Pufi de ian-feb 2010 (48) -LMA Alexutza!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

larisel, cu ce fel de pasta le speli pe dinti? si Kay are mare drag de periute dar inca nu l-am spalat pe dinti pt ca nu stie sa scuipe si el vrea musai cu pasta! ia mai intai periuta, apoi tubul de pasta pe care incearca sa-l deschida si aici ne oprim ca nu-i dau voie eu... sigur exista pasta care poate fi inghitita, niste recomandari ceva?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Neatza!
Nenedentul este pt copii mai mici si da, poate fi inghitita.
Din pacate, Mara mea nu suporta sa-i pun pasta pe periuta.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Larisel sigur se obisnuiesc micutele la gradi, tinem pumnii sa o faca cat mai curand.
M-a amuzat cum ai povestit ca-si apara jucariile, mi-am si imaginat.

_

Mergi la inceput

Noi cu ceva pb de somn in ultima vreme, am pus-o pe seama faptului ca a fost luna plina.
Miercuri nu a dormit deloc pe zi, in rest imi ia cam 1 ora 1/2 sa o adorm, si la pranz si seara.

Alicredo eu am desfiintat microundele. Cica zapacesc moleculele din hrana/lichide.

Lorex ce scumpa Bobi!
Si Mara strange, nu suporta sa vada lucrurile care au un loc bine stabilit in alta parte. Vine la mine si ma cearta pana le pun la loc. De ex veioza tb sa stea la locul ei, cana de cafea pe masa, iar daca e goala neaparat in bucatarie, etc....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Noi cu ceva pb de somn in ultima vreme, am pus-o pe seama faptului ca a fost luna plina.
Miercuri nu a dormit deloc pe zi, in rest imi ia cam 1 ora 1/2 sa o adorm, si la pranz si seara.

Alicredo eu am desfiintat microundele. Cica zapacesc moleculele din hrana/lichide.

Lorex ce scumpa Bobi!
Si Mara strange, nu suporta sa vada lucrurile care au un loc bine stabilit in alta parte. Vine la mine si ma cearta pana le pun la loc. De ex veioza tb sa stea la locul ei, cana de cafea pe masa, iar daca e goala neaparat in bucatarie, etc....

_

si noi ne chinuim mult cu adormitul! dar numai cand nu-i este somn ca sa zic asa (mare descoperire cand nu-i este somn nu doarme!)... am avut si adormiri sub 3 min... asta cand era treaz de la 7 dimi si activitati intense plus iesit afara... problema noastra e ca doarme mult la amiaza... pana pe la 5-5.30... si la 10 seara e greu adormitul. Am calculat o stare de veghe de vreo 6-7 ore ca sa poata adormi repede.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

larisel, cu ce fel de pasta le speli pe dinti? si Kay are mare drag de periute dar inca nu l-am spalat pe dinti pt ca nu stie sa scuipe si el vrea musai cu pasta! ia mai intai periuta, apoi tubul de pasta pe care incearca sa-l deschida si aici ne oprim ca nu-i dau voie eu... sigur exista pasta care poate fi inghitita, niste recomandari ceva?

Neatza!
Nenedentul este pt copii mai mici si da, poate fi inghitita.
Din pacate, Mara mea nu suporta sa-i pun pasta pe periuta.

_

o sa incercam si noi pasta! mersi de pont.

Mergi la inceput

Citat:
si noi ne chinuim mult cu adormitul! dar numai cand nu-i este somn ca sa zic asa (mare descoperire cand nu-i este somn nu doarme!)... am avut si adormiri sub 3 min... asta cand era treaz de la 7 dimi si activitati intense plus iesit afara... problema noastra e ca doarme mult la amiaza... pana pe la 5-5.30... si la 10 seara e greu adormitul. Am calculat o stare de veghe de vreo 6-7 ore ca sa poata adormi repede.

Si noi adormim repede cand ii este somn. La noi e nasol pe motiv ca ei i se face somn la ore foarte inaintate (dupa 12 noaptea), asa ca incerc sa o culc mai devreme...evident ca adoarme tot cand vrea ea, iar eu raman cu creierii varza.
La pranz se culca dupa ora 4, am mai reusit sa o culc si pe la 3 dar tot la aproximativ 7 s-a trezit, deci n-am rezolvat nimic.

_

Mergi la inceput

o intrebare cheie!

cum platiti gradi? pe numar de zile frecventate sau un tarif fix indiferent de frecventa??? se poate negoicia? sau platiti un tarif fix la care se adauga plata pt mancare care e in functie de frecventa (asa mi se pare cel mai onest)...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Si noi adormim repede cand ii este somn. La noi e nasol pe motiv ca ei i se face somn la ore foarte inaintate (dupa 12 noaptea), asa ca incerc sa o culc mai devreme...evident ca adoarme tot cand vrea ea, iar eu raman cu creierii varza.
La pranz se culca dupa ora 4, am mai reusit sa o culc si pe la 3 dar tot la aproximativ 7 s-a trezit, deci n-am rezolvat nimic.

_

pai solutionul vostru e simplu ca buna ziua... trezitul matinal!!! adica la un maxim 7...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

Citat:

_

Cum adica somnul de pranz incepe la ora 4?
Wow...
Pai normal ca nu mai adoarme pana la 12 noaptea.
Somnul de pranz e de la 12.30-1 la max 3. Apoi la 10 ar trebui sa adoarma.
Mama asa il culca pe Dani, la ora fixa la pranz. Si functioneaza. Uneori ii e mila sa il trezeasca la 3. Daca doarme pana la 3.30, atunci adoarme seara la 11.
Trezitul de dimineata e la 8-8.30, pt ca ne aude misunand prin casa si se trezeste si el.
:)

E greu cu copiii si crizele de plans...tare greu...si Dani face niste crize de mai mare dragul!!! Dar...cu mult gusfrabaaaaa si cu mult rabdacol si inspiratii adanci....reusim sa trecem peste.

Am reusit totusi o victorie in ultimele zile: sta cuminte la scos mucii, ba azi dimineata chiar si-a bagat singur in nari chestia aia. Iar la masca nu se mai zbate, desi nu rezista 10 minute...dar 5 tot sta. Cu ochii la tv/laptop...dar sta. YAY!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower
Cum adica somnul de pranz incepe la ora 4?
Wow...
Pai normal ca nu mai adoarme pana la 12 noaptea.
Somnul de pranz e de la 12.30-1 la max 3. Apoi la 10 ar trebui sa adoarma.
Mama asa il culca pe Dani, la ora fixa la pranz. Si functioneaza. Uneori ii e mila sa il trezeasca la 3. Daca doarme pana la 3.30, atunci adoarme seara la 11.
Trezitul de dimineata e la 8-8.30, pt ca ne aude misunand prin casa si se trezeste si el.
:)

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Pai....sa incerc sa-i explic Marei?
Stiu ce zici, personal nu cunosc niciun copil de varsta Marei care sa adoarma mai devrme de 13:30, cred ca fiecare are ritmul si programul lui. Mara nu e matinala, nici eu nu sunt. Ar fi imposibil sa o trezesc la 7, noi nici nu stim sa functionam la ora aia Rux.

Pt noi ar fi ideal sa se culce pe la 14:30-15 si sa se trezeasca pe la 17:30, apoi seara sa se culce la un 23:30 maxim. Poate o sa ne iasa curand.

_

Mergi la inceput