Licurici de ianuarie-februarie 2009 (155)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Eu de Mos Niculae lui Stefan ii iau un puzzle si o motocicleta iar Elenei ii iau o jucarie de tras, ca doar a inceput sa mearga( ceea ce nu v-am spus), iar de Craciun pentru ca mandra va face un an ii iau Duni povestitorul iar lui Stefan o masina( ca apoi va veni si ziua lui)

Patricia eu Elenei i-am cumparat papusi din carpa, cu par din ate, jucarii cu lumini/cantece +ce a mai ramas de la Stefan. Ea se joaca cam cu ce prinde inclusiv cu masinile si pistoalele lui frate-su.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Neata,

ieri a fost o zi mai buna ca precedenta, am reusit sa ne intelegem mai bine. Astazi pleaca mami acasa la ea pana luni, marti asa ca sper ca bebe sa stea cuminte macar pana atunci. Am emotii ca daca se intampla intre timp n-am nici eu cu cine sa il las pe Marius.
Astazi merg si la medic sa vedem ce zice.

Jucarii am zis deja ca am luat cate ceva: o lampa cu stele (apropo miere i-a placut la Aidan atunci?) pe care planuiesc sa i-o dau cand vin de la spital, walkie talkie, ceva de pictat, plastelina, o carte si sa vedem ce o sa mai gasesc. Ma tenteaza tare sa iau o bucatarie dar nu stiu unde sa o pun ca nu e loc in casa, daca as gasi ceva trenuri frumoase iar ar fi bine.
Cadourile gen haine sau papuci la el nu sunt bune, pentru el astea noi is mai mult de "pedeapsa" indiferent daca au thomasi si cars pe ele.

Astazi am lucrat cu el la o felicitare de ziua nanei lui, mai e pana pe 19 decembrie dar ne pregatim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Eu nu am luat inca nimic. Noi vom lua 4 randuri de cadouri, pe langa cei doi Mosi avem si ziua Nadiei si apoi Sf. Ion.
Pe Nadia am intrebat-o ce vrea sa ii aduca Mos Nicolae si raspunsul a venit prompt: 'boboane, multe, multe boboane!"
Va primi deci cu siguranta dulciuri diverse si probabil niste carticele.
Pentru celelalte ocazii nu am idee.
Precis un cadou va fi o papusa Barbie, a intrat in epoca lor, iar sora-sa nu o lasa sa puna mana pe papusile ei. Deci vom avea toata colectia la dublu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Paula, da, a fost si inca mai este un succes broasca proiector, in fiecare seara proiecteaza stelele pe tavan si imi povesteste despre ele (l-a invatat taica-su despre stele, luna, soare, asteroizi, fazele lunii)

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

miere mai pune te rog linkul sa vad cum arata ca ar fi un cadou f protrivit acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Daria isi doreste doar o papusa Barbie originala (imitatii mai avem) si o jucarie ponei.

De Mos Nicolae va primi, conform traditiei, dulciuri si mere galbene/portocale.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

miere mai pune te rog linkul sa vad cum arata ca ar fi un cadou f protrivit acum

http://www.amazon.com/Cloud-Twilight-Constellation-Night-Turtle/dp/B000BNQC58/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1320936202&sr=8-1

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

fetelor, va rog sa imi mai dati si mie ide de gatit, pentru noi, ca sunt in pana de idei, nu mai stiu ce sa fac

Mergi la inceput

Bebelusi noi am avut varza calita cu ciolan, orez sarbesc, gordon bleu (pui) cu cous-cous, carnati cu cartofi la cuptor si legume, chiftele cu piure si sos de ciuperci, salata de somon afumat cu cartofi...cam asta am mancat in ultimele doua saptamani. Pentru cina si weekend pt ca la pranz mancam la pachet sau in oras (servici).

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Fetelor eu am venit complet derutata de la medic. M-a programat la cezariana pe luni, eu ma asteptam sa fie joi, mi se pare devreme.
Cumva nu stiu cum sa zic ca ma simt dar imi venea sa plang cand am iesit din cabinet.

Pe de alta parte la cum m-au durut oasele si burta in ultima vreme nu mi se pare luni asa devreme. Mami abia ce s-a urcat pe tren si a plecat la 600 km. Deci sper macar sa ajunga inapoi duminica seara.

Ma duc sa ma intind si sa rumeg ideea.

Mergi la inceput