Cele mai scarboase lucruri pe care le folosim

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui karula

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

apropo de toalete publice, pe aici exista dezinfectante speciale la WC cu care sa stergi capacul. Se spreyaza pe hartia igienica sau pe servetelele de sters pe maini. Si multe toalete au chiveta inauntru, nu vezi cine si cum se spala sau nu :)). Sunt cabine inchise, nu comunica cu restul.

Si lumina se aprinde pe baza de senzori, nu? Deci n-aveti intrerupatoare...

Sa stii ca da, in majoritatea wc-urilor publice. Fara gluma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Pai da, Mihaela, eram convinsa, doar ca s-a nimerit in top :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

apropo de toalete publice, pe aici exista dezinfectante speciale la WC cu care sa stergi capacul. Se spreyaza pe hartia igienica sau pe servetelele de sters pe maini. Si multe toalete au chiveta inauntru, nu vezi cine si cum se spala sau nu :)). Sunt cabine inchise, nu comunica cu restul.

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie

Si lumina se aprinde pe baza de senzori, nu? Deci n-aveti intrerupatoare...

Aici da, sunt multe pe baza de senzori.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missdarcey spune:

La mall Westfield nici macar nu trebuie sa tragi apa la toaleta , cand deschizi usa sa pleci bazinul se goleste si flush everything away

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Citat:
citat din mesajul lui missdarcey

La mall Westfield nici macar nu trebuie sa tragi apa la toaleta , cand deschizi usa sa pleci bazinul se goleste si flush everything away

Mi-ai adus aminte de o alta fobie de-a mea, pe langa fobia microbilor: cea a budelor cu autospalare :)) DACA raman blocata acolo??? DACA??? :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui missdarcey

Mi-ai adus aminte de o alta fobie de-a mea, pe langa fobia microbilor: cea a budelor cu autospalare :)) DACA raman blocata acolo??? DACA??? :)))

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Ahhh...netul asta!

Apa face minuni dragilor,iar de unele chestii te potzi lipsi!

Surprinzator nu a fost amintit tocatorul(fundul de bucatarie)care in general conducea detasat in asemenea totpuri!

S-or fi facut alte studii intre timp!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Am gsit eu solutia pt fund :) Am unul din marmura. se curata mintenas. Alea de lemn nu sint dintr-o bucata si mai devreme sau mai tirliu tot se crapa pe lung pe unde au fost incleiate. Eu am aruncat vreo 5 de lemn pina sa ma hotarasc sa iau de orice altceva. Asa ca mi-am luat de marmura. dar merge si de plastic de la IKEA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Vai, anca draga, locuiesti in Canada si nu ai frigider cu bacteria control? Ntz, ntz, ntz...

Eu spal dusumeaua din bucatarie si holul de la intrare o data la 3 zile. De aspirat, aspir din doua in doua zile. Praful il sterg la sfarsit de saptamana. Frigiderul il spal o data pe luna, cand il decongelez. Chiuveta din bucatarie, zilnic. Aragazul, la sfarsit de saptamana. Calculatoarele, idem.

Baia, integral, o data pe luna. Asa, partial, cam de 3 ori pe saptamana. Baie nu facem, dar cada o frec/dezinfectez. Cand fac curatenie generala, curat si faianta de pe peretii bucatariei, holului si baii. Plus intrerupatoarele si clantele.

Pe maini ne spalam de nush cate ori pe zi. Nu intram incaltati in camere, nu stam in camere cu hainele de afara. Aerisim zilnic, chiar de mai multe ori pe zi. Primul lucru pe care il facem, dupa ce ne descaltam, este sa ne spalam pe maini.

In momentul de fatza, avem 3 pisici.

Folosesc spirt si Domestos. Din plin, vai de pielea mainilor mele, ca nu suport manusile, nu simt pe degete ca e curat.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

spalatul pe maini te poate scapa de multe "neplaceri" in viata .

nu sunt obsedata , dar curatenia in casa mi se pare esentiala ;
nu inteleg conceptul "curatenie de paste sau craciun";
baile si bucataria le fac la 2 zile , o data pe saptamana curat in toata casa (sotul- aspirator , mop, eu- praf, faianta, usi, clante, intrerupatoare ...), curatenie generala o data pe luna.
asa am invatat la mama acasa si ea si sora mea fac la fel .

niciodata , in nici o baie publica , nu m-am asezat pe colacul wc-lui .
si nici sotul .
intotdeauna , dupa ce am folosit wc-ul , am tras apa (cu hartie igienica pe mana)

urasc sa intru intr-un wc si sa gasesc pipiul "doamnei" dinaintea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Pe mine aici ma innebuesc asistentele medicale: se imbraca acasa in uniforma si se suie in autobuz. Intra asa la bolnavi ptr. tratament, apoi pleaca dupa 12 ore printre bolnavi, si cu aceeasi uniforma se suie in autobuz iar si se duc acasa. Iata si sursa epidemiilor! (Sau, ma rog, una fff probabila si reala).

_

VICTORIA

si daca ai sti ca au free clean scrubs la dispozitie. Dar le e lene sa vina 10 min mai devreme, ca sa se schimbe!

Mergi la inceput