Vergeturi pe burtica

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRYSSAaa spune:

Ce crema?
Nu e crema, e ulei.
Ulei pur, ca uleiul de masline, floarea soarelui.
Uleiul de migdale, ca orice ulei, e pt. consum, in salate de ex, dar se poate folosi si pt uz extern, pt. piele in cazul nostru.

Mentionez astea ca sa nu ceri crema, ca cine stie ce creme iti baga pe gat, ceva cu extras de migdale sau mai stiu eu ce.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Mersi CRYSSAaa, nu am fost atenta.

Mergi la inceput

Am auzit unele prietene ca dupa ce au nascut, le-au disparut si vergeturile. In prezent eu am decat cateva de care sincer chiar imi sunt drage (primele semne de burtica mare), insa as vrea sa ma opresc aici. Ma apropii de 25 de saptamani si am luat decat 5 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Vergeturile nu dispar orice ai face. Numai daca iti tai pielea de pe tine. Lumea basmeste multe legate de vergeturi.

Finn Constantine 15.10.2009 si 16+

Mergi la inceput

ms. Sa ai sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

eu cred ca tine de cum e corpul femeii. Uite eu am avut 3 sarcini una dupa alta ,foarte aproape una de alta.Intre copii este diferente de 16 luni. Chiar si asa........nu m-am dat cu absolut nici o crema.Dar absolut cu nimica.Si nu am nici macar o vergetura.Pe bune. Nu am avut nici macar dunga aia pe burta.
Off.topic: super poza de la avatar.e chiar real? s-a vazut piciorusul asa clar? impresionant.

Alessio Michele (3 + ani) , Mattia Gabriel (2 anisori!!) plus un ghiocel de primavara Marco Andrei (9 luni) ! .

Pozici cu noi

Mergi la inceput

am luat poza dupa net, dar mi-a placut si mie f mult. Ai fost norocoasa ca nu ai avut vergeturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Fetelor si eu stiu tot de uleiul de migdale ca ar fi excelent, dar vreau sa va intreb unde ati gasit voi la 100 de ml?
Eu am luat pana acum doar de la plafar, dar sunt sticlute mici de 10 ml, si costa 7 lei sticluta.

Mie mi-a trimis cineva din Republica Moldova. E fabricat acolo, are pe eticheta toate datele. Nu stiu cat costa, dar banuiesc ca nu e foarte scump...

MElise

Mergi la inceput

Am luat o crema special pt burtica gravida,imi dau mereu cu ea,dar degeaba. Asta e ... ma duc sa iau ulei de migdale. Poate am noroc!

Mergi la inceput