Aspirante optimiste 728 HAI LIA!
Raspunsuri - Pagina 10
gabyv spune:
Bob, nu e chiar asa de complex la mine arata ca un bon de casa de ala mic si care se innegreste in timp.
Wow, dar ce de foliculi !!!! Sa de-a DD sa fie cu luna asta la tine.
lorena_86 spune:
buna fetelor
acum am venit si eu acasa
am mai facut azi o criza....
am avut iar intepaturi mari in piept de nu puteam nici sa respir plus umarul stang ma durea....
noroc ca nu a tinut mult, max 30 minute ca ma gandeam sa merg la urgente la cardio
sunt cam dese ca am mai patit asa si saptamana trecuta
oare sa fie de la oboseala?
miha, draga mea eu am avut 0.1 beta la 7 zile dpo si eram insarcinata
nu e relevant deloc
sincer daca stiam in ce perioada esti iti ziceam clar sa nu dai banii aiurea ca nu e valid rezultatul acum
gaby, ce surpriza
tunem punii sa vii cu liniutele dupa doua sapt
nelia, felicitarii si sarcina usoara
iarta-ma dar nu intelesesem mesajul tau atunci
Simo_82 spune:
Super bine arata raportul ecografic. Poate se arata luna asta. Tinem pumnii
Citat: |
citat din mesajul lui Bob_Pixel gabi & simo, multumesc de raspunsuri. Ok, deci stau in banca mea, eu imi faceam oarescare iluzii cu intepaturile alea . gaby, mie la eco mereu imi da pozici cu ousoarele si o foaie cu text gen Wishing for rainbow baby dust ! |
MeAlex spune:
Ce vesti bune, Gaby! Mi-a explicat odata un ginecolog diferenta imagistica intre un folicul si un chist: foliculul e rotunjor si alb-gri uniform, iar chistul e rotunjor dar mai are niste puncticele sau alte desene pe acolo si e neuniform. Poate ai vazut pe monitor cum arata...endometrul e super!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
lorena_86 spune:
fetelor asa m-am speriat, imi e frica sa nu fifacut vreun preinfarct ca simptomele astea....
clar sunt angine pectorale
clar daca se mai repeta fug la un ekg ca nu e de joaca mai ales ca si mama si bunica din partea ei sunt cardiace
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simo_82 Super bine arata raportul ecografic. Poate se arata luna asta. Tinem pumnii |
Simo, ai pus punctul pe i : POATE!!!!
Si luna trecuta am avut 3 oushoaie grasune, progesteron mare, prestat ca la carte (cum era aia "tot inainte, ca pionierii" ) si in zadar. Luna asta e si mai si la productie, prestatul a fost mai relaxat ca niciodata, psihicul excelent (ma rog, comparativ cu ultimele 12 luni)... si totusi, POATE ramane litera de lege la mine ! Da' sa fie el sanatos de plod razgaiat si mofturos, cand o veni el, o sa-i fac si eu figuri, cum imi face el mie acum !!
Wishing for rainbow baby dust !
gabyv spune:
Alex, asa a zis si el, ca daca ar fi fost chist ar fi fost diform si ar fi avut pe el firicele ca o panga de paianjen. Al meu era rotund si frumusel
Pup
MeAlex spune:
Lore, e foarte posibil sa fie de la oboseala, dar poate ca ar trebui sa mergi la un control. Te stresezi mult cu serviciul si esti si foarte obosita...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
lorena_86 spune:
alex
sigur oboseala e cu carul
si stres, nu zic nu, dar am mai avut joburi stresante si nu am avut problele
acum citesc niste articole si ma cam sperie ca toate simptomele de angina pectorala instabila=preinfarct cam toate imi seamana perfect
o sa merg cat mai curant la un control dar daca se mai repeta plec si din timpul programului la spital ca e o chestiune grava si de urgenta
lorena_86 spune:
azinoapte nu am reusit sa dorm deloc ok
am fost foarte agitata, tensionata
am visat toata noaptea ca sunt la job si ca numaram produsele si nu ma puteam concntra, nu-mi dadea bine si o luam de la capat
si tot asa, ma stresam, ma trezeam dar nu de tot, eram asa semiinconstienta si nu puteam sa-mi revin, sa ma trezesc ....deloc
oribil....
acum ma bag in pat, sper sa pot dormii si eu linistita
va pup pe toate