Licurici de ianuarie-februarie 2009 (155)
Raspunsuri - Pagina 10
miereamara spune:
Cate saptamani o sa ai luni?
Eu joi cand sunt programata o sa am 39 plus 2 zile.
Eu nu as accepta c-section mai devreme de 39 de saptamani, exceptie fac complicatiile medicale care necesita o interventie de urgenta.
Tiny baby gator
Baby gator
bpaula spune:
Acum 2 saptamani zicea ceva de 17 nov, dupa ecografia de astazi a decis pentru luni. Nu mi-i foarte clara treaba cu graba, eu pe MArius l-am avut la 39 saptamani si 3 zile si acum am deja contractii ce nu le-am avut la el inainte de travaliu.
De la inceput mi s-a parut ca medicul asta nu vrea sa riste sa se declanseze travaliul.
I-am zis ca mi se pare repede luni, a zis ca sa trec oricum sa ma vada atunci.
Daiopri spune:
Nu pot sa scriu mult, vreau doar sa scot majorete pt fete cucuiete

Miere, paula va doresc nasteri usoare, bebelusi sanatosi si cuminti daca se poate![]()
Si asteptam poze.
Sanatate bolnaviorilor si LMA celor ce s-au sarbatorit.
Noi suntem bine, cuminti din cale afara![]()
si la noi are succes lampa cu stelute. Acolo o tragem cu serenadele, twinkle, twinkle si altele![]()
Napoi la munci cu mine
gasca
bebelusi spune:
Paula, stai linistita ca poate stie el de ce a luat decizia asta.
Miere mersi de sfaturi, cum faci orezul sarbesc?
roxanaz spune:
neata
Paula draguta mea. hai sa vedem ce se intampla pana luni. asa am fost si eu cu Patrick, dar ca ma duceam sa nasc natural (n-a fost sa fie, nu conteaza). luni te duci la spital? ca daca nu.....vorbeste cu medicul, sa iti explice de ce. pe de alta parte, daca tu ai contractii gramada si o mai fi vazut si colul deschis binisor... asta e, "e pe vine". deci daca nu e luni e marti
. rumega ideea.... si zi ce te framanta. 
Miericescule varza cu ciolan, haha, mi se face pofta ![]()
io gatesc ff putin din cauza de depresii si din cauza de mancat prea mult. oi iesi eu si din asta.
va pupez, sa aveti o zi usoara si frumoasa!!
veronica75 spune:
Neata si de la noi ![]()
Alice e ceva mai bine, of, ma stoarce efectiv de energie cand e bolnava...toata ziua maraita si noaptea plange si nu mananca nimic...bine ca s-a dussss 
Leo - e un ingeras
, e fff cuminte in comparatie cu Alice...ce mai diferenta e ca de la cer la pamant
(Poze la semnatura).
Acum vad si eu ce inseamna sa ai un copil cuminte si linistit. Daca plange e semn sigur ca are ceva
. Alice plangea ore in sir chiar daca o tineam in brate, de nu stiam ce sa ii mai fac si nu gaseam raspunsuri nicaieri. Ei asta e...si acum e la fel
, cat e de mare si plange cand mergem la control la dr, nu sta deloc sa ii dau medicamente...cu picaturile in ochi a fost un adevarat razboi. E un copil foarte sensibil, dar totusi cuminte.
Ia sa scot si eu majoretele la treaba ![]()

Curaj Paula, 

Curaj Miericico,
Va doresc nasteri usoare si copii sanatosi 
" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi 
anna-mama spune:
Paula, luni este posibil sa fie marea intalnire? Doamne ajuta, o sa fie totul bine! Nu te mai stresa, doctorul stie cel mai bine motivele pt care ar fi luni si nu joi, oricum a ramas sa vada cum mai sta treaba pe acolo si apoi decide! La ce ora te duci luni la control? 
Legat de cadourile de sarbatori nici eu nu am luat nimic si nici idei nu am, si, da, ma streseaza ca cine stie cand nasc si nu apuc sa iau nimic... Pt Vladut chiar nu stiu, m-am tot uitat la jucarii si nu mi se pare nimic atractiv, chiar nu am nicio idee, si nici nu-mi vine sa dau o gramada de bani pe o jucarie care sa fie ca si celelalte... As vrea ceva educativ, care sa-l stimuleze, din care sa invete mai multe...(i-am luat niste joculete mici) Nu stiu, poate o sa-mi vina si marea inspiratie.
Vero, sper sa fie asa si fetita mea, ca stiu cum e un copil agitat si plangacios, sa vad si eu marea minune a unui copil linistit 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
34+ cu
Eva minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
miereamara spune:
Bebelusi, eu am folosit reteta asta;
http://www.gustos.ro/retete-culinare/orez-sarbesc-cu-pui.html
Roxana, ce s-a intamplat? De ce esti suparata?
Daiopri si restul fetelor, multumim pentru majorete!
Tiny baby gator
Baby gator