Asp. optimiste 729!Bun venit Matei,felicitari Lia!
Raspunsuri - Pagina 17
Yna85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 yna si mie tot azi trebuia sa-mi vina dar e prima luna de cand iau utrogestan si sunt multe sanse sa intarzie din cauza asta si eu sunt un pic increzatoare dar sunt si patita si satula de luni adunate de esecuri promit ca data viitoare o sa intru sa va anunt sa-mi pregatiti batistele pt maine ca sigur plang si daca e si daca nu |
Faza cu batistele, o stiu, si eu sunt la fel, dar o sa-ti dau batiste pt ca o sa fie pozitiv testul! Suntem la o zi de intarziere amandoua, Doamne ajuta sa fie bebe! Ne tinem de manuta ca o sa fie bine!
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png
Yna85 spune:
Cori, tu pe unde esti? Ce vesti ne dai? Parca azi trebuia sa vina si la tine urati? Si-au luat vacanta si la tine? Te asteptam cu vesti!
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png
Mihaelafalt spune:
Yna si Lorena ma bucur pentru voi si sper sa incepem saptamana cu vesti bune.
Eu azi am fost cu sotul la biserica si dupa leneveala, abia am putut scrie ceva pentru scoala nu am nici un chef de invatat si maine am lucrare.
uratii mei se comporta bine, chiar sunt multumita ca acu 2 luni am avut o menstra ciudata in cantitate mica si acum e asa cum eram eu invatata.
Va pup si intru maine sa o felicit pe Lorena si marti pe Yna, ca eu le-am dat drumul la manuta.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Corina87 spune:
Buna fetele cochetele!!!
Uratii au venit in forta.Deci z1,sunt super optimista ca va fi "the last month of trying"Sotul e si el optimist,de pe 14 o sa lucram zilnic la proect,a spust ca stie el ca va fi ultima luna de incercari.
Ieri am fost la ZOO cu socrela si cu Eric,offf ce frumos fetele,am fost vreo 5 ore acolo,are la 2 km patrati Dublin ZOO,am facut peste 200 de poze.
Fetele va astept asa de la inceput de saptamina cu teste pozitive,ok?
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive
miky82 spune:
Buna seara fetelor chiar daca este tarziu va servesc cu tortulet si prajituri pt ca astazi am implinit 29 de aniiiiiiiii, nu am reusit sa intru pt ca am avut intrerupt curentul toata ziua si am petrecut cu prietenii si familia la lumina lumanarilor , dar a fost foarte frumos....
Azi dimineata am fost la eco si foliculul meu a crescut la 24.4 mm, mi-a spus ca s-ar putea sa ovulez in seara asta, ideea este ca maine merg la inseminare, tot maine imi va administra pregnylul daca nu s-a spart in seara asta, trebuie sa ma prezint la ea pe 8, imi va face eco dupa care ma trimite cu sotul la preparat sperma, dupa care ne intoarcem la dr. Maine mi-am luat liber la munca asa ca o sa va povestesc cand ajung acasa cum a fost.
Moni... am intrebat-o daca mai asista cineva la inseminare si dr mi-a zis ca ea face toata procedura, inseminarea dureaza cam 5 min si trebuie sa stau dupa aceea 15 min cu picioarele in sus
O seara cat mai frumoasa, sa va iubiti mult si maine o sa vin cu vesti noi, imi pare rau ca nu am putut sa citesc din urma, dar pe cuvant de cercetas ca maine recuperez.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
DenyAnd spune:
La multi ani Miky! Sanatate si sa-ti implineasca dorintele, si cadoul sa-ti fie mult dorit -ash
Eu azi vam citit toata ziulica, dar nu am scris pt ca nu am ce sa scriu
Va pup pe toate si va doresc de maine o saptamana cat mai frumoasa si binecuvantata! Plina cu vesti bune si II!
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
MeAlex spune:
Miky, mult noroc maine! Sa fie cel mai frumos cadou de ziua ta si la anul sa mai aveti cel putin un membru in plus in familie!
Si...la multi ani !
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
mya85 spune:
Buna fetelor, ma primiti si pe mine aici cu voi?
Sa va spun povestea mea: am deja un baietel de 1 an si 3 luni si bineinteles mi-as mai dori o fetita. As fi vrut sa fi ramas luna aceasta ca sa fie exact 2 ani diferenta intre ei dar nu stiu ce s-a intamplat... am icnercat in ziua 12 si 13 a CM pt ca am citit ca atunci trebuie prestat pt fetita (ideea e ca daca vrei sa iasa baiat trebuie prestat in timpul ovulatiei sau putin dupa iar pt fetita inainte de ovulatie) dar vad ca nu s-a prins nimic pt ca azi cand ma pregateam sa trimit sotul dupa un test de sarcina mi-a venit CM Chiar nu ma asteptam sa nu raman avand in vedere ca la baiat am ramas din prima si fara sa planificam f mult, s-a intamplat si ne-am bucurat de asta.
Luna aceasta v-am tot citit, mai ales ca am avut perioada fertila deodata cu multe dintre voi si v-am tot urmarit sa vad voi ce simptome aveti dupa ovulatie ca si eu imi induceam tot felul de simptome care pana la urma s-au dovedit a nu fi adevarate asa ca luna aceasta nu le voi mai baga in seama... Oare se poate ca dupa o cezariana sarcina sa nu se mai prinda atat de bine??? Unde ar trebui oare sa se implanteze fata de taietura???
proud mummy of Filip 25.07.2010
mya85 spune:
inca ceva, tocmai mi-am dat seama ca de la ultima menstruatie (care a fost in 11.10) au trecut 27 de zile doar, deci mi-a venit la 27 in loc de 28 si mi s-a parut ca a fost si putin mai abundent, se putea sa fie un avort menstrual???
proud mummy of Filip 25.07.2010
gabyv spune:
Buna,
Mya bine ai venit! Faptul ca data trecuta ai ramas din prima nu inseamna ca si in doi ani mai tarziu o sa fie la fel, echilibrul hormonal se schimba mult dupa o sarcina. Nu cred ca a fost avort, ci doar un cm mai abundent, deseori ne influentam si asta, din cauza dorintei noastre de bb.
Miky, La multi ani!!!!sa fii sanatoasa si sa vii sa ne povestesti cum e cu burtica. Asta sa fie prima si ultima iA.
Fetele, eu aseara am avut ceva roz pe hartie si de atunci nimic. Oare sa ma gandesc ca imi vine, desi miercuri aveam foliculul ala baban?
Pup - ma duc la sapa