Aspirante optimiste 728 HAI LIA!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

buna fetelor!!!
va invadez din nou cu o intrebare pt verisoara mea!!!
vinerea trecuta a inceput tartament cu gonal f, a facut 5 zile aceste injectii iar astazi( in ziua a 6-a cum ar veni d ela inceputul tratamentului si a 8-a din cm) a fost la medic pt verificarea folicolilor!!!la un pvar erau putin si f mici , in schimb la celalt erau mai mult( cik per total ar fi cam 15) cu dimensiui intre 1mm si 16mm!!! maine seara ar treb sa faca injectia aia de spargere iar sambata sa mearga sa vada cu inseminarea!!! pt cele care ati trecut deja prin aceasta experinta vroiams a va intreb daca situatia este buna? adik e bun nr de foliculi, daca dim sunt incurajatoare?
va multumesc si sper sa imi raspunda cineva!

ps: daca ai sunt si alte detalii legate de consultatia de azi, nu stiou, k la tel nu am reusit sa aflu tot si nici nu am stiu ce o sa o intreb e la priam IA si speram sa fie si unica!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

S-auzim numai de bine fetelor! Asteptam liniute duble cat de curand!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

buna fetelor!!!
...la un pvar erau putin si f mici , in schimb la celalt erau mai mult( cik per total ar fi cam 15) cu dimensiui intre 1mm si 16mm!!! maine seara ar treb sa faca injectia aia de spargere iar sambata sa mearga sa vada cu inseminarea!!! pt cele care ati trecut deja prin aceasta experinta vroiams a va intreb daca situatia este buna? adik e bun nr de foliculi, daca dim sunt incurajatoare?

Din cate stiu, nu conteaza cantitatea ci calitatea. Decat 15 foliculi de 2-3-6-10 mm, mai bine unul de +19/20mm si basta. Poate mai au timp sa creasca 1-2 din aia maricei pana la inseminare. Multa bafta!

Wishing for rainbow baby dust !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Lorena, cauta pe google simptome preinfarct femei, stiu ca sunt particularitati, la femei sunt diferite simptomele. Este foarte posibil sa fie ceva trecator, eu pateam asta in fiecare sesiune inainte de examene grele: la fel, visam subiecte, rezolvam, nu imi ieseau, nu imi aminteam formule...eram pe jumatate treaza, pe jumatate adormita...f ciudata senzatia.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

buna fetelor!!!
...la un pvar erau putin si f mici , in schimb la celalt erau mai mult( cik per total ar fi cam 15) cu dimensiui intre 1mm si 16mm!!! maine seara ar treb sa faca injectia aia de spargere iar sambata sa mearga sa vada cu inseminarea!!! pt cele care ati trecut deja prin aceasta experinta vroiams a va intreb daca situatia este buna? adik e bun nr de foliculi, daca dim sunt incurajatoare?

Din cate stiu, nu conteaza cantitatea ci calitatea. Decat 15 foliculi de 2-3-6-10 mm, mai bine unul de +19/20mm si basta. Poate mai au timp sa creasca 1-2 din aia maricei pana la inseminare. Multa bafta!

Wishing for rainbow baby dust !

dar are sansa sa ajnga macar unul la 19mm in 2 zile(sau mai bine spus intr-o zi jum)?

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011

bebe strumph

bobocel de 6 luni

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Dragele mele, foarte harnicute azi!

Hera, bine ai venit si sper sa ramai gravi cu bebe sanatos foarte repede!
Bella, nastere usoara si sanatate multa tie si la bebe!
Nelia, Felicitari pt bebe, sa va ajute bunul Dumnezeu sa fiti sanatosi amandoi1
mrenescu , imi pare foarte rau pt z1, chiar nu ma asteptam, imi place ca esti optimista si sa dea Dumnezeu ca a3a luna sa fie cu noroc!
Andradame, bine ai venit! Ai sanse mari sa fi , mai ales daca ai spus ca ai cm regulat. Mergi maine sa-ti faci un betaHCG. Asteptam rezultatul cu pumnii stransi!
Mirunita, bine ai revenit la noi, multumim de incurajari si iti tinem si noi pumnii!
Xdidi, imi pare foarte rau pt z1! Nu-ti pierde speranta, te rog frumos!
Moni, bafta multa maine si vineri...sa fie cu bebe luna asta!Ce dragut ca tu si sotul va luati liber vineri se vede cat de mult va doriti amandoi! Si vineri noapte "hap dupa dulap" (super expresia)
Kimmy, poate sangerarile astea maroni sunt de la implatare!
Simo82, da e adevarat ca prolactina crescuta inhiba ovulatia. Prolactina crescuta inhiba FSH-ul care are rol in dezvoltarea foliculilor ovarieni si pregatirea lor pt ovulatie. Pe langa inhibarea ovulatiei, prolactina crescuta, inhiba si secretia de progesteron necesar in faza luteala. Fugutza la endocrinolog si tratament!Multumim de incurajari!
Gabyv, multumim pt ca l-ai intrebat pe dr tau despre art acela cu ovulatia dupa z17 . Iar in legautra cu foliculul de 20 mm, inseamna ca vei fi ocupata zilele urm cu
Miha,draga mea, imi pare foarte rau pt valoarea HCGului. Nu vreau sa-ti fac sperante desarte, dar z10 e devreme, am mai explicat ca z14-z15 e cea mai indicata pt betaHCG (1Z-fecundatia +_12Z-implantarea + 1-2z transportul betaHCG in sange sau urina) dar au fost si fete care au spus ca le-a iesit testul de sarcina mult mai repede (mie in schimb mi-a iesit dupa 20 de zile data trecuta). Nu-ti pierde speranta, te rog frumos! Pana nu vine menstruatia, sunt sanse!
Lore, scumpa, eu cred ca simptomele tale de azi sunt din cauza oboselii si a stresului, nu cred ca este vorba de angina pectorala instabila. Plus unele fete(femei tinere), printre care si eu, cand sunt emotionate si trec prin perioade de stres si oboseala au palpitatii (eu inainte de ex de rezi, anul trecut, daca nu era sotul cu mine, eu nu mai ajungeam la ex). Trebuie sa incercam sa ne relaxam, desi e usor de spus si greu de facut. te pup si ai grija de tine!
Stefulici, foarte frumos gestul tau de o ajuta pe Moni, o sa te ajute bunul Dumnezeu pe tine si pe bebe, ca faci fapte bune. Gestul tau este de urmat!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Lore, foarte frumoasa melodia (Westlife - You raise me up), e una dintre preferatele mele!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

kmy_black, in timpul stimularii, foliculii cresc cu 1,5 max 2 pe zi. Oricum cel care e de 16 o sa ajunga la 18 si o sa fie viabil pt ovulatie.
Mersi, fetele, de urari ...

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Mihaela, nu ai si tu rabdare deloc. Ziua 10 e posibil sa fie prea devreme. Dar nu e in regula ca vomiti, ca e clar ca nu a fost de la sarcina pana acum. Mergi la un doctor.

Lorena, incearca sa mai reduci din stres. Pune pe hartie de ce iti este teama cand simti ca esti extrem de stresata. Creierul o sa constientizeze ca esti stresata pt ca s-a intamplat X din nou si nu va mai avea asa un efect de bumerang in timp. Daca este servicul, oamenii aia au nevoie de tine si nu neaparat tu de ei. Sunt buni banii aia in fiecare luna dar ai trait si fara ei si nu ai murit. Un job din asta probabil ca o sa mai gasesti. Mergi la serviciu si fa lucrurile bine dar mai incet, nu trebuie sa fii supermen, cand te apuca sa te agiti si sa muncesti cat zece persoane aminteste-ti ca nu esti platita pentru asta. Cum ar fi zis bunicul meu, "cand simti ca te apuca harnicia ascunde-te sub masa pana trece".

Eu vorbesc mult cu sotul cand sunt stresata. Incercam sa intelegem de ce sunt stresata, sunt ca la psiholog, si asta ma ajuta. Ma stresam la job...de ce? Nu stiu. Pt ca vroiam ca sa fiu perfecta...si ca sefii sa ma vada perfecta. Ce tampenie! Cred ca in ultimele luni am invatat sa nu mai fiu "perfecta" si sa nu ma mai agit cand nu este cazul. De cand nu mai incerc sa fiu perfecta, sefa cred ca fac o treaba excelenta. Sau poate ma transform in mama mea care a fost toata viata o optimista, vedea mereu jumatatea plina a paharului.: ) Poate am trecut de perioada cand il copiam pe tata care venea saracul acasa de la lucru ca sa faca pe contabilul cu toate ca el nu era dar contabil dar cel de la el de la lucru facea treaba de mantuiala si atunci tata facea si treaba lui. Noroc ca-l mai scotea mama la dans sau ii mai spunea o gluma ca altfel saracul nu stia ce e aia viata...ca mult noroc a mai avut el cu mama. Poate sotul meu e salvarea mea. Oare in viata ne alegem sotii/sotiile incostient, in functie de aseamanarea cu parintii nostri?

Ylari si Stefuluci, ma bucur ca sunteti bine!

In rest nu inteleg despre ce vorbiti...ca nu stiu mai nimic despre stimulari. Va doresc doar sa ramaneti insarcinate indiferent de ce metoda folositi.

Ce toamna lunga si frumoasa fetelor! Ascult ploaia pe casa si Radio Romania Actualitati.:)) Dau muzica buna cand e noapte in Romania, acum e Mirelle Mathieu.

Hai ca v-am povestit o groaza. Nu e mai nimeni pe topicul asta noaptea, e tot pentru mine. Aici clar seman cu mama, ea e in stare sa povesteasca o jumatate de zi ce a mai facut o vecina..care, by the way, este surda si are 90 de ani. In mod normal n-ar trebui sa i se intample asa de multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

MeAlex, m-am uitat la graficul tau. Ce este cu spottingul ala care s-a oprit, nu cumva esti insarcinata?

Mergi la inceput