Copilasi iubiti de sept-oct 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Buna dimineata, mamici si copilasi!

Cu intarziere, va zic si eu Bun gasit in casuta noua! Sa fie un loc drag si cald, cu multe minunatii pe care le fac prichindeii nostri!

Cami, si eu folosesc Nan 3. Am senzatia ca e intr-adevar un pic mai gros decat altele. Mi s-a intamplat si mie sa ramana cocoloase, dar rar. Eu l-am facut intotdeauna cu apa rece, l-am agitat bine si atat. Nu stiu ce sfat as putea sa-ti dau.
Pozele sunt superbe, iar Tudor un dragalas, ca de obicei. Ce bine ca v-ati plimbat!

Noi de Craciun o sa mergem in Bucovina. De-abia astept. Sper sa fie zapada. Sunt sigura ca o sa-i placa la nebunie lui Alexandru.

Histamina, felicitari lui Sebi pt papa si pentru rezultate!

Felicitari, Carola! Sa fii fericita alaturi de minunea ta!

Legat de vaccin, eu le-am facut pe cele din schema obligatorie. Inainte sa plec din tara am facut si ROR, la care a avut o mica reactie dupa vreo saptamana, dar nimic deosebit. Aici, in Luxemburg i-am facut rapelul la Infanrix, pe care nu apucasem sa-l fac acasa si am aflat ca la ei e obligatoriu si cel antipneumococ si antimeningococ, iar odata cu ROR se face si antivaricela. Doctora de aici m-a sfatuit sa le fac si pe astea. Inca nu m-am hotarat, dar probabil ca le voi face. Ma gandesc ca nu degeaba le-au bagat in schema obligatorie. Pe de alta parte, aici nu se face antiTBC, pe care noi l-am facut in spital, boala fiind deja eradicata.

Adriana, mama lui Alexandru

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Greu cu somnul in patut...noi ne-am ,,certat'' rau asta noapte din cauza asta...primul somn si-l face la locul lui, apoi e teroare, ca e mai odihnit si simte... plus ca noi ne mai ,,certam'' si din cauza ca noaptea nu vrea apa/ceai ci doar laptic de la mami...nu ca ziua ar fi altfel de cateva zile incoace...asa ca azi am trecut iar la program de reeducare: nu mananci ce iti dau, stai flamand, ca tzatza nu primesti, iar el plange, urla, ma loveste, tipa dupa mine si eu incerc sa rezist eroic (azi am reusit pana in prezent). Iar daca tati nu va mai avea de lucru intesiv si va fi mai odihnit, ii vom face noi nopti albe incercand sa il dezobisnuiesc pe Vlad sa doarma langa mine si sa caute sursa de lapte

Mergi la inceput

Legat de dormit, Alexandru doarme in patutul lui din prima zi, iar de cateva luni bune doarme singur in camera lui. Noi avem problema inversa. Cand am fost plecati si nu aveau patut la hotel, a fost un chin sa-l culcam cu noi in pat. Se invarte cam o ora prin pat intre noi, se ridica, vrea sa coboare, se alinta, adoarme foarte greu, oricat de obosit ar fi.
Cu dezvatatul, cred ca doar rabdarea si nervi de otel pot rezolva problema. Asa cum zice Summertime, trebuie luat treptat si insistat, creat mediu placut si familiar in patut, stat cu el in camera etc... cum zice Summertime.

Poze

Mergi la inceput

Dupa ce am scris azi doua mesaje, mi-am dat seama ca nu am spus ,,buna dimineata''...scuze...
Acum astept sa ma sune mama si sa imi spuna ce rezultat primeste in urma tomografiei, sa imi spuna de o externeaza ori ba si daca ramane la sora mea sau pleaca la sat...e cam dificila treaba cu plecarile astea deoarece pe data de 10 trebuie sa fie la comisia pentru handicap apoi pe 11-12 la Bucuresti la control, iar cei care asigura transportul cu ambulanta (Ambulanta Deltei in cazul nostru) vor sa rezolve asta cu multe ,,rugaminti si interventii''.
Sa ma mai plang putin: am slabit prea mult, trebuie neaparat sa achizitionez niste vitamine pentru ca simt ca si al meu sistem imunitar e pus la incercare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Neata !
Dara , doarme cele 2 somnuri de peste zi in patut , dar ii dau o sticla cu 120ml lp(ii pun in sticla mica de avent cu tetina de 2 , ca are de tras mai mult si oboseste)o invelesc ii spun sa faca nani si gata . Seara o culca tati in patul mare, tati tine sticla (de data asta sticla mare cu tetina de 3)si adoarme cat papa sau dupa , apoi in patut ....pana la 2-3 cand se trezeste papa 120 lp, mai urmeaza 2,3 treziri cu luat in brate si adormit la loc ; la 7 -7jumate trezirea de tot .
o zi calduroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna dimineata si bun gasit in casa noua

kendra, multa sanatate si noroc iti doresc
Carola felicitari sa =-ti fie puiul sanatos si sa va bucurati unul de altul toata viata!!!

Legat de vaccin noi suntem in urma cu 2 :( , cel pt meningita si cel de 1 an.....le-am tot amanat ca ba se auzea ceva la plamani, ba tuse+mucisori(de 2 ori) ba ba ba.....sper sa reusim acum sa le facem

Si noi avem probleme cu somnicul , numai in patul mare vrea :( .....si vreau usor usor sa incepem intarcarea ft greu pt noi pt ca el nu vrea alt lapte

Si super vesteeee in circa 2 saptamani ma mut , am gasit un super apartament cu 2 dormitoare + living la 300 euro chirie ...hehe si cu vedere la mareeeeee

Mergi la inceput

Vanny, 300 de euro chirie pe un apartament cu 2 dormitoare! Ooof, ce viata! Nu vreau s#259; spun cāt platesc eu pe al meu aici... de cāteva ori (destule) mai mult... si vedere la mare ioc... Ce dor īmi e de mare, apropos...
Felicitari, sa va fie bine īn el!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Multumesc fetele de rapunsurile cu laptele: o sa-l agit si eu mai mult

Vanyy, eu vreu doar vederea la mare, chiria asta nu vreau sa o platesc... sa va simtiti bine in noua locatie

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

we insorit, cu lumina si pace in suflete!

Mergi la inceput

VANNY, si eu spun de vreo 3 luni ca incep procesul de intarcare, dar doar spun ca nu am reusit sa fac asta, iar acum parca nici nu vreau, ca e asa dulcic atunci cand se cuibareste in bratele mele si isi ia portia, adoarme si apoi cand se satura plescaie din gurita (chestia asta o face aproape dupa orice fel de mancare si e satul, sau atunci cand prinde cate o bucatica de paine si o mananca el tacticos rupand cate o bucatica si ,,analizand-o'' inainte de a o baga in gurita).

Mergi la inceput