Copilasi iubiti de sept-oct 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 14
camisv spune:
Buna dimineata,
Anca, multumim de cafeluta
... vazut pozele cu Ionut
Mari, speram ca mama ta este bine si a fost doar oboseala
Cameluska si Tudor spune kk doar dupa ce face, dar el nu sta pe olita... mai exersam
Tunde noi avem "manduca" si este f. comoda (bine si T. este la categoria "usoara"). Am luat-o special pentru drumetii, ca poate fi pusa si in spate.
Ana, noi i-am facut lui T. vaccinul de 1 an, numai ROR-ul l-am refuzat (dar este decizia voastra)
sa aveti o zi frumoasa si linistita
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
histamina spune:
7,260 kg, a pus 580 de gr in ultimele 2 sapt, adica exact cat a pus din februarie pana acum.multumesc lui Dumnezeu si prof Ulmeanu!Nu mai facem punctie in intestin!

SUNT FERICITA,FERICITA,FERICITA!

VIN,BERE,PE ALESE.
prajituri,pentru doamne si domnite sufletiste cremsnit facut in casa,pasca fara aluat facuta tot de mine si crema de dovleac.
la fripturi va invit la o friptura de porc in vin alb si la pui impopistrat!
va multumesc din suflet!

simt ca plutesc.
doina_1984 spune:
Buna dimineatza!
Hop si eu la o cafea
cat ma lasa gogoshica ![]()
Multumesc mult pentru retete
o sa incerc poate mananca si el 
histamina, felicitari!!! Sa o tineti tot asa 
Legat de olitza - la noi e dezastru - NU VREA SA FACA!!! Chiar daca il pun in timpul "procesarii" se opreste si nu mai face
. Am zis ca-l mai las o perioada si apoi insist. I-am lasat sarcina asta lui tati ![]()
Mami lui Matei Mihai
26.10.2010
andreea88 spune:
neata!!
ma alatur si eu la cafeluta![]()
felicitari histamina!!!
va pup o zi frumoasa!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/MOTELENYS
alynta27 spune:
Bun gasit, zic si eu, in casuta noua!
Nu am mai scris dar va "pandesc" pe FB!
Nike bravo! Ma bucur!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
just_me31 spune:
Neata !
Eu abia de 1 saptamana ii arat olita si am pus-o de cateva ori , dar nu sta mult si evident fara rezultat.
Acum am schimbat tactica , am adus-o in living si o pun imbracata pe ea sa se obisnuiasca cu olita , si o felicit (fac bravo )ca sta pe ea .Am citit ca daca il pui sa faca la olita sa o incalzesti inainte ...no , eu oricum ma concentrez pe mers mai mult , inca ii e frica, cauta mana si nu are echilibru .
O zi cu soare !
nicopic spune:
Buna fetele!
Anca frumoase pozele de la aniversare; un
pt Andreiu tau dragalas si un
si pt Vladut de Mari (l-am vazut si pe el intr-o poza)
Cami, mi s-a facut un dor de duca..superbe peisajele de toamna...iar Tudor
o mandrete de baiat
histamina, felicitari pt rezultat.. ti-ai luat o piatra de pe inima
sa fie bine si d-aici inainte
Mari, multa sanatate mamei
Nico, mami
Larisa 15/09/10
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua si de la noi.
Mama e ok in general, doar ca trebuiesc facute analize, azi dupa ora 3 va fi dusa la un cabinet unde exista un tomograf si in functie de ce rezultat va primi, va merge ori acasa ori va mai sta prin spital... vedem dupa amiaza.
Vlad e bine, nu a avut reactii adverse la vaccin, chiar pot spune ca e mai vesel si mai nazdravan de 2 zile ![]()
Mari-Mariuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina 7,260 kg, a pus 580 de gr in ultimele 2 sapt, adica exact cat a pus din februarie pana acum.multumesc lui Dumnezeu si prof Ulmeanu!Nu mai facem punctie in intestin! ![]() ![]() SUNT FERICITA,FERICITA,FERICITA!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VIN,BERE,PE ALESE. prajituri,pentru doamne si domnite sufletiste cremsnit facut in casa,pasca fara aluat facuta tot de mine si crema de dovleac. la fripturi va invit la o friptura de porc in vin alb si la pui impopistrat! va multumesc din suflet! ![]() ![]() ![]() simt ca plutesc. |
Bravoooooo!!!
Mi-ai facut o pofta de mancare de simt ca ma ia cu lesin de nu intru in bucatarie in urmatoarele 5 minute
nicopic spune:
vaccinuri..am facut ror acum 2 sapt, fara reactii adverse; urmeaza sa-l facem si pe cel de 1 an
pe olita inca n-am pus-o...mai asteptam un pic; i-as lua direct reductor pt wc, sa vedem..
Eveline, ce dragut trebuie sa fie Darian
si Larisa are faze d-astea.. e asa haioasa cand ii cer un lucru care nu e in raza ei vizuala si incepe sa-l caute bombanind..![]()
Nico, mami
Larisa 15/09/10