Aspirante optimiste FELICITARI FELICITY! HAI LIA!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Citat:

Ma tot gandesc la chestia asta cu spottingul meu lunar, la mine tine vreo 3 zile, la voi cat tine?

Alex, la mine incepe cam in ziua 13-14 dupa ovulatie si tine de obicei o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yna85

Miha, iar in legatura cu luatul de mana, o luam si pe Lore! Cred ca e de acord si ea!Sa fim 3 ca e cu noroc!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Si pe Lore si pe toate fetele de la odisee.
Am venit din oras si am cumparat trachisept cu mentol si eucalipt pe prospect scrie prudenta la persoanele cu alergii de sarcina nimic si am gasit si un suculet de portocale ca prea imi lasa gura apa de azi dimineata.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Bettercy, asa aveam si eu pana de curand...acum s-a lungit.
Yna, zice 12 zile de la conceptie, dar noi nu stim cand are loc conceptia si nici implantarea, de aici cred ca intervine diferenta. Uite ce am citit eu pe un site (pe contraboli, articolul e scris de un medic):

...fecundatia se poate produce si la 5 zile de la ovulatie; dupa fecundatie pot sa treaca 12-14 zile pana la implantare, apoi 1-2 zile pana cand HCG ajunge in urina la un nivel suficient de mare pentru a fi detectata de testele de sarcina pentru acasa. Deci pot trece 5+14+2, adica 21 de zile dupa un contact sexual pana ca sarcina sa poata fi detectabila prin teste clasice de urina!

Acum, daca la mine ar fi sangerare de implantare, ar trebui ca in curand sa iasa si un test pozitiv, nu? Ca doar se implanteaza...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
elenush ma bucur ca ai inceput ceva frumos, iti doresc tot binele si sa priemesti ceea ce meritit de mult
fetelor ce de activitate, alex iarasi ne luam de mana la mine spottingul cica s-a terminat, adik au fost doua zile de picatureli maronii, acum ce sa zic poate am fost prea obosita, ama vut o saptamana grea la munca ,am avut si weekend plin tot la munca, am mai avut si pomana tatalui meu intre zilele astea pline....si cred ca au fost sangerari spontane din cauza oboselii si efortului(ca sambata am chiulit de la munca si am intors casa de la nivel de pestera la nivel de locuinta de sec XXI).....de venit dupa calculele mele trebuie sa-mi vina lunea viitoare , daca mai vine, in schimb ma omoara sanii , nicodata nu m-au tinut atat de mult...poate mi-o veni mai rpd...
yna ce sa zic ca ai zis tu deja , medicina nu e matematica, eu una sunt o ciudatenie a medicinei, ce analize am si ce scrie la carte la mine nu se aplica...am o colega care la 6 saptamani de sarcina nu ii ieseau testele de pipi pozitive si acum are un baietel minunat...a si avut si menstra peste sarcina ...asa ca fetelor surprize apar tot timpul...
va puuuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna fetele!
Lia nastere usoara si bebic mincacios!

Apropos de discutia voastra, la mine singerarea de implantare a fost in z9 dpo, am crezut ca e spottingul de dinaintea cm (eu am faza luteala cam scurta). In z10 dpo am vazut ca e totul curat si nici urma de cm...iar in z11 dpo am facut testul si mi-a iesirt pozitiv.
Dar, sa nu uitam ca fiecare femeie e diferita si fiecare sarcina e diferita. Am vrut doar sa va impartasesc din propria experienta. La celelalte doua sarcini s-a pozitivat testul tot asa de repede, dar nu imi mai amintesc exact la cite zile dpo.
Mrenescu, nu ai posibilitatea sa faci un beta? Ai sti macar o treaba... Daca nu, atunci incearca sa colectionezi urina de dimineata intr-un borcanel sau recipient de plastic, si apoi poti face testul cind ai timp...si asteptam liniutele.

13+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui SS-Tzuky

Buna fetele!
Lia nastere usoara si bebic mincacios!

Apropos de discutia voastra, la mine singerarea de implantare a fost in z9 dpo, am crezut ca e spottingul de dinaintea cm (eu am faza luteala cam scurta). In z10 dpo am vazut ca e totul curat si nici urma de cm...iar in z11 dpo am facut testul si mi-a iesirt pozitiv.
Dar, sa nu uitam ca fiecare femeie e diferita si fiecare sarcina e diferita. Am vrut doar sa va impartasesc din propria experienta. La celelalte doua sarcini s-a pozitivat testul tot asa de repede, dar nu imi mai amintesc exact la cite zile dpo.
Mrenescu, nu ai posibilitatea sa faci un beta? Ai sti macar o treaba... Daca nu, atunci incearca sa colectionezi urina de dimineata intr-un borcanel sau recipient de plastic, si apoi poti face testul cind ai timp...si asteptam liniutele.

13+ Doamne ajuta!

Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt.

La mine, la primele 2 sarcini am avut teste slab pozitive la 10 zile de intarziere, iar acum la 16 zile DPO test pozitiv. Asa ca depinde, variaza de la o sarcina la alta...
Eu iti urez bafta!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Acum, daca la mine ar fi sangerare de implantare, ar trebui ca in curand sa iasa si un test pozitiv, nu? Ca doar se implanteaza...

Alex, la mine a iesit pozitiv testul la doua zile dupa sangerarea de nidatie.
Ca iar imi amintesc ca ei au zis ca a fost extrauterina... nu cred ca aveam sangerare de implantatie daca sarcina se implanta in trompa. Doctorul n-a avut un raspuns pt nebuloasa asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:

Bettercy, asa aveam si eu pana de curand...acum s-a lungit.
Yna, zice 12 zile de la conceptie, dar noi nu stim cand are loc conceptia si nici implantarea, de aici cred ca intervine diferenta. Uite ce am citit eu pe un site (pe contraboli, articolul e scris de un medic):

...fecundatia se poate produce si la 5 zile de la ovulatie; dupa fecundatie pot sa treaca 12-14 zile pana la implantare, apoi 1-2 zile pana cand HCG ajunge in urina la un nivel suficient de mare pentru a fi detectata de testele de sarcina pentru acasa. Deci pot trece 5+14+2, adica 21 de zile dupa un contact sexual pana ca sarcina sa poata fi detectabila prin teste clasice de urina!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Aoleu...pai dupa ce am facut totalul mi-am dat seama ca la mine s-ar putea pozitiva testul abia sambata sau duminica. E clar, sora-mea are dreptate, ma grabesc. Eu am ovulat pe 16 + 21 de zile ar veni 5-6 noiembrie pentru pozitivare.Atunci nu mai cumpar test astazi seara? Offf, ce sa fac ca zau daca mai stiu. Cred ca nu mai cumpar niciun test si stau cuminte si astept uichendul! Na! Dar n-o sa potttttt!!

PS. Inseamna ca si sfatul medicului ( calculatorul de acolo) avea dreptate ca ala zicea ca se pozitiveaza testul abia vineri. Deci calculase tot 20-21 de zile dpo

Cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bettercy

Citat:

Alex, la mine a iesit pozitiv testul la doua zile dupa sangerarea de nidatie.
Ca iar imi amintesc ca ei au zis ca a fost extrauterina... nu cred ca aveam sangerare de implantatie daca sarcina se implanta in trompa. Doctorul n-a avut un raspuns pt nebuloasa asta...

Am avut si eu o sangerare, insa nu cred ca a fost de nidatie... in ziua 13-17 DPO, ptr ca in ziua 17 DPO am av test pozitiv!
Si eu am avut o banuiala de extrauterina la prima sarcina, ptr ca am sangerat continuu(slab). Oricum sangerarea nu e cauzata numai de nidatie! Poti sa sangerezi si dc sarcina e prinsa in trompa...

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
Nu sunt experta,insa parerea mea e ca n-are cum sa-ti iasa beta detectabil in testul de urina la 2 zile dupa sangerarea de nidatie. De-abia atunci incepe sa se secrete beta, dupa implantare, pana aj la o conc suficienta sa fie detectat in urina mai dureaza!
Sa nu ma bati dc gresesc, pur si simplu asta am dedus eu.

Mergi la inceput

Asa e, Stefulici. Poate sa insemne orice. Dar eu am mai fost insarcinata inainte si sangerarea de nidatie a fost asemanatoare...putin maro pt doua zile la 10 zile dupa ovulatie si apoi nimic.

Mergi la inceput