Aspirante optimiste 728 HAI LIA!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:

Fetele da m-am intors si sunt intoarsa pe dos cu totul, au dreptate cele cu simptome de la 5 zile de la ovulatie, eu sunt super nebuna ca am putut sa cred ca as putea fi insarcinata, beta a iesit 0,1 deci nici o sansa, mi-am facut programare si maine dupa amiaza ma duc la eco sa vad endometru, dar sunt atat de suparata ca nici nu imi venea sa intru la voi sa va zic dar meritati sa fiti la zi cu stirile, chiar nu stiu ce se intampla cu organismul meu dar astea sunt starile pe care le-am avut in ultimul timp si nu au fost inventiile mele.
Acum va pup si incerc sa imi inec amarul in invatat ca sunt o proasta si caut simptome de la 5 zile dupa ovulatie, sotul e dezamagit dar incearca sa ma incurajeze.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Miha ce rau imi pare......
lasa mamica ca reusim noi
offfffffffffff

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Nu e vorba ca nu reusim dar ma enerveaza ca nu e acum si ca are ceva organismul meu si eu nu stiu ce, de unde starile astea asa nasoale?
Oare e prea repede ca am facut beta?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

da si asta e posibil mai fa un test peste citeva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:

Fetele da m-am intors si sunt intoarsa pe dos cu totul, au dreptate cele cu simptome de la 5 zile de la ovulatie, eu sunt super nebuna ca am putut sa cred ca as putea fi insarcinata, beta a iesit 0,1 deci nici o sansa, mi-am facut programare si maine dupa amiaza ma duc la eco sa vad endometru, dar sunt atat de suparata ca nici nu imi venea sa intru la voi sa va zic dar meritati sa fiti la zi cu stirile, chiar nu stiu ce se intampla cu organismul meu dar astea sunt starile pe care le-am avut in ultimul timp si nu au fost inventiile mele.
Acum va pup si incerc sa imi inec amarul in invatat ca sunt o proasta si caut simptome de la 5 zile dupa ovulatie, sotul e dezamagit dar incearca sa ma incurajeze.

Miha, imi pare tare rau ...
Totusi du-te la medic ca ceva nu e in regula, dc ti-e asa rau.

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Citat:

Miha, imi pare tare rau ...
Totusi du-te la medic ca ceva nu e in regula, dc ti-e asa rau.

Ma duc maine ca doamna care e ecografista e si doctor de familie, nu a mea dar e de treaba si o sa vorbesc cu ea sa vad ce zice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:

Monica, tu in ce zona stai?
Dc poti veni in zona la mine Sebastian, mai am o fiola. Ti-o dau.
E valabila, am tinut-o numai in frigider.

Stefi esti foarte tare
Multumesc din suflet
fi atenta - facem asa - ma duc maine dimineata si daca nu au il intreb de pregnylul de la tine
de cagt e al tau, ca sa stiu ce ii zic

si daca nu are la spital, vorbikm si vin acolo sa il iau de la tine da?
imi lasi pe PM nr. tau de telefon?

inca o data multumesc din suflet

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

AiPM.

merci mult Stefulici
acum ma uit

Mergi la inceput

Miha,

daca nu esti insarcinata atunci s-a putea sa iti fi dat bila peste cap cu ceva
daca vomiti de la orice si esti sensibila la mirosuri

dar poate totusi esti gravi'

tine-ne la curent maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Miha, aminteste-ti ca pana nu vezi rosu nu e totul pierdut si exista inca speranta.

Eu sunt putin in butoi. Si imi mai e si rau. Dar incerc sa fiu optimista. A fost doar a doua luna de incercari. Poate luna cu nr 3 e cu noroc

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna seara fetelor!
Nu am apucat sa citesc din urma.Sper sa reusesc putin mai tarziu.
Eu sunt foarte nedumerita .Azi iar nici o senzatie prin burta,nici un semn de cm.Pe la amiaza am gasit pe chilot cateva picaturi de sange maro,mi-am pus un absorbant,pe care am gasit acuma iar doar o urma,la fel,maro .Eu nu am avut niciodata spotiing inainte de cm.De obicei vine in forta,direct rosu aprins.Uof,sper sa nu ma fi dereglat chiar de tot!

_

Mamica mandra de Timea

Povestea noastra

http://www.fertilityfriend.com/home/19d912

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo_82 spune:

Buna fetelor,

Nu am intrat ieri ca am fost tare necajita. Foliculul meu dupa 14 fiole de menopur avea 14 mm . Dezamagitor. Practic medicul mi-a spus ca sansele de conceptie sunt foarte mici luna asta.
Astazi am primit rezultatele la TSH si FT4, si sunt Ok. Din pacate Prolactina este 40,27 (interval de referinta 3.24-29.12). Am inteles ca prolactina mare inhiba ovulatia. Fetelor care aveti mai multa experienta imi puteti da mai multe informatii?
Se pare ca ma inscriu si luna urmatoare in cursa de inductie a ovulatiei..Asta e, luptam cu stoicism pentru bble mult dorit..
Mrenescu, imi pare rau pentru Z1.
Moni si Miki, va tin pumnii stransi, sa fie cu folos stimularea.
Lore, Yna, sper sa veniti cat mai curand cu vesti bune.
Gaby, ma bucur ca te simti mai bine.
Kimi, tu ce mai spui?
Va pup si va doresc o seara minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Da moni m-am gandit si eu la bila, dar nu stiu ce sa zic, ca de la mancare nu am avut cu ce doar de la stres poate ca stiti ca in ultimul timp am fost super obosita si stresata.
A azi am fost la soacra dar m-am debarasat imediat i-am lasat ce am avut si am plecat repede ca mirosea urat acolo in spital si plus ca stiti atractia dintre noi.A inceput a se plange ca vai ce greu e sa stai in spital in pat la care eu ii zic da cum sa nu stiu nu am stat 3 saptamani in spiatal in pat si dupa inca 3 acasa si hai ca eu am plecat ca trebuie sa ajung la scoala.
Va pup si stiu ca pana nu vad rosu mai e o sansa dar parca nu mai am putere sa sper, eu zic ca daca eram gravi era beta macar 5-6 sau mai mult nu 0,1

Mergi la inceput

fetelor
dar dupa ovu' se da si tratament de sustinere? in mod normal?

Mergi la inceput