Cele mai scarboase lucruri pe care le folosim

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Bai, anca, zau, exista un proverb romanesc, ala cu fudul si destul, il ilustrezi perfect...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Anca tu itit bagi mana in toaleta? Ca asta reise.. spray si hartie...stiu e cu manusile pan' la cot, dar manusile le deinfectezi? ori sunt de unica folosinta

Anca...lasa toaleta... si freaca de-ti sar ochii cosul de gunoi din casa si zona unde sta si curata saptamanl tevile detasabile de la chiuveta!!!!!!! Acolo sa vezi tu balauri.

Bf meu face chestia asta lunar la chiuvete si cada si ce mai putem detasa si la toaleta ne-am gandit dar am renuntat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La ce ati renuntat, mey, la buda???

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Aoleo, en kvinna, nu-i baga alti varcolaci in cap, ca nu mai doarme! Demonteaza tevile in puterea noptii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca74

Mai, da' rea mai esti!

da, stiu. Doar ca eu ma incurajez zicand ca nu sunt rea, sunt realista .

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Zau ca nu ne incumeta sa desurubam pe acolo.. nu stim ce poa sa iasa..

Chestia asta si mama o face acasa cu cada si chiuveta, din cand in cand e benefic, numai dupa ce vezi ce poate sa fie acolo iti dai seama...brrrrr
M-am invatat cu Editul : parintii la casa din Romania au niste chestii lungi pe care le baga pe canal, nu stiu cum ca n-am vazut niciodata, si curata canalul, bine o fac cam odata ori de doua ori pe an poate, si la fel fac si vecinii. Nu o fac din cauza de igiena o fac pt fluidizare. La fel si noi aici la bloc sub chiuvete tevile au doua coturi mici, ei bine acolo se aduna mult, iar la cada sub gratar este o chestie mica rotunda pe care se depune mizerie. Nu le facem pt igienizare nu asta e scopul, dar la un moment dat cand am curatit in baie am scos gratarul cum facea si mama acasa si acolo sa vezi , i-am arata prietenului , el a continuat si dupa care s-a gandit ca in coturile tevilor de sub chiuvete se depun tot felul si i-a sa vedem. De atunci facem asta mai des pt ca noi spalam mult la chiuveta si multa mancare se scurge pe acolo. Cosul de gunoi la feicare schimbare a pungii il curatam si la fel procedam cu dulapul de sub chiuveta unde sta. Noi suntem doi si nu scoatem gunoiul zilnic pt ca nu se umple, dar noi aruncam multa materie organica si multe lichide gen cutii de lapte, resturi de mancae din chiuveta si la temperatura casei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

anca 74 mopul prezentat de tine e steam mop? Eu tocmai ce am primit de ziua mea un steam mop si isi face treaba perfect. Omoara 99,9% din bacterii. Mi-ar place sa am puterea sa curat asa ca tine, dar cind vin de la servici is fleasca, de-abia reusesc sa gatesc si sa pun vasele la spalat si incerc sa-l angrenez si pe sot in mai toate treburile ca singura numai dovedesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
.

Azi e marti, inca e bine
N-am decat de curatat
Vreo trei rafturi, si-alea pline
De vreo zece pete fine
De cafea.

realizezi ce rima mergea mai bine decat cafeaua cu "curatat", da?

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

hehe, o astfel de adepta nu ar fi pus neam, never-ever, "rima" direct pe raft, ca se contamina cu microbi, nu-i asa ? rima, nu rafturile !
eiii, dar la ce v-ati gandit ? eu vorbeam despre "rima" varianta comestibila, produs alimentar de origine turceasca, numit rahat.

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Corinuta, draga mea, in varianta originala, in loc de cafea era... rahat. Ca rima taman bine cu curatat. Da' na, am zis sa nu scriu chiar prostii...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Partea umoristica s-a mutat aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167992

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca74

Citat:
citat din mesajul lui ali

Eu ma intreb cand mai au fetele timp si pentru familie.Ca toata treaba asta iti ocupa timp destul de mult.Si daca mai vii acasa si pe la 5-6 dupa-masa....Invatati-ne si pe noi sa ne organizam mai bine.

Hehehe, mai putina hahaiala si distractie pana noaptea tarziu cu prietenii la terase, cluburi, gratare, si o gestionare mai buna a timpului fac toata diferenta.

Bun, pe un ton mai serios acum, noi avem parchet in toata casa, iar un bucatarie ceramica.
Dupa ce terminam de mancat seara, strang masa frumos, pun in functiune aspiratorul central ca sa curat firimiturile inerente pe sub masa, dupa care sterg un pic cu mopul in caz ca pitica mea a scapat supa / sos de la mancare pe jos (am achizitionat recent unul care-mi place in mod special: http://www.walmart.ca/canada-estore/catalog/productdetailpagecontainer.jsp?trail=SRCH%3Amop&skuId=207215&ancestorID=alldept&searchString=mop&moduleName=S0011&startSearch=yes&fromSearchBox=true&addFacet=SRCH%3Amop#about-product)

Ideea este ca daca intretii in permanenta curatenia, nu-i greu sa retusezi din cand in cand.
Iar daca te mai ajuta si sotul la spalatul vaselor sau datul cu aspiratorul, toata treaba asta nu ia mai mult de 10 min in 2, incluzand stransul mesei si pus lucrurile la loc in frigider. In echipa e mai rapid si mai usor.

Ah, am uitat sa mentionez ca si noi venim acasa in jur de 6 seara de la serviciu. Pana terminam cu gatitul, mancatul, dereticatul in bucatarie se face 7:00-7:15 pm usor.
Apoi ne mai jucam un pic cu fetita, mai coloram, citim o poveste, ne dusham, ne bagam in pat sa mai citim inca o poveste, etc. - se face deja 8:30 pm, ora de nani a ei.

Acum daca tu treaba asta o pui la capitolul "curatenie" atunci cred ca toate facem curatenie zilnic. Indiferent de program sau de timpul liber.

Mergi la inceput