Copilasi iubiti de sept-oct 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 17
camisv spune:
Lora, nu i-as schimba laptele acum, ca pe asta il mananca. Pana renuntam la biberon poate reusesc sa fac si eu cum trebuie![]()
Felicitari Carola! Sa-ti traiasca baietelul, sa creasca mare si sa va bucurati de toate momentele frumoase din viata lui
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
LoraG76 spune:
Cami, nu, n-am zis sa schimbi, doar ca eu nu ma pricep la Nan.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
http://www.quadrille.ro/
eveline spune:
Neataaaa!
Ta na na...era aaaaalb dimineata afara cand m-am trezit...de la bruma si ceata...ce naspaaaaa....
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
LoraG76 spune:
era sa sar de 3m in sus cand am citit ca era alb...ma infiintam la Suceava, deja.
bey, de ce dai oamenilor palpitatii?
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
http://www.quadrille.ro/
eveline spune:
LORA - Care va sa zica asta ar fi un motiv sa treci pe aici? Comandam zapada atunci :)))
Ca de nins, avand in vedere unde stai cred ca ninge la tine inainte...
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
camisv spune:
Lora, am inteles ce ai zis tu
,doar cugetam si eu cu "voce" tare ca n-as schimba laptele pentru asta.
sa va zic faza de parinti disperati: vad ca copilul are ceva in gura si bineintels ca nu vrea sa-mi arate. Mie mi s-a parut ca-i o piesa de la o jucarie si cum prichindel era f. incrancenat s-o roada fara sa mi-o dea, l-am fortat sa o scoata ... si el furase o bucata dintr-un mar lasat de tati![]()
![]()
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
andreea88 spune:
neata fetele!!!
am luat si noi micul dejun...lui pitica i-am dat iaurtel cu fructe si o felie de und cu magiun de prune
acum manaca niste struguri sunt preferatii ei
cami si noi tot nan 3 folosim ...dar nu mi s-a intampalt sa ramana cocoloase....ce tetina folositi?? eu incalzesc 20sec biberonul cu apa la microunde apoi adaug cate masuri trebuie deobicei 7 masuri la 210ml...inchid biberonul si agit ...avem biberoane avent si folosesc tetina reglabila ....
astazi am zi de gatit
va pupp
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/MOTELENYS
summertime spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pianna Bine v-am gasit in casuta noua!!!! Sa facem o mie de capitole pana iesim din scutece Ma bucur ca ati abordat subiectul cu vaccinuri. Chiar vroiam sa fac si eu un sondaj legat de ROR. Doctorita noastra cred ca e fan vaccinuri, ea mi-a recomandat calduros si vaccinul pt pneumococ. Eu inca nu am luat o decizie in ceea ce priveste ROR-ul, dar momentan inclin mai mult spre nu decat spre da. O sa vedem. summertime spuneai de ceva metode cunoscute princare il poti convinge pe dl terorist sa doarmala el in patut . Imi poti trimite si mie un link? Pana la 6 luni a dormit singura, apoi "s-a mutat" cu mine in pat. Ba mai mult, de 3 saptamani l-a expulzat pe sot in camera ei sa ne ajunga noua patul. Chiar as vrea sa incerc si metode testate, daca sunt .Si, bineinteles...... Kendra *********** |
Din pacate nu stiu sa-ti dau link, pt ca am citit in ultimul an mii de articole despre somnul bebelusilor, noi fiind un caz disperat
Pe scurt, daca vrei s adezveti copilul de ceva, trebuie s aik obisnuiesti progresiv cu alternativa. Adica sa-l adormi, sa-l pui la el in patut, se va trezi, il adormi la loc, inapoi in patut, trezit, la loc in patut, etc :)) In primele seri il pui in patut total adormit, apoi, progresiv, il pui in patut cand e aproape adormit, apoi molesit, apoi semireaz, appoi teraz, ca sa invete cica sa adoarma singur plus sa adorma singur in patut.
Cred ca e mai usor sa inveti copilul s adoarma in patut decat sa adoarma singur
Succes :)
summertime spune:
Plus patutul sa fie cald, in primele seri nu pleci de langa patut, ca sa te simta aproape, daca are un obiect preferat, gen o paturica sau un plus cu care vrea sa doarma cu atat mai bine, ca ii pui paturica in patut sa se simta "la locul lui"

. Imi poti trimite si mie un link? Pana la 6 luni a dormit singura, apoi "s-a mutat" cu mine in pat. Ba mai mult, de 3 saptamani l-a expulzat pe sot in camera ei sa ne ajunga noua patul. Chiar as vrea sa incerc si metode testate, daca sunt
Kendra