Cele mai scarboase lucruri pe care le folosim

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali

Eu ma intreb cand mai au fetele timp si pentru familie.Ca toata treaba asta iti ocupa timp destul de mult.Si daca mai vii acasa si pe la 5-6 dupa-masa....Invatati-ne si pe noi sa ne organizam mai bine.

Hehehe, mai putina hahaiala si distractie pana noaptea tarziu cu prietenii la terase, cluburi, gratare, si o gestionare mai buna a timpului fac toata diferenta.

Bun, pe un ton mai serios acum, noi avem parchet in toata casa, iar un bucatarie ceramica.
Dupa ce terminam de mancat seara, strang masa frumos, pun in functiune aspiratorul central ca sa curat firimiturile inerente pe sub masa, dupa care sterg un pic cu mopul in caz ca pitica mea a scapat supa / sos de la mancare pe jos (am achizitionat recent unul care-mi place in mod special: http://www.walmart.ca/canada-estore/catalog/productdetailpagecontainer.jsp?trail=SRCH%3Amop&skuId=207215&ancestorID=alldept&searchString=mop&moduleName=S0011&startSearch=yes&fromSearchBox=true&addFacet=SRCH%3Amop#about-product)

Ideea este ca daca intretii in permanenta curatenia, nu-i greu sa retusezi din cand in cand.
Iar daca te mai ajuta si sotul la spalatul vaselor sau datul cu aspiratorul, toata treaba asta nu ia mai mult de 10 min in 2, incluzand stransul mesei si pus lucrurile la loc in frigider. In echipa e mai rapid si mai usor.

Ah, am uitat sa mentionez ca si noi venim acasa in jur de 6 seara de la serviciu. Pana terminam cu gatitul, mancatul, dereticatul in bucatarie se face 7:00-7:15 pm usor.
Apoi ne mai jucam un pic cu fetita, mai coloram, citim o poveste, ne dusham, ne bagam in pat sa mai citim inca o poveste, etc. - se face deja 8:30 pm, ora de nani a ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hai mai, asta face orice muritor de rand. Cand s-or pune pe flambat abia evolueaza in categorie!

Acum serios, nu e mare lucru, cand faci asta cu regularitate nu mai dureaza la fel de mult.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca74

Ah, am uitat sa mentionez ca si noi venim acasa in jur de 6 seara de la serviciu. Pana terminam cu gatitul, mancatul, dereticatul in bucatarie se face 7:00-7:15 pm usor.
Apoi ne mai jucam un pic cu fetita, mai coloram, citim o poveste, ne dusham, ne bagam in pat sa mai citim inca o poveste, etc. - se face deja 8:30 pm, ora de nani a ei.

"citat din mesajul lui anca74

- Toaletele in casa la noi sunt bec de curate, toata ziua frec la ele."

Pai cu afirmatia citata cum ramane? Ori lucrezi pana la 6 pm, ori freci toata ziua la toalete? Ca eu nu inteleg! Si daca tot sunteti plecati, cine le murdareste in halul ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

stai ca anca a mutat ora de culcare a copilului de la "maximum 8 - 8 jumate" la 8 jumate ferm din septembrie pana acum - in juma' de an in ritmul asta o culca la 24. poate o sa inceapa si sa se hahaie, sa taie frunza la caini, sa lase 3 bifidobacterii de prasila. doamne fereste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si eu am remarcat ca a apucat-o pe cai gresite...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ali

Eu ma intreb cand mai au fetele timp si pentru familie.Ca toata treaba asta iti ocupa timp destul de mult.Si daca mai vii acasa si pe la 5-6 dupa-masa....Invatati-ne si pe noi sa ne organizam mai bine.

Hehehe, mai putina hahaiala si distractie pana noaptea tarziu cu prietenii la terase, cluburi, gratare, si o gestionare mai buna a timpului fac toata diferenta.

Bun, pe un ton mai serios acum, noi avem parchet in toata casa, iar un bucatarie ceramica.
Dupa ce terminam de mancat seara, strang masa frumos, pun in functiune aspiratorul central ca sa curat firimiturile inerente pe sub masa, dupa care sterg un pic cu mopul in caz ca pitica mea a scapat supa / sos de la mancare pe jos (am achizitionat recent unul care-mi place in mod special: http://www.walmart.ca/canada-estore/catalog/productdetailpagecontainer.jsp?trail=SRCH%3Amop&skuId=207215&ancestorID=alldept&searchString=mop&moduleName=S0011&startSearch=yes&fromSearchBox=true&addFacet=SRCH%3Amop#about-product)

Ideea este ca daca intretii in permanenta curatenia, nu-i greu sa retusezi din cand in cand.
Iar daca te mai ajuta si sotul la spalatul vaselor sau datul cu aspiratorul, toata treaba asta nu ia mai mult de 10 min in 2, incluzand stransul mesei si pus lucrurile la loc in frigider. In echipa e mai rapid si mai usor.

Mai, pai spune asa ... tu de fapt speli pe jos de dragul mopului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:

Si la programul asta unde e frecatul budei 'toata ziua' ?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Cred ca o sa-mi schimb semnatura in felul urmator:

Cadoul potrivit pentru o femeie? Un set complet de curatenie si dezinfectare!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Femeia de mai sus! Femeia de mai sus?
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria si nu-l stresa cu igiena obsesiva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Dupa ce adoarme copilul ce crezi ca face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005

Mai, pai spune asa ... tu de fapt speli pe jos de dragul mopului.

Pai nu? E cool rau de tot.

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Mai, da' rea mai esti!
Vad ca te-a socat tare tarasenia asta a curatatului budei.

Mda... E vorba de intretinerea curateniei. Daca mi se pare ca nu straluceste indeajuns , pun mana pe sprayul dezinfectant si niste hartie absorbanta, si o curat. Chestia care nu ar trebui sa ia mai mult de 1-2 min.
Dupa care, torn in bolul toaletei niste apa de Javel (Cl2 + 2 NaOH - rezulta: NaCl + NaClO + H2O) si gata! Straluceste de curatenie!

Daca mai ai si alte nedumeriri, nu ezita sa ma contactezi.

Mergi la inceput