Prietene la bine si la greu - 143
Raspunsuri - Pagina 14
LiviaG spune:
am uitat sa zic ca eu as vrea sa deschid cont pe picassa, dar nu pot vedea nici o poza, imi scrie eroare certificat, de pe orice browser, asa ca nu v-am prea putut vedea pozele si ma gandesc ca nici pe ale mele daca le`as pune nu le`as putea vedea, nu stiu cum sa remediez problema...
laurairina13 spune:
Livia, nu inteleg de ce inca nu pricepi ca esti de-a noastra. Cu picassaul iti trebuie id si parola sa poti intra pe contul comun sa ne vezi pozele. Si tot acolo poti sa iti faci folder separat cu pozicile voastre, asta daca o mai fi loc..ca eu de mult timp nu am mai intrat pe acolo.
Iti trimit pm cu datele sa incerci sa te loghezi si poate sa pui pozici sa va vedem si noi, stii tu...cardul de curioase
laurairina13 spune:
Mda, acum am vazut ca nu ai activat pm, tre sa intri la profil personal pe acolo sa activezi mesajele private.
Poate mai intra si fetele sa ne lamureasca cu picassaul, poate am gresit eu. Si poate rezolvi cumva sa ai activate mesajele sa iti pot trimite datele sa te loghezi.
raluci_b spune:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=10 fk1 si fk2 cred ca-s ale lui floricik
pe ancutz am gasit si am votat, mai e cineva ?
Licu tare frumos povestesti, ma bucur pt familia voastra
gabitza hai ca trece, PAROL
LA MULTI ANI DRGAOS, sa fii sanatos
Legat de protectie si paza, si noi am avut contract plateam 150 de lei pe luna cu 2 patrulari noaptea si parca tot atatea ziua, am renuntat pt ca sunt foarte multe zvonuri ca ponturile pt spargeri pleca tocmai de la firmele de paza, ca ei vad cand se activeaza alarma, ei stiu sigur cand pleci in vacanta, etc, indiferent de contractul semnat, so....
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 33+cu
monica_80 spune:
Spun doar atat: Licu fit-ar gura aia pocita de mama omida ce esti!
Mami fericita de Mariuta
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_80 Spun doar atat: Licu fit-ar gura aia pocita de mama omida ce esti! Mami fericita de Mariuta |
Heyyy....Monica, ai o surpriza ptr noi?
Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 37+ cu
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_80 Spun doar atat: Licu fit-ar gura aia pocita de mama omida ce esti! Mami fericita de Mariuta |
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
monis5 spune:
Livia nu stiu ce eroare poate fi aia. Lasa ca noi avem rabdare sa va cunoastem, poate te ajuta tati cand vine, pana atunci ai grija de piticei
Raluci merci, am votat fetita frumoasa de Floricik .
Tare aia cu firmele de protectie
aloooo, restul unde sunteti?
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
Lumi_Richard spune:
E foarte enervant internetul asta,imbatranesc pana trimit un mesaj
Monica,si deci a iesit cu liniute????
Licu,te rog din tot sufletul sa nu incepi cu proorociri si la mine,ca nu e deloc momentul
Monis,pai cu firma de protectie: platim 100 de lei pe luna-asta include atat interventiile false cat si cele reale. Avem un buton de panica-in cazul in care vad pe cineva ca da tarcoale,sau aud ceva pe la geamuri,sau,Doamne fereste,sparge vreun geam. Timpul de interventie este de max 12 min- o echipa de "muschiulosi" vine sa ne salveze,avem si buton de incendiu etc. In cazul in care se intampla ceva cand nu suntem acasa si nu intervin la timp,daca se fura ceva, firma ne despagubeste. Nu trebuie sa fug eu acasa,ei trebuie sa o faca,si sa ma instiinteze. Inca nu am facut proba,sa vad cat de repede vin, o voi face curand
Raluci,cum noi stam fara Richard destul de mult,ma simt mai in siguranta asa.... Obiecte de patrimoniu nu avem,asa ca nu vad de ce ar veni ei la furat(oricum ar trebui sa ne despagubeasca daca dispare ceva)...
dymomo77 spune:
Laura nu mai cobi ca abia mi-am scos steriletul ca nu il suportam... mai ales ca barza vad ca s-a mutat la Iasi...
Monica daca e de felicitat atunci sa fie cu noroc.