Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***358***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ANAMARIAME

Pe mine m-ai cucerit nu de la prima postare, ci de la prima poza Sincer, la inceput nu te-am bagat in seama, nu erai intre personajele proeminente. Ne-a unit perioada alaptatului, picatul simultan in depresie. Si am inceput de atunci sa-ti acord mai multa atentie.

Bun, ca esti frumoasa nu ti-o mai zic, ca ai deja barbat Da' mai esti si modesta pe deasupra. Si nici pe fie-ta n-o lauzi destul, cum ar merita. Imi place ca te duce capul, imi place ca ai gusturi bune (si la toale, si la muzica), imi place ca esti sensibila si nu treci prin viata ca gasca prin apa, ci chiar traiesti fiecare eveniment. Mai tin minte ca ne-au impresionat cam aceleasi articole, deci in buna masura ma regasesc si in tine.

Partial ce am de zis despre tine se suprapune cu ce am zis despre INA. Adica vad la tine, ca si la INA, o angoasa, o despicatura-de-fir-in-patru, chestie pe care o sa o trec la defecte (da, stiu, rade ciob de oala sparta). As mai pune la defecte permanenta nemultumire referitoare la cum arati - femeie, ce mai vrei de la trupusorul matale, ca-i presque perfect?!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Anaan, la voi se doarme deja ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Nu, la noi nici acum nu se doarme

Mergi la inceput

No, daca nu ma intrerupeti, io continui ca e voie acum sa continui, daaa?

NOVUS

Desi cu Novus nu m-am vazut decat o data, ma simt cel mai aproape de ea din tot forumul. E chimie. Vorbim la telefon cam saptamanal, uneori si mai des As baga-o la categoria "Bianca": imi place de ea, dar suntem diferite si nu poci pentru ca s-o imit

Asadar, madam NOVUS, shefa de partid. Imi place de ea in primul rand pentru ca e vesela, e optimista si pe deasupra optimismul ei e contagios. E printre putinele persoane pe care le cunosc care nu despica firu-n 4. E inteligenta. E directa. Imi place cum o creste pe Ada. Imi place relatia ei cu Pisi. Cand ne povestea ea ce misto e viata de gravida credeam ca minte, nu-mi venea sa cred ca se simte asa de bine. E organizata si comunicativa si nu-si da aere. Are umor si nu se supara daca o iei peste picior. Si e generoasa.

La defecte... Nush, poate uneori vorbeste cam mult (iarasi, rade ciob de oala sparta) si no. 2 nu stiu daca e un defect, dar o face incomoda uneori: stie sa arate si gherutele daca o supara cineva. Dar, cum ziceam, nu e neaparat un defect.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Bun, io, ca orice tocilar care se respecta, mi-am facut temele, amu ma pot retrage linistita

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Vine tocilarul nr.2

Bianca

La Bianca admir ce nu am eu ( dar as vrea sa am!): nonconformismul si capacitatea de a fi ea insasi, indiferent de situatie si de opinia celorlalti. Dincolo de aparenta intransigenta pe care o afiseaza uneori, eu vad in Bianca o fire profund sensibila, dar care alege sa camufleze sensibilitatea asta, fiindca simte ca ar putea-o face vulnerabila (cred ca acest „camuflaj” vine si din anumite traume ale copilariei pe care a avut curajul de a le marturisi cu o sinceritate in fata careia nu pot decat sa-mi scot palaria). De asemenea, imi place la Bianca modul in care il creste pe Vladimir: fara stresuri inutile, fara complexe, fara obsesii…dar cu multa iubire si disponibilitate, dorintele lui fiind mereu luate in calcul. Desi e foarte tanara, Bianca a trecut prin multe si a depasit de o gramada de vreme faza „tot ce zboara se mananca” – daca stau mai bine sa ma gandesc, cred ca nu a fost niciodata genul asta de om, realismul cu care priveste viata fiind un argument in acest sens. Bianca nu e o fricoasa: are curajul sa-si puna ideile in practica si, constienta de propria valoare, sa revendice clar si pe fata ceea ce i se cuvine. La minusuri as pune o anume inclinatie de a vedea totul ori alb ori negru si de a spune totul „prea verde-n fata”, ceea ce, uneori, jigneste interlocutorul mai sensibilos. Cam asta imi trece prin minte acum, cu copilul sarind pe mine

Mergi la inceput

Bine ai venit in clubul tocilarilor!

Cum e sacul lui Gheorghe?

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Bine ai venit in clubul tocilarilor!

Cum e sacul lui Gheorghe?

CRISTIAN (7.03.2009)

Cred ca intotdeauna am fost in clubul asta

Sacul e gol...ca umplutura potentiala e aici dornica de distractie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

I'm back !!!

Gata s-a culcat printesa intr-un final dupa ce mi-a povestit ce tebuie sa cumparam musai maine (ou kinder sa vada ea ce surprize mai gaseste, ca ciocolata ii place la tati ) asa ca Anaan draga cred ca reprogramam ora intalnirii, nu ? hai sa fie 11-11,30 zic eu, acu' vezi si tu la ce ora se culca printul tau

Monnvas, apai TU chiar esti un psiholog bun !! vezi ce te laud daca ai scris de bine de mine ? si zi asa vorbesc mult, ai ? stiu dar ce sa fac daca imi place sa vorbesc ?? .
Moamaaa si ce memorie ai !!! eu nu tin minte nimic aproape din inceputurile forumului , de tine stii ce tin minte, nu ?

A propos de glumele voastre de tocilare, m-am prins intr-un final si eu ce-i cu Gheorghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Eu imi fac maine tema, ca acum nu mai sunt capabila, ma ia somnul si pe mine imediat, nu stiu zau fata asta de unde are atata energie, ne-am trezit la aceeasi ora, ea a si alergat toata dimineata si apoi si seara era fresh si cu chef de joaca iar eu praf !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Eu imi fac maine tema, ca acum nu mai sunt capabila, ma ia somnul si pe mine imediat, nu stiu zau fata asta de unde are atata energie, ne-am trezit la aceeasi ora, ea a si alergat toata dimineata si apoi si seara era fresh si cu chef de joaca iar eu praf !!

Si eu ma intreb de unde au energia asta????!!!al meu copil abia acum da semne de somn. maine pe la 11-11.30 e perfect

Mergi la inceput