Asp. optimiste 729!Bun venit Matei,felicitari Lia!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor.
Of tati a plecat iar... Trei saptamani iar fara el...
Va multumesc tuturor celor care m-ati felicitat ptr vestile bune de la eco !
Miha imi pare rau de ziua unu, dar cu credinta inainte sunt sigura ca vei reusi curand sa iti implinesti visul.
Anne poate testele minut nu sunt asa de sensibile si de aceea o fi iesit negativ? Eu la fiecare sarcina am avut test pozitiv maxim cu o zi inainte de ziua in care ar fi trebuit sa imi vina. La sarcina aceasta am avut first response si shure check, ambele pozitive dar fr mult mai pronuntat. Plus ca dupa ce se usuca nu mai sunt oricum prea ok de uitat la ele. Recomand oricui first response, intr-adevar sunt ok, parerea mea.
Moni bafta multa. Ce zic eu acum e aiurea, stiu dar incearca sa te relaxezi, sa nu iti analizezi fiecare intepatura si jena. Eu am avut noroc cu asteptarea ca am fost implicata intr-un proiect mare la sv si m-am gandit la altceva, plecase si sotzu, chiar aveam alte ganduri.
Stefulici m-am dus fara trimitere la dr U, dar da un tel inainte sa numergi degeaba. As fi vrut sa ajung si eu sapt asta dar am ceva imp la birou si cred ca sapt cealalta am sa ajung. Daca ai rezultatul de la eco ia-l cu tine, mie asa mi-a zis data trecuta.
Lia felicitari ptr puiut, eu nu iti stiu povestea, prin vara stiu ca a fost ceva greu cu sarcina, ma bucur ca esti, sunteti bine si va doresc in continuare tot binele din lume, va pup pe toate fetelor.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Me-alex si Ylary, multumesc ptr raspuns!
Am intrebat fetele de la topicul cu trombofilia si au zis ca e luni si marti! Probabil ca o sa merg marti.
Ylary, imi pare rau ca ai ramas din nou singura...
Monica, eu am luat vitaminele si aspenterul ca 3 luni si apoi am renuntat. Am revenit acum , de cand cu sarcina!
Valicuta, stai linistita, dc scrie ca e permis in sarcina asa e, si oricum in prima perioada a sarcinii am inteles ca embrionul e protejat de factorii de genul asta.
AneMarie, iti tin pumnii!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

da ylari
stiu ca nu trebuie sa ma analizez
incerc
dar e un pas important, n-am mai facut stimulare si durerea asta sub buric a fost ceva diferit oricum

de aia va scriu si voua

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Am intrebat fetele de la topicul cu trombofilia si au zis ca e luni si marti! Probabil ca o sa merg marti.
Monica, eu am luat vitaminele si aspenterul ca 3 luni si apoi am renuntat. Am revenit acum , de cand cu sarcina!
Valicuta, stai linistita, dc scrie ca e permis in sarcina asa e, si oricum in prima perioada a sarcinii am inteles ca embrionul e protejat de factorii de genul asta.

aaaaam inteles
bine ai facut
tu ce probleme aveai? de ce ai mers la dr. U? scuza-ma daca n-am retinut

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

aaaaam inteles
bine ai facut
tu ce probleme aveai? de ce ai mers la dr. U? scuza-ma daca n-am retinut

Pai... cam ce scrie la semnatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

yna, draguta, nu am patit nimic
am vazut ca ai intrebat de mine, joi am fost la inventar pana pe la 3 noaptea apoi vineri am incercasa sa ma odihnesc cat mai mult posibil pt ca sambata si duminica am lucrat toata ziua, de dimineata pana seara

acum am venit de la munca, sunt rupta de obosit iar sotul meu nu e acasa a plecat la incendiul ala de padure de pe transalpina si se intoarce abia maine
asa mila imi e de ei, saracii, ei nu dorm deloc si se lupta cu flacarile alea ore in sir

la mine inca nu a aparut spotingul, azi trebuia sa apara
sunt z 28 si ma gandesc daca sa fac maine un test sau nu
ma gandesc ca poate intarzie din cauza utrogestanului
nu stiu ce sa fac, imi e teaza de un rezultat negativ ca intru iar in depresie ca momentan sunt mai linistita

ma doare tare burta, ovarele, intepatur, acum ma dor si sanii
chiar nu stiu ce sa zic si ce sa fac

va anunt maine daca am facut test

va pupic pe toate

FELICITARI LIA!
MULTA SANATATE MATEI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Doamne ajuta, Lore, ca esti bine! Am intrat chiar pt tine, ma pregateam sa intreb celelalte fete daca stiu ceva de tine! Eram ingrijorata! Ma bucur ca esti bine! Poate nu vin urati, trebuie sa fim increzatoare! Chiar mi-a fost dor de tine, si meriti bataita de la mine! Sa nu mai faci din astea! Te pup tare si te imbratisez si mai tare!

Imi pare rau si mie pt sotul tau ca trebuie sa stea afara si sa se lupte cu incendiul si ca nu sunteti impreuna dupa ce tu ai muncit 2 zile de dimineata pana seara. Speram sa vina si zile mai bune! Tu sa te odihnesti si sa ai grija de tine!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

yna, scumpa mea, ce dulce ai fost

am fost obosita tare si nu am mai intrate pe net deloc

tu cand te testezi?
eu chiar am emotii
nu stiu ce sa fac
imi e frica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

yna, scumpa mea, ce dulce ai fost

am fost obosita tare si nu am mai intrate pe net deloc

tu cand te testezi?
eu chiar am emotii
nu stiu ce sa fac
imi e frica...

Te cred ca esti obosita, dar datile viitoare macar un raspuns ca esti bine si e OK!
Eu marti cred ca ma testez, sper sa apuc, sa nu vina urati 9 luni de acum inainte, m-am testat vineri dar a iesit negativ, sper ca a fost prea devreme si de aia! Si mie imi e asa de frica...dar sunt un pic increzatoare, ca mie trebuia sa-mi vina azi si uite ca aproape e gata ziua si nimic! Asa sper sa nu vina 9 luni, sa ne ajute Bunul Dumnezeu pe toate!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

yna si mie tot azi trebuia sa-mi vina dar e prima luna de cand iau utrogestan si sunt multe sanse sa intarzie din cauza asta

si eu sunt un pic increzatoare dar sunt si patita si satula de luni adunate de esecuri

promit ca data viitoare o sa intru sa va anunt

sa-mi pregatiti batistele pt maine ca sigur plang si daca e si daca nu

Mergi la inceput