Copilasi iubiti de sept-oct 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Cu olita eu nu va mai necajesc...v-am zis ca l-am pus de multisor, cand inca nu intelegea multe si asa s-a obisnuit. De ceva timp spune ca vrea, inainte sa faca.....nu am mai avut surprize in pampers de muuuult. Cu pisu insa....vad rezolvarea undeva in jur de 2 ani jumate...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

aveti hard core?
ia uitati la fata:
a dormit fara pamapers. buculita mit sunculita si m-am topit.
se trezeste,alearga, isi trage de comoara dintre picioare,vb cu ea, si-o admira, o intoarce pe toate partile.ii spun ca peste 14 ani acolo o sa i se mute creierul pt tot restul vietii. rade, imi confirma f serios zezezebaba.
plec sa ii fac papa, ramane cu tati.tasneste la el in patut, se duce intr-un colt,ridica piciorusul,ca doar e felina(leu si tigru) si..............caca peste tot si da-i si rade!
cine spala lenjerie la 7 dim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

aveti hard core?
ia uitati la fata:
a dormit fara pamapers. buculita mit sunculita si m-am topit.
se trezeste,alearga, isi trage de comoara dintre picioare,vb cu ea, si-o admira, o intoarce pe toate partile.ii spun ca peste 14 ani acolo o sa i se mute creierul pt tot restul vietii. rade, imi confirma f serios zezezebaba.
plec sa ii fac papa, ramane cu tati.tasneste la el in patut, se duce intr-un colt,ridica piciorusul,ca doar e felina(leu si tigru) si..............caca peste tot si da-i si rade!
cine spala lenjerie la 7 dim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

azi de dim am inceput cu 2 ore de sex cu Enel. Pot spune ca mai au sa-mi dea 11 mil.mi-au dat 17 mil mi-au luat inapoi 11 ilegal, dar o sa mi-i dea.
citat:v-am regulat(in loc de regularizat) facturile,dar am ajuns la jumatate.
raspuns eu:domnle, regret,dar eu nu ma opresc pana la orgasm.
a ramas fara replica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

histamina, felicitari pentru cresterea in greutate, ii doresc multa sanatate lui Sebastian ! Ai primit mailul cu felicitarea si posterul ?
Mariuk, ai PM, am nevoie de adresa ta de email, sa ti le pot trimite.
Daca mai sunt fete care mi-au trimis poze pt poster si felicitare si nu le-au primit, va rog sa-mi trimiteti PM, eu zic ca am trimis tuturor...

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

Kendra de Nikolici!!! multa sanatate, fericire si noroc!

Nico, mami Larisa 15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Happy 1 year Kendra!!!! junioara grupului :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Kendra! Sa fii sanatoasa si sa ai o viata minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

La multi ani. Kendra! sa cresti mare si frumoasa, iubita si fericita....(am si uitat ca astazi este 3 )

Histamina, felicitari pentru greutatea lui Sebi! sa o tineti tot asa. Tare faza cu copilul

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

La multi ani, Kendra!

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput