Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (201)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Cleo, esti draguta - fara numere la Loto sa intelg ca nu ne primesti?
F. tare - motanul incaltat, morarul isi imparte msoternirea in viata

Despre moarte mai vorbim si noi, asa ca Luminel, cand vine vorba de accidente -- sa avem grija cand trasersam strada sau in trafic, sa nu ne loveasca o masina sau noi pe alta, ca putem muri ...

Apropo, in cazul Huidu, ce se mai aude? va fi condamnat? sau ce s-a decis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
Noi iar suntem singure de ieri Trei saptamani iar ma urc pe peretzi...
Desiree si noi avem poze la concurs, ultima pagina voi ce pagina sunteti? Am vazut de Lorich am sa incerc sa intru sa votez dar de aici nu pot si de pe ipone ma ia cu rau cand trebuie sa navighez...
Alysh, Alina_anto si eu m-am bucurat tare-tare sa va vad, imi pare rau ca eram asa apatica dar eram cu greatza dupa mine, eram dezamagita de targ ca vroiam sa imi iau ceva de imbracat ptr mine si nu am gasit nimic, etc... Ah mi-a fost asa rusine ca m-am intalnit cu o gramada de lume si eu aratam ca Veta de la aprozar, chiar am smiorcait un pic seara pe tema asta
Alysh si eu ca si Adriana, m-a bufnit rasul cand am citit de Vlad ca l-a intrebat pe administrator daca o sa moara looool... Stiu, stiu, nu e chiar de ras... Mie mi se ridica parul in cap cand ma intrebau diversi in microbuz daca cobor la cimitir (e un cimitir la o statie dupa serviciul meu) si mereu raspundeam "inca nu... sper..." na, oamenii neintentionati dar ma zagria rau intrebarea pe timpan...
Cine stie ce o fi in caputul lor legat de asta. Eva ca si Robert de Simonix nu mai stiu ce vorbeam eu cu ea si imi zicea ca o sa facem nu stiu ce cand o sa fie ea mare si i-am zis ca o sa incerc sa fac dar nu stiu daca o sa reusesc ptr ca eu o sa fiu batrana cand o sa fie ea mare si a inceput sa planga... nu mai stiu daca am povestit aici...
Altfel, mi-a facut si ea febra ieri dar nu mare, 37,2 si doar la pranz cand ne-am intors de afara, cred ca a fost cam frig si a batut si vantul. M-am uitat in gatul ei si nu era rosie. I-am dat norofen (prietenul meu tot asa recomandat de doctorita de la hot line la opt ore si nu i-a mai crescut) Cam tuseste cred ca sunt legate treburile. Anul trecut am tras cu polipii, anul asta cu tusea... deh, fiecare gradinita cu viruseii ei cred...
Lumi multumesc, am fost intra-devar tare bucuroasa.
Acum sunt un pic stresata ca m-am trezit de dimineata cu un mic herpes la gura Eu am mai facut de-astea inainte nu e prima data in viata dar e prima data cand fac in sarcina. Vroiam sa va intreb pe voi daca ati avut vreuna in timpul sarcinii si ce v-a spus doctorul? Of sunt atat de stresata si speriata ca atrag toate bubele alea rele drept ... stiti voi unde... Azi noapte am visat ca facuse Eva nu stiu ce boala cu bubitze si gata, ma gandeam in somn ca pierd si sarcina asta Deci, nu vreau sa tratez buba de la gura ca nu e mare, as vrea doar sa stiu daca v-ati confruntat vreuna pe parcursul sarcinii cu asa ceva si daca a fost ok in final... Va multumesc, scuze, chiar nu stiu pe cine sa intreb, am cautat ceva pe net dar sunt cam contradictorii informatiile. As suna-o pe doctoritza dar mi-e sa nu rada de mine naibii...
Pupici

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Lorich sanatate multa puiutilor, am uitat sa spun...

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Ylari, din cate stiu eu, periculos e cel genital, pentru ca epoate transmite la copilului la nastere (si de aceea se apeleaza la cezariana).
Bine ar fi sa o intrebi pe Parpalici; de ce sa rada de tine? si oricum nu o vad sa faca asta

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetele!

Ylari Nu stiu ce sa zic despre herpes, n-am avut niciodat, dar nu cred ca iti afecteaza cumva sarcina... Exact cum a spus si Lumi, doar cel genital poate afecta fatul, si asta doar in momentul nasterii. Dar ca sa stai linistita sun-o pe dr.
Si eu m-am bucurat tare mult sa te vad (pe tine si pe frumoasa Eva).

Alysh, Lori Imi pare rau ca v-am ratat la expo.. Oricum nu am stat mult. Cu Ylari m-am intalnit aproape de iesire, pe la 12, dupa ce vazusem tot..

Va pup! Sa aveti o saptamana frumoasa!!

Alina 29+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Ylari, am votat-o pe Eva ieri. Pe ea am gasit-o prima.

Lorich, nu am vazut cealalta poza, da' va mai caut o data.

Eu inca nu am introdus notiunea de 'moarte'. Am avut vreo 2-3 tentative, cand era soacra-mea rau, in August, dar am renuntat. Mi se strangea sufletul si nu i-am spus nimic. Oricum, intentia mea era sa-i spun ceva de genul "Corpul e obosit si nu mai 'functioneaza' ". Voi cum le-ati spus? Mai inspirati-ma si pe mine, ca daca tot nu i-am spus inca...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ylari, felicitari inca o data pt sarcina.

Despre herpes, eu am avut in sarcina. Nu are nicio treaba un herpes amarat la gura. Sunt tulpini de virusi diferiti. Daca ai mai facut si in copilarie, inseamna ca ai virusul in corp din copilarie; asta isi face de cap cand e imunitatea scazuta/la stres/oboseala.
Eu in copilarie faceam si se intindea pana la nas, pe toata barba etc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

ylari, felicitari inca o data pt sarcina.

Despre herpes, eu am avut in sarcina. Nu are nicio treaba un herpes amarat la gura. Sunt tulpini de virusi diferiti. Daca ai mai facut si in copilarie, inseamna ca ai virusul in corp din copilarie; asta isi face de cap cand e imunitatea scazuta/la stres/oboseala.
Eu in copilarie faceam si se intindea pana la nas, pe toata barba etc

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Merci mult! Mie imi e un pic teama ptr ca e la inceput sarcina, de aia ma intrebam. Am sunat pe dna doctor dar nu mi-a raspuns si nu am insistat sa nu fie in operatie... Dar am mai facut inainte, asta de acum chiar e mizilic fata de alte dati. Acum sper ca nu mi-a cazut sist imunitar si o sa o tin tot asa...

Va pup.

Desiree, nu am inteles la ce pagina sunteti voi?

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Foarte interesante discutiile despre subiecte delicate - nu imi vine sa cred ca am ajuns aici, de la biberoane si alaptat

Eu nu ii zic niciodata ca o sa moara daca il calca masina / cade etc. Eu ii zic ca se strica In general vad ca am adoptat ideea de corp care functioneaza cu baterii, care se poate strica, consuma, pe care trebuie sa il alimentam regulat, caci ramanem fara baterii etc. I-am mai bagat in cap ideea de corp moale de care sa avem grija, sa nu facem "accidente". Acum nu m-am gandit inca la ideea de stricaciune finala ... Nu ma gandeam sa vina asa repede faza asta, si inca vad ca nu e primul interesat de subiect.

Cu povestile, al meu fiind disperat dupa ele, ii povestesc de toate felurile, din alea inspirate de realitate, din alea clasice, din alea gen Dolto etc. Acum, imi dau seama ca povestile astea clasice cam toate dezbat acelasi lucru, iar ideea de moarte sau de separare (temporara sau finala) este ceva central. Evident ca sunt tot felul de parabole si "crudul adevar" se ascunde usor, drept dovada, ca eu niciodata nu mi-am dat seama de asta pana nu am inceput sa aprofundez subiectul cu piticul. Niciodata nu mi s-a parut de speriat "Capra cu 3 iezi", de pilda, care acum insa mi se pare super bleaaaah, si ca morala, si ca imagini -- de altfel, astfel de povesti care ma oripileaza si pe mine nu prea le citesc (nu pot sa sufar Mica Sirena, Fetita cu chibrituri... i le-am mai citit, pentru ca le cere, dar le evit pe cat posibil).

Daca ar fi fost in RO nu m-as fi mirat ca le mai zice cu moartea, pentru ca acolo ar avea prieteni mai mari mai ales, care nu fac decat sa se "impuste" si sa se "omoare" , la TV numai despre asta auzi, si la ai mei TVul merge non stop. Uneori si mamaia se mai juca cu el de-a animaulul care il omoara pe x, asta inca de iarna trecuta - am rugat-o sa il mai lase macar un an fara violente din astea ... Stand insa doar cu noi stiu exact ce i se baga in cap acasa iar la scoala nu cred ca primeste input din asta, m-ar mira, mai ales ca el inca nu stapaneste bine FR si nu e interesat de filozofeli.

Cu batranetzurile, clar asociaza varsta respectiva cu ceva negativ, nu stiu de ce, dar am remarcat ca ii e frica de oameni in varsta, din aceia batrani rau care de-abia merg, avem vreo doi vecini si Robert se ascunde sau incepe sa planga cand ii vede, de mi-e si rusine Tot asa, daca ma aude ca zic ca o sa fiu batrana incepe sa planga si zice ca sunt tanaraaaaa si ma ia iar cu iubita si printesa (profit si io cat pot :D).

Oricum, mi se pare interesant cum se trezesc ei la realitate :) Si mereu ma gandesc cum am fost eu si incerc sa imi amintesc oare eu ce gandeam pe vremuri? Stiu sigur - moartea nu exista pentru mine iar varsta de 30 de ani era asa ... ceva de neatins Dar eram oleaca mai mare cand aveam astfel de ganduri :)

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Eu imi dau seama acum ca Robert nu prea stie si nu-si pune inca problema asta cu moartea. Sincer, nu ma grabesc deloc.Da' deloc!

El stie ca treb s afugim "repede, repede la totuar" ca vine masina si-l loveste, stie ca daca nu sta pe trotuar, ca daca nu e atent etc o masina il poate lovi - si e si adevarat! Stie ca a te lovi nu e ok...mai curge si sange!! Rosu!!

Povestile (aia cu capra e preferata lui, ne-o cere in fiecare seara, de cateva seri a trecut la "fata mosului si fata babei") i le spun fara a da detalii de "Stirile de la ora 5", dar i le spun!

Aaaa...ce stie despre "a muri"? Stie ca daca pune piciorul pe un paianjen il omoara! Deocamdata ii ajunge!

Mergi la inceput