Pufi de ian-feb 2010 (48) -LMA Alexutza!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza...sarumana de coffe, larisel...
hai mami curaj...ar trebui sa fiu mai optimista insa....ce sa zic..au crescut...e o etapa... deja ma gandesc ca se incepe cu gradi..scoala...., facult...si gata..gasesc pareachea si pleaca cu totul...
nu tre sa-mi multumessti pt incurajari

lasand aerele de so_acra...eu zic ca nu are cum sa nu le placa copiilor la gradi...daca intr-adevarse ocupa de ei...in primul rand ca socializeaza...apoi...invata mereu lucruri noi iar ei sunt percum buretii la varsta asta...

lorex....cik....tre sa tragem aer in piept pana depasim etapa asta...

bea....esti superba...acusica scoatem majoretele...

dragelor...sa aveti o zi superba...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

o intrebare cheie!

cum platiti gradi? pe numar de zile frecventate sau un tarif fix indiferent de frecventa??? se poate negoicia? sau platiti un tarif fix la care se adauga plata pt mancare care e in functie de frecventa (asa mi se pare cel mai onest)...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Se plateste tarif fix/luna, indiferent de frecventa. Cum spunea Alexutza mai demult, exista gradinite cu mancarea in sistem de catering si in cazul asta ii platesti mancarea doar pt zilele cand merge la gradi.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

mire, inseamna ca aveti bioritm de bufnite... si nu e o problema daca va culcati/trezit tarziu... problemele vor aparea cand va trebui s-o trezesti matinal pt gradi (sau exista gradi cu program dupa amiaza?), chiar pe voi de ce nu va aud de pregatiri de gradi?

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

o intrebare cheie!

cum platiti gradi? pe numar de zile frecventate sau un tarif fix indiferent de frecventa??? se poate negoicia? sau platiti un tarif fix la care se adauga plata pt mancare care e in functie de frecventa (asa mi se pare cel mai onest)...

Se plateste tarif fix/luna, indiferent de frecventa. Cum spunea Alexutza mai demult, exista gradinite cu mancarea in sistem de catering si in cazul asta ii platesti mancarea doar pt zilele cand merge la gradi.

_

acum inteleg de ce am vazut atatia copii muciosi, daca tot au platit parintii ii duc la gradi, de-al naibii... sa se spele educatoarele pe cap cu ei...

Mergi la inceput

Citat:

mire, inseamna ca aveti bioritm de bufnite... si nu e o problema daca va culcati/trezit tarziu... problemele vor aparea cand va trebui s-o trezesti matinal pt gradi (sau exista gradi cu program dupa amiaza?), chiar pe voi de ce nu va aud de pregatiri de gradi?

Da, noi spunem ca de lilieci.
De trezit pt gradi nu cred ca o sa o trezesc (am retinut ce spunea BF cu trezitul copilului cand vrea el, in mediul lui), o sa incerc sa o aduc la un program astfel incat sa se trezeasca singura pe la un 9:30. La gradi nu vom merge pana in primavara (martie-aprilie) cel devreme, apoi vom incerca un program scurt, dar de pe la un 10 asa.

_

Mergi la inceput

Ma apuc de capitol nou.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Va invit la capitol nou

Mergi la inceput