Prietene la bine si la greu - 143
Raspunsuri - Pagina 15
monis5 spune:
Smarandita ce ai mai facut cu rezultatul ala de la PAP?
Mami.Ilinca (acum am gasit in urma intrebarea ta ), pentru imunitate ii dau doar sirop de catina cu miere. Si cam atat. Pediatrul mi-a recomandat si cate o doza de oscilo in fiecare luni dimineata dar inca nu i-am dat .
am gasit pozele Shtephy cat de frumos poate fi Iustin , sa-ti traiasca copilasii mami!
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
monica_80 spune:
Fetelor, nici eu nu stiu ce sa zic....m-a luat prin surprindere tare de tot, chiar nu era momentul, de fapt era chiar cel mai nepotrivit moment cu putinta..dar sunt inca in stare de soc...incerc sa constientizez. pana una alta, tati chiuie prin casa de bucurie si a dat cep la o sampanie .
Mami fericita de Mariuta
many_bani spune:
Monica felicitari
Asa deci nu este ptr. cine se pregateste este ptr. cine se nimereste.
dankutza spune:
Floricik si celalalte fete, daca vreti s ava votez, dati-mi link. Votez si dau scor maxim.
many_bani spune:
La multi ani Bubu, sa cresti mare sanatos si sa te joci frumos cu fratiorul tau.
Mami felicitari ptr. asa flacau si DD sa va ajute sa ai o nastere usoara si la termen.
La multi ani celor care azi serbeaza ziua de nume
dankutza spune:
La multi ani, Bubu by Raluci!
Felicitari, mami x2 Monica!
Laura te rog, pune haina de prooroc si zi si mie!
Mesaj pt barza chioara te rog, gaseste si adresa din Tei si pe cea din zona Unirii (la Many)! Lasa Iasiul o perioada!
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza La multi ani, Bubu by Raluci! Felicitari, mami x2 Monica! Laura te rog, pune haina de prooroc si zi si mie! Mesaj pt barza chioara te rog, gaseste si adresa din Tei si pe cea din zona Unirii (la Many)! Lasa Iasiul o perioada! |
si unul ptr. barza , sa ne gaseasca mai repede
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui monica_80 Spun doar atat: Licu fit-ar gura aia pocita de mama omida ce esti! Mami fericita de Mariuta |
haide tuuu, langa o Mariuta frumoasa foc si un beagle mai e loc! sunt curioasa ce o fi
Cine mai doreste, cine mai pofteste???
many_bani spune:
citat din mesajul lui laurairina13 haide tuuu, langa o Mariuta frumoasa foc si un beagle mai e loc! sunt curioasa ce o fi Cine mai doreste, cine mai pofteste??? Mami de Amalia Teodora (03.11.2009) si Dragos Ioan (29.08.2011) Firefly's shop BLOGUL MEU |
Oare cine?