ssi care a fost cea mai apropiata de realitate carcterizare.

Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
Bianca2503 spune:
Asa...deci despre INA:
Cum cred eu ca e ea? Pai cred ca e o tipa de gasca pentru care "ce zice lumea este foarte important".
1 lucru ma irita, ca nu pot sa spun ca ma enerveaza (asta cu lipsa de diplomatie se vede): faptul ca isi pierde vremea cu cititul a tot felul de chestii despre cresterea copilului (asa mi se pare mie- pierdere de vreme). Mai grav e ca daca vede acolo o idee pe care nu a aplicat-o inca se panicheaza si vrea sa stie cum fac altii ca sa se asigure ca este in randul lumii. Nu e un lucru rau faptul ca te documentezi despre un anumit aspect, ce nu inteleg eu este de ce trebuie sa aprobam sau nu acea idee.
Ce imi place si admir foarte mult la INA este programul de entertainment care la mine lipseste cu desavarsire. E adevarat, e alta viata in provincie...nici nu se compara cu ritmul din Bucuresti insa imi place chestia aia cu azi eu, maine tu cu baietii, poimaine eu cu fetele and so on.
Mi se pare foarte greu sa o descriu. Zau! Impresia pe care mi-o lasa mie e ca nu e la locul potrivit si astfel are o mica frustrare. Adica, io cred ca s-ar simti altfel si ar fi mult mai sigura pe ea intr-un oras mai mare. Habar n-am daca e happy cu Bistrita sau nu, insa impresia lasata e ca "viseaza" sa stea intr-un oras mai mare care sa ii ofere mai multe optiuni.
De asemenea, trecutul are o amprenta foarte puternica asupra comportamentului (pe care nu il cunosc dar il percep din screieri). Ca si in cazul meu, cand imi aduc aminte de anumite perioade devin nostalgica, si imi pun niste pereti pentru prezent ca sa pot savura din nou acele momente. Nu spun ca traieste in trecut, spun doar ca in prezent e ceva ce o incurca pentru a fi ea insasi.
Valeu, a fost greu. Am scris, am sters, iar am scris.
Daca da ala cu coada ca vreuna dintre voi sa se supere la ce se zice aici (ca doar voi ati vrut oracol) promit ca o dau afara de pe forum.
(de parca e forumul meu).
-
Bianca2503 spune:
DODO,
MI se pare o persoana foarte calma si nu neaparat optimista, insa o persoana care ia lucrurile asa cum sunt si se adapteaza oricarei situatii. (de aici invat si eu ceva si asa am inceput sa fac, adica nu imi mai perd energia pentru lucrurile care ma impedica, trec peste ele si revin mai tarziu daca mai e cazul).
Este o persoana care sta in banca in ei, nu intra in conflicte si e foarte calma, raspunde doar intrebata ca sa nu deranjeze si nu se plange de probleme. Nu intinde mana si are o forta pe care a transmis-o mai departe si copiilor sai. Bogdan nu facea progresele pe care le-a facut daca Dodo nu ar fi fost optimista si nu l-ar fi incurajat.
Asa ca

andiaroro spune:
Noi suntem la faza aia: gata de plecare (o tripla petrecer), dar prea devreme pentru iesit din casa. Tare mi-a mai placut sa va citesc ...Tocati-ma linistite, dar nu va bazati pe reciprocitate. Stiu ca nu-i corect, dar nu-s in stare
. Cred ca mi-ar trebui o luna pentru o persoana sa obtin niste caracterizari ca ale lui Monn. Pentru mine, pana la proba contrarie (care trebuie sa fie grava raaaau), toti oamenii sunt buni si simpatici si ma port cu ei ca atare, asa ca nu retin detalii. Mai am eu niste flash-uri de memorie, dar nu atat de puternice incat sa pot face fata unei astfel de provocari...La chestionare raspund
ca acolo e
"concret".
Mi-a expirat timpul...Promit sa va citesc disera si la noapte sau maine sa reaspunnd la chestionar.
Ilinca_M. spune:
Vad ca Phiphi n-are de gand sa faca nani, desi ieri pe la 13 a adormit si a dormit vreo 3 ore si ceva, cu tusea "de rigoare", desigur.
Sa fac tema restanta si apoi trec la caracterizari:
5. Care a fost cadoul primit in copilarie care v-a fost cel mai drag?
Hmm, in copilaria mica patinele (de iarna) iar pe la 12 ani am primit ce-mi doream...de cand m-am nascut cred:)), primul meu caine, pekinezul zbuciumat
6. Care e prima voastra amintire? (cea mai veche)
Cred ca cea mai veche e din curtea caminului, eu sub un copac din care picase, din cuib, un pui "nou-nascut" si se zdrobise; ma uitam intr-una la el si simteam o tristetze incredibila.
7. Cum vi se zicea cand erati copii?
Apoi copiii de la bloc imi cam ziceau "Laura balaura" iar cei mai obraznici chiar "Laura-gaura"
. Parintii imi spuneau in toate modurile posibile, cam cum facem noi cu Phiphi acum:))
8. Care e cea mai frumoasa surpriza pe care ati facut-o sotului si care e cea mai frumoasa pe care v-a facut-o el?
N-avem din alea grandioase cu sute de trandafiri sau dusa legata de ochi la Paris, dar surprize ne-am facut din plin, de-alea mici/haioase/emotzionante/ inedite etc.
Ilinca_M. spune:
Ah, mai era aia cu conceptia:
- habar n-am cand am conceput-o exact pe Phiphi, ce stiu e ca NU trebuia sa iasa, nici nu mi-a trecut prin cap o secunda ca va face asa figuri:))
Stiu insa cine s-a prins primul ca e cineva acolo: Manole. Io asteptam sa vina Mosh Craciun iar Manole parca o luase razna, isi tot proptea botoiul la mine intre picioare, tragea adanc pe nas si facea o mutra de nu va pot explica, i se dilatau pupilele a mirare si curiozitate si in orice caz parea tare dus pe ganduri:))). Io-l tot impingeam si ma gandeam ca ce naiba are, ca de-astea n-a mai facut. Si lui Andrei i s-a parut foarte curios si stiu ca a zis:"poate esti gravida!" la care io m-am hahait de numa, ca doara tre sa-mi vina Mosh Craciun...n-a mai venit![]()