Aspirante optimiste FELICITARI FELICITY! HAI LIA!
Raspunsuri - Pagina 6
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SS-Tzuky Buna fetele! Lia nastere usoara si bebic mincacios! Apropos de discutia voastra, la mine singerarea de implantare a fost in z9 dpo, am crezut ca e spottingul de dinaintea cm (eu am faza luteala cam scurta). In z10 dpo am vazut ca e totul curat si nici urma de cm...iar in z11 dpo am facut testul si mi-a iesirt pozitiv. Dar, sa nu uitam ca fiecare femeie e diferita si fiecare sarcina e diferita. Am vrut doar sa va impartasesc din propria experienta. La celelalte doua sarcini s-a pozitivat testul tot asa de repede, dar nu imi mai amintesc exact la cite zile dpo. Mrenescu, nu ai posibilitatea sa faci un beta? Ai sti macar o treaba... Daca nu, atunci incearca sa colectionezi urina de dimineata intr-un borcanel sau recipient de plastic, si apoi poti face testul cind ai timp...si asteptam liniutele. 13+ Doamne ajuta! Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt. |
Tzuky, as putea face beta dar am o oroare fata de ace inca ma apuca durerea de cap numai cand ma gandes. Si mai e o chestie: daca nivelul beta ajunge la cat trebuie numai dupa 20-21 de zile dpo( de obicei), atunci e posibil sa imi iasa si analiza de sange tot cu rezultat negativ?
Eu de un lucru sunt sigura, in toata nebunia asta: ciclul meu este regulat si vine la fix. Acum am o intarziere de 4 zile ( asta e a patra). Am avut o singura intarziere de 10 zile pe la 22 de ani si atunci era de la o raceala. Dar CM nu m-a ratat in nicio luna de la 12 ani cand a aparut in peisaj. Asa ca ma gandesc totusi ca e sarcina mai ales ca am prestat regulamentar, in zilele cu pricina
Cat mai curand
Monique77 spune:
auzi Miky dar cum se procedeaza stii? cu inseminarea?
adica sotul cand vine sa doneze?
eu ma duc pe 2 nov. (adica marti) si apoi cica iar pe 4 nov, (adica joi)
dar eu joi am 12 zile si deci cred ca si ovulez
se face o injectie pentru a ovula sau cum naiba?
am tot cautat pe net dar....
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
stefulici spune:
citat din mesajul lui Bettercy Asa e, Stefulici. Poate sa insemne orice. Dar eu am mai fost insarcinata inainte si sangerarea de nidatie a fost asemanatoare...putin maro pt doua zile la 10 zile dupa ovulatie si apoi nimic. |
Nu stiu ce sa zic, insa in trecut aveam impresia ca imi cunosc organismul, dar acum mi-am dat seama ca nu e chiar asa, unele lucruri au manifestari identice pe care noi le interpretam intr-un fel anume... care nu e neaparat cel corect!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
stefulici spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mrenescu
Tzuky, as putea face beta dar am o oroare fata de ace inca ma apuca durerea de cap numai cand ma gandes. Si mai e o chestie: daca nivelul beta ajunge la cat trebuie numai dupa 20-21 de zile dpo( de obicei), atunci e posibil sa imi iasa si analiza de sange tot cu rezultat negativ? Eu de un lucru sunt sigura, in toata nebunia asta: ciclul meu este regulat si vine la fix. Acum am o intarziere de 4 zile ( asta e a patra). Am avut o singura intarziere de 10 zile pe la 22 de ani si atunci era de la o raceala. Dar CM nu m-a ratat in nicio luna de la 12 ani cand a aparut in peisaj. Asa ca ma gandesc totusi ca e sarcina mai ales ca am prestat regulamentar, in zilele cu pricina Cat mai curand |
Eu cred ca iti iese pozitiv beta din sange! Invinge-ti teama si du-te! Insa mai intai vezi si tu unde iti da rez in aceeasi zi.
Dc esti din Bucuresti- la Medsana ai rezultatul in aceeasi zi. Dcte duci dimineata, inainte deservici, seara il ai, sau poti cere sa ti-l trim prin fax, dc ai.
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lucianamoga Hello fete! Felicity felicitari , sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!Cat despre faptul ca nu ai anuntat , daca as fi trecut prin cate ai trecut tu sigur procedam la fel. Mihaela imi pare rau ca sotul a avut accident , dar sper sa ne dai o veste super buna la sf saptamanii ca prea le ai tu pe toate Moni tu cum te simti cu stimularea , spunem putin pasii pe care ii urmezi (daca ai chef)sa stiu cand sa ma gandesc intens la tine sa se prinda bebe Lore si Alex pune-ti fetelor in practica Elena ma bucur ca deschizi un nou capitol Lia nastere usoaara!!!!!! Nu mai stiu ce am citit dar imi amintesc si va mai scriu la toate fetele Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
salut Luci
nu stiu siogur cand se va intampla
deocamdata ma duc pe 2 nov. la ecografie si pe 4 noiembrie
daar pe 4 cred ca si ovulez
asa ca voi afla miercuri daca o facem vineri
.....
va tin la curent cu ce imi zice la eco' miercuri
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stefulici
Miha, sa stii ca si io am visat soareci datile trec cand am ramas insarcinata, asa ca io cred ca e II!!!! Mai baga poimaine un test sau fa beta! http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w 2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot. |
fetelor eu am visat broaste testoase pietrificate si am visat si carapace goale, pe care le colectionam
n-am mai visat broaste testoase
oricum Miha, parerea mea este ca esti graviduta
si sa de DUmnezeu sa fie sarcina bine fixata unde trebuie si 9 luni sa stea acolo
te pup
stefulici spune:
Fetelor, ceiul de ghimbir se gaseste la plafar?
Yna85 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Bettercy, asa aveam si eu pana de curand...acum s-a lungit. Yna, zice 12 zile de la conceptie, dar noi nu stim cand are loc conceptia si nici implantarea, de aici cred ca intervine diferenta. Uite ce am citit eu pe un site (pe contraboli, articolul e scris de un medic): ...fecundatia se poate produce si la 5 zile de la ovulatie; dupa fecundatie pot sa treaca 12-14 zile pana la implantare, apoi 1-2 zile pana cand HCG ajunge in urina la un nivel suficient de mare pentru a fi detectata de testele de sarcina pentru acasa. Deci pot trece 5+14+2, adica 21 de zile dupa un contact sexual pana ca sarcina sa poata fi detectabila prin teste clasice de urina! Acum, daca la mine ar fi sangerare de implantare, ar trebui ca in curand sa iasa si un test pozitiv, nu? Ca doar se implanteaza... Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
Alex, faza cu fecundatia la 5 zile dupa ovulatie nu o cred, pt ca ovul traieste 12-24 ore dupa ce a fost eliberat de folicul. Spermatozoizii traiesc pana la 3-4zile in tractul genital feminin daca exista mucusul cervical (glera)dar puterea fecundanta a spermatozoizilor este tot de 24 ore. Din ce inteleg eu, ideal ar fi ca in ziua ovulatiei sa fie contactul sexual.
Fecundatia(conceptia zigotului) are loc cam in 12-15 ore de la contactul spermatozoidului cu mucoasa utero-tubara, deoarece viteza de deplasare a spermatozoizilor in caile genitale feminine este de 1cm/ora ( uterul are o lungime de 7 cm iar trompele uterine de 10-12 cm, dar din lungimea trompei el trebuie sa parcurga 2 treimi ca acolo se intalneste cu ovulul - in treimea externa a trompei).
Apoi are loc migratia, adica deplasarea oului din trompa in uter, care dureaza cam 5 zile.In acest timp cele 2 celule din care e format oul- zigotul( adica nucleul de la spermatozoid si nucleul de la ovul) se multiplica, iar cand ajunge in uter se numeste blastocist.
Apoi are loc nidatia, adica cuibarirea blastocistului in endometru, care dureaza aprox 7 zile (din z6 pana in z12-13 de la fecundatie). In momentul in care nidatia a luat sfarsit, o parte din epiteliul oului care vine in contact cu mucoasa uterina incepe sa secrete HCG.
Nu stiu cat am reusit sa fiu de explicita si inteleasa, dar eu asa stiu. Concluzii : in preimele 24 de ore are loc fecundatia de la contactul sexual, bineinteles daca esti in oer de ovulatie si apoi in 12z are loc nidatia care duce la secr de HCG, acesta mai are nevoie de aprox 2z ca sa fie detectat in urina. Calcul: 1Z(de la fecundatie)+12z(nidatie)+2z(secretieHCG in urina)=maxim 15zdpo ar trebui testul sa fie pozitiv!
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png
SS-Tzuky spune:
Mrenescu, si eu am oroare de ace, spitale etc. Am vene foarte proaste, care nici nu se vad cu ochiul liber si uneori ma inteapa de mai multe ori pina iese ceva. Cind mi se ia singe, ma uit pur si simplu in partea opusa, crede-ma ca ajuta.
Hai, curaj, nu doare, e o mica intepatura si gata.
Beta iese pozitiv mult mai devreme decit testul de sarcina.
Mihaela, parerea mea e ca la tine e cu ochisori asteptam vestile bune si de la tine!
13+ Doamne ajuta!
Katy82 spune:
Buna fetele!
Lia tin pumnii! Doamne ajuta sa fie totul bine!
Fetele eu nu o sa mai intru un timp. Am de rezolvat o problema de sanatate cu care ma confrunt de ceva timp si care o sa ma tina pe bara o vreme. In plus as vrea sa ma mai detasez putin de subiectul bebe pe principiul ”cand nu o sa va mai ganditi, atunci o sa apara”, asa cum imi spun toti cunoscutii. Va tin pumnii stransi la toate si sper sa va vad pe toate la odisee cand am sa mai trec pe aici. Bafta multa!
http://lt1m.lilypie.com/Mom0p3.png
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamântul tau.