Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (69)
Raspunsuri - Pagina 12

ailed_dota spune:
m-ati prins, eram la praji si cafea.... dar s-a trezit sefa....si ne alergam prin sufra...si drept spre cana cu cafea de pe masutza s-a dus, am
salvat-o la timp....
Acum ne lergam... si a mea fornaie mada si mi se pare calda la mana....sa vedem la termometru...
E F BUNA PRAJI.... DAR DATA VIITOARE II PUN LAMAIE...
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

persi spune:
Roxy,ma bucur mult ca ti-a iesit iaurtul si mai mult ma bucur ca-ti place.
Lavi,daca nu-i prea tampitica intrebarea mea...cum sunt sandalele cu talonet?Serios ca habar'n-am.

bb_yasmi spune:
am disparut ca magaru'n ceata am fost si mi-am facut lapte cu taitei si vanilie
am "ras" tottttt
persi, nu stiu cum sa iti explic, au o ridicatura inauntru.caut un link sa iti arat.
mada, eu nu sunt fan nici un animal.... decat vazut de la distanta
ma gandesc cu groaza la momentul mutarii si cumpararii catelusului pt iasmi
mamica implinita cu 2 comori !!

catank spune:
Neata!
roxyma bucur ca ti-a iesit foarte bun iaurtul.
Imi place foto cu Anastasia in leagan.
allyfelicitari ptr baiatul mare! Abia astept si eu momentul sa o vad tup in doua picioruse. Inca nu se grabeste...abia sta in fundulet cit de cit singurica. Culmea, ca ieri cind ne jucam la jucarioarele noi numai in fundulet statea si destul de mult timp fara sa o sprijin. Ei pot mai mult, dar nu vorcel putin a mea, al tau vad ca ti-a demonstrat destul de devreme ce poate. Bravo lui.Baiat mare
!!
mamica plimbareata
bb_yasmi schimbi apa si le dai de mincare broscutelor impreuna cu yasmi citeva zile, apoi se va ocupa ea de ele
Legat de baita, eu tot la 2 zile in fac...cam de la 6 luni.
Apropos de bilant...spune si micuta Ioana de pe 23 oct ta-ta-ta-da-ta-da...acum din ce in ce mai des ta-ta ..mai ales la comanda cu tasu..ii zice tasu tata si ea..ta-ta
Sunt scumpi..ce mai... zilnic imi curg lacrimi de bucurie, fericire... mai ales cind citesc la voi ce va fac puiutii...si imi zic las ca va face si a mea acusi

viss spune:
-buna dimineata!
-am pus poze noi- cu covoarele si piticii
-miki- e o poza si ptr tine- ne sta bine in rosu, nu-i asa?

bb_yasmi spune:
gulia asa greu fierbe?? sau trebuie sa ramana mai tare??
mamica implinita cu 2 comori !!

viss spune:
-off, ce de bunatati gatiti voi..eu desi ziua m-apuca cate o pofta, la 22-23 cand am timp de gatit,imi vine o lene..nici nu-mi mai aduc aminte de cheful din timpul zilei..si nu numai ca imi lipseste uneori mancarea gatita din casa, sau mancarea in generalde dulciuri facute in casa..eu sper ca atunci cand vor merge la gradi- eu sa ajung acasa mai devreme cu 1h,2..sa mai gatesc cate ceva..cred ca n-o sa stiu ce sa fac mai intai
-eu una sunt fan dulciuri de casa,si o gogoasa, o lipie as manca cu zahar pudra, iar cu cele de magazin as putea sa le am in fata si nu ma tenteaza, dar dc imi spui ca acel cornulet e facut in casa..salivezremember the time-de cand traia bunica mea..ce vremuri.

ailed_dota spune:
dulci rau, puiutii viss!
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madutza_bra fetele, nu stiu cum sa procedez cu Catalina..de 2 zile nu mai are muci curgatori, nici nu mai e infundata, doar cateodata o mai aud ca fornaie. Seara o aspir dar nu mai ies multi mucisori..decat dintr-o singura nara mai ies. Cat timp sa mai continui cu asprat seara + Colargol? Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
eu i-as pune ser fiziologic de 3 ori pe zi si atit..fara sa aspir...
Asa am patit cu Ioana, ..fornaia si atit....i-am pus ser mai des si a disparut ''fornaiala''. Asta s-a intimplat inainte de vaccin...acum e ok