Cele mai scarboase lucruri pe care le folosim
Raspunsuri - Pagina 8
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
traiam cu ideea ca in tarile cu apa calda s-a inventat inchizatoarea la buda, atata vreme cat si latrinele din fundu' curtii au asa ceva. daca am inteles gresit expresia "dau peste ele", please, explica totusi de unde stii ca stau cu buca pe colac ori ba (sau asta-i nivelul discutiilor din jurul tau de pe "tron"? ceva gen "stai fa, ca mi-am asezat doar buca stanga ... inceeet ... ok, acum a luat si buca dreapta contact cu colacul... uh! e reeece, fata!... no bun, acu' da-i drumul si spune in ce pozitie ti-ai tras-o azi noapte?" Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
Imi permit eu sa-ti raspund pana (re)vine Anca: in Canada peretii dintre cabinele de wc nu sunt pana jos de tot, ai vreo 20 cm de la podea pana la partea de jos a peretelui si le vezi "balanganind" din picioare; ori daca nu stai pe buda, e greu sa iti balangani picioarele...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
anca74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mianna traiam cu ideea ca in tarile cu apa calda s-a inventat inchizatoarea la buda, atata vreme cat si latrinele din fundu' curtii au asa ceva. daca am inteles gresit expresia "dau peste ele", please, explica totusi de unde stii ca stau cu buca pe colac ori ba (sau asta-i nivelul discutiilor din jurul tau de pe "tron"? ceva gen "stai fa, ca mi-am asezat doar buca stanga ... inceeet ... ok, acum a luat si buca dreapta contact cu colacul... uh! e reeece, fata!... no bun, acu' da-i drumul si spune in ce pozitie ti-ai tras-o azi noapte?" |
Ideea cu care ai trait pana acum este foarte gresita.
Daca-ti arunci un ochisor aici: http://www.crabbygolightly.com/images/potty.jpg
Ai sa vezi ca toaletele in America de Nord au un spatiu jos, lateral. Nu de putine ori am vazut cucoane simandicoase stand la taclale cu popoul pe toaleta, dandu-si una alteia celularul sa rada ca proastele la niste mesaje/poze, ba uneori chiar si un sul de hartie...
Ca sa nu mai traiesti cu o idee gresita, am sa-ti spun pe sleau: in toaletele din America de Nord poti sa vezi/auzi cam tot ce misca in toaleta de langa tine. Cu bune si cu rele.
anca74 spune:
Cautam doar o fotografie mai graitoare asa.
Vad ca ne-am nimerit cu aceeasi explicatie.
kariguld spune:
la noi in firma toaletele sunt super curate, lucesc! si la fiecare exista sprayuri dezinfectante si hatie care se pune pe colac.
mianna spune:
aham, am inteles. mersi de lamurire. asa am aflat o indeletnicire cu care noi (=eu si-ai mei colegi) nu ne ocupam - privitul prin fantele laterale (si nu, va rog mult nu-mi explicati ca vezi vrand-nevrand, eu n-am ochi in tocuri, oricat m-as uita la poza aia nu-mi dau seama cum poti vedea cand ii da celei din cealalta parte celularul pe dedesubt, daca nu te-ai aplecat pana la nivelul corespunzator).
dar na, in scop statistic si informational, vad ca se merita efortul de-a numara picioarele balanganitoare
andacos spune:
Hai mey Anca,poate au femeile colaci de protectzie,zau asa,ca doar nu esti cu ele-n cabina sa vezi ca n-au!
Mie sincer mi s epare ca la faza asta chiar exagerezi!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
mihaela_s spune:
Mda, te duci la un restaurant si iei linistit un ecoli pentru ca salata nu a fost spalata cum trebuie...poti sa freci tu buda si frigiderul de acasa mult si bine....
PS sa nu se inteleaga ca ma refer strict la cineva, "te"-ul e la general.
mihaela_s spune:
apropo de toalete publice, pe aici exista dezinfectante speciale la WC cu care sa stergi capacul. Se spreyaza pe hartia igienica sau pe servetelele de sters pe maini. Si multe toalete au chiveta inauntru, nu vezi cine si cum se spala sau nu :)). Sunt cabine inchise, nu comunica cu restul.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui ch_dana Citisem pe undeva (nu mai stiu unde) ca bacteriile rezista cam 15 zile pe bancnote, deci au timp sa "viziteze" o gramada de oameni. Probabil de-aia plata cu cardul e recomandata... |
Veti cadea din lac in putz.
Pentru ca plata cu cardul este si mai periculoasa!
Daca o bancnota primita are sanse sa fi trecut in ultimele 15 zile prin cateva maini doar, cititorul de carduri primeste zilnic carduri de la zeci sau chiar sute de persoane. Adica citeste si bacteriile de pe ele.
Deci, data viitoare cand va opriti in fata unui ATM sau POS nu uitati sticluta cu dezinfectant pentru stersul cardului proaspat extras!
karula spune:
citat din mesajul lui mihaela_s apropo de toalete publice, pe aici exista dezinfectante speciale la WC cu care sa stergi capacul. Se spreyaza pe hartia igienica sau pe servetelele de sters pe maini. Si multe toalete au chiveta inauntru, nu vezi cine si cum se spala sau nu :)). Sunt cabine inchise, nu comunica cu restul. pur si simplu... Hobby calator de profesie |
Si lumina se aprinde pe baza de senzori, nu? Deci n-aveti intrerupatoare...