Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (67)
Raspunsuri - Pagina 5

miki1979 spune:
mandreac, ai pm
gentamicina am terminat-o dar inca ma supara gatul analizele lui vlad cica arata asa din cauza virozei/infectiei din corp, toti au pus-o pe seama urechilor/polipilor..avem acum tratament 10 zile cu aerosoli si picaturi in nas si mai vedem pe urma..
cu piciorusele a venit kinetoterapeutul acasa vineri si i-a facut masaj, s-au jucat impreuna..dar sunt in dubii, nu stiu daca e eficient ce face el acolo, daca sa am incredere sau nu..cred ca mai merg cu el si in alta parte sa pot sa compar
am uitat sa va spun ca a fost mama in vizita si vineri au plecat urgent acasa ca nu se simtea bine..amandoi parintii mei stranutau ceva de groaza si le era cam rau..de vineri zac la pat, cu temperatura peste 39 care nu scade la antitermice si gatul inflamat ca nici apa nu pot sa bea imi vine sa chem dezinsectia la mine acasa, nu stiu ce sa mai cred, parca circula virusii in cerc aici..mi-e sa n-o luam iar de la capat

cami_antonia spune:
neata mai fetelor
eu sunt supoarata
aseara am scris un mesaj
si acu nu mai apre
nu inteleg
se pot sterge si mesajele?
e ridicol
ii ziceam lui miki ca sunt preoti care impartasesc pana la 7 ani si pe mancate
si sunt preoti care nu fac asta
in aceasta categotie intrand calugarii si preotii in varsta
care nu stiu sau au uitat cum e cu bebelusii
somleac poate imi trimiti si mie nr tau de tel pe pm
sa vb putin plssssssssss

cami_antonia spune:
la noi azi cel mai frig din tara
9 grade
la somleac si yasmi cel mai cald 17 grade
merg sa-mi fac o cafeluta si mancarea fetelor

strumphitza spune:
`Neata!!!
Hai trezireaaaaaaaaaaa!!! Somnoroaselor , gata, e deja soarele sus pe cer, ce atata somn !
Eu cand m-am trezit era ora 6.58, dar cand ma uit pe geam vad ca ii ziua, stau si ma gandesc putin, hmm...cum sa fie 7 daca e ziua, ieri la 7 era intuneric, deci cred ca s-a schimbat automat ora pe telefon si de aia imi arata 7 in loc de 8, si da, era 8 dupa ora veche... M-am dus dincolo la piscoata sa vad daca s-a trezit si ea nu spunea nimic pitica, statea si se juca cu o jucarie care o are agatata de patut si care daca o tragi de codita canta , dar inca nu a prins smecheria cu codita si cantecelul, ea se juca cu codita zebrei si cu frunza de la morcov ce o are zebra in cealalta manuta
Nu stiu de ce de o vreme incoace, nu mai canta deloc pe limba ei si nu mai vorbeste ca asa facea cand se trezea dimineata, acum are vreo cateva saptamani de cand nu mai spune nici pis cand se trezeste si eu stau cu urechile ciulite de dincolo sa vad cand se trezeste si ea e treaza da nu spune nimic, se joaca cu zebra si cu iepurila ca are 2 jucarii agatate la patut, una asta de am spus ca tre` sa o tragi de coada sa cante un cantecel si alta care trebuie sa o scuturi bine ca are un clopotel si daca te joci cu ea fosneste tare, adica urechile lui iepurila nu toata jucaria
Hai ca v-am facut si o cafeluat proaspata si deja am scris un roman si voi tot dormiti deci sa mai scriu ca daca tot sunt singura pe aici....
Miki sa treaca toate necazurile , te intrebam si eu acum vreo 2 zile in urma cum mai stai cu injectiile dar nu cred ca ai vazut , am aflat acum
sa va faceti bine repede si multa sanatate la toti ca vad ca aveti nevoie
Cami te invit la Londra la soare si frumos daca tot e frig si urat la mare acolo la voi, macar vii aici ca e soare da nu stiu cate grade sunt, ieri a cam batut vantul si era frigut desi soareeeee, dar avea dinti mari rau
cred ca trebuie sa inventezi iar niste jocuri sa tii fetele ocupate sau mergi la Biserica azi , cred ca mai mult ca sigur
Pisuc, gata cu mucii? pana la urma vad ca ai bagat in folosinta batista bebelusului, macar sa fie de folos, ca de speriat nu o fi ea asa rau Multa sanatate va doresc
pozici noi cu Petru `ntelectualu` pe cand ?
Ailed, ce ai cumparat bun, frumos si ieftin de la mall ? pai cum sa nu stii tu mai mami ce e ala scrob?
vezi daca nu esti moldoveanca, nu stii nik
scuze, mai scriu si in moldoveneste si nu stie lumea, de azi inainte promit ca scriu numa frumos in romana pura 100%
eh pe naiba, mi-e dor cateodata sa vorbesc pe limba cu care am crescut, limba copilariei mele, mi-a ajuns cat am vorbit corect si frumos cat am fost la oras, facultate, Bucuresti... aici sincer numai engleza si in romana vorbesc singura sau cu piscoata si cu voi pe forum... sau in weekend cu ai mei pe skype, dar na... scarpin eu mai bine limba la anul cand vin in tara, dar mai e destul pana atunci
Sa imi spui daca v-ati facut pofta de usturoi
Somleac, nu ti-am spus ieri dar mi-a placut tare aia cu vinul si nu mai rade atata de nevasta lu`
ca am mai spus eu de ce si cum , nu mai spun ca gata, ajunge cat l-am parat pe forum
leac nu mai are , e prea batran pentru asta
Mai ai musafiri de aia cu codita si ochii mici si sclipiciosi?
Distractie placuta azi
, fara mult dezastru prin casa
si sa salvezi si pentru noi cate o feliuta mica de tort, chit ca e asa subtire de citesti zirul prin ea, eu macar sa gust sa-mi trec pofta ca am o pofat de dulce ceva de speriat in utlima vreme
am bagat ieri si azi la cioco , cat nu am mancat tot anul
Cand i-am spus lui Nick ca poate sunt
s-a uitat crucis la mine, dar nu a spus nimic
dar deja suntem in cautare de nume pentru fetita
Catank hai unde esti ca ieri cereai sa te ajute careva sa ai unde sa scrii si tu dai bir cu fugitii? sau te-ai perpelit ieri bine la nasa si ai cazut la datorie aseara si inca dormi ?
maduta cum a iesit prajitura ? dar gratarul?
cred ca e ultimul pe anul asta afara nu ?
sau mai e inca timp pana ninge ? Copilasii cum mai sunt, le-au trecut mucisorii si durerile ?
Yasmi tu iar in weekend , pregatesti petrecerea sau azi e ? ai fata mare deja, 4 anisori
ce i-ati luat cadou?
Persi cum e Raducu? sper ca nu a mai facut febra si poate ne spui data viitoare cand intri ca ai un iepuras
Lidia, sa stii ca am gasit reteta de banana cake de la soacra, mai bine spus stia Nick unde e hartoaga si am pus-o la loc sigur dar numai ca am uitat sa si spun ca am gasit-o, mi-am adus acum aminte de ea ca tot vorbesc fetele astea de prajitura greceasca si de aia nu am tradus-o ca mi-e lene, am sa ii fac o poza si am sa o pun pe picasa sa o vezi si ti-o copii, dar nu sunt sigura ca gasiti in romania toate ingredientele de care aveti nevoie pentru prajitura asta, dar na...eu am sa ii fac poza si am sa pun pe picasa sa vedeti si dupa aia imi spuneti daca punteti sau nu sa o faceti
ca de buna e foarteeeeeeeee buna, nu am cuvinte sa spun cat e de buna, cel putin, aia facuta de soacra e dementiala, eu nu am incercat inca sa fac , nu stiu de ce
Ma duc pana jos sa vad ce fac piscoata cu tati ca i-am lasat singuri si eu tzup sus la laptop sa scriu pe forum Azi trebuie sa facem party de Halloween, abia astept...am de taiat bostanul, facut figuri "scary" , de umflat baloane si cred ca facem si focul in semineu mai pe seara sa stam la gura sobei sa bem un vin si sa mancam bomboabe
Va pup, trec eu mai tarziu pe aici sa vedem ce mai faceti si ce mai spuneti
O duminica frumoasa va doresc
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

cami_antonia spune:
neata strumph
pai nu mai zice de doua ori ca ma inviti ca ma apuc de bagaje
nu stiu dfaca iti mai amintesti da si anul trecut de sarbatori m-ai invitat
stii ca tanjeam dupa cum povesteai tu de luminile si globuletele din londra
asa ca poate la anul chiar ajung
mi-ar face mare placere sa vin ion vizita la tine mai ales ca de 3 ani nu am mai plecat in concediu
un lucru e cert
am inceput sa strang bani pt concediu
am primii 10 euro pusi deoparte
ahahahhahah
deci fii atenta ca in curand voi ateriza
abia astept sa smotocesc putin puiul de moldoveanca
cat despre ziua de azi
da voi merger la impartasit
dar la sfarsitul slujbei
ca sa nu stau sa alerg cu petra in brate dupa antonia PRIN BISERICA
si apoi sa vedem ca sotul are o inmormantare
deci noi iar in casa pana tarziu
offfffffffff
vedem

ailed_dota spune:
miki, vezi ca blogul e laurablog, sau ceva de genul...dar pazea ca are niste poze
somleac am fost plecata....
strumph stiam ca-i facut din oua , dar nu stiam exact reteta...ca nu sunt 100 % moldoveanca, deh... mai banateanca pe sfert, o treime olteanca... asa ca...
sa sti ca si Andra a avut o perioada de mutenie.... acum zicem da, ba, bau, mama, mah, pa si apa ... fara sa constientizam la ce iar cu mujdeiul.... noi suntem fani... cateodata mancam ceva doar de dragul mujdeiului....
cami, mi te in chipuiam cu petra in brate si alergand-o pe antonia prin biserica.... si peste vreo 12-13 ani cu doua domnisoare frumoase langa tine la slujba si tati mandru nevoie mare
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

lparpala spune:
Neata si de la noi!
Pe noi ne mai incearca un dintisor, drept urmare suntem in continuare maraite.
Mai nasol este ca am impresia ca nu prea mai am laptic. Speram sa o alaptez cat mai mult, cam pana la un an.
Strumph, abia astept reteta. Poate reusim sa o adaptam incat sa gustam si noi ceva buuuunnn.
Somleac, La multi ani! puiului tau.
Multa sanatate pentru toti bebicii si mamicile lor. la
si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011)
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

strumphitza spune:
Me again
Am taiat dovleacul si i-am facut o figura scary ...bu hu huuu abia astept sa se mai zvante inauntru ca deh i-am scos toate matzele alea sie umed inca si sa ii pun lumanarica
si cred ca facem si focul in soba ca soare nu mai e deloc, s-a inchis vremea si e gri si intunecat, numa` bine de stat la gura sobei
Piscoata mea e toata o maraiala de vreo ora si ceva , nu ii convine nimic, am luat-o si pus-o la san ca am spus ca ii e foame si somn, a supt in reprize ca avea de rostogolit si marait, o luam o puneam la san inapoi, sugea 3 guri si iar umbla aiurea prin pat si maraia... deci somn nu, papa nu ...maraiala cat incape i-am dat un praf de chamomilla si am dus-o jos pachet la tac su sa stea cu el si eu am facut una alta prin bucatarie si am pus la loc in dulap niste haine uscate si uitate in uscator, dar nu erau botite
norocul meu ca nu a trebuit sa le mai dau o clatire si apoi iar uscate
Andreea sper ca Rares e mai bine azi si nu a mai vomitat nu i-o fi convenit ceva ce i-ai servit la pranz poate ?
Cami, pai 10 si cu 10m se face suta, ia sa vezi ce usor e ... ii pui acolo si nu te atingi de ei si vii la LOndra cand ai mia ca fara o mie nu ai ce face in Londra la cat de scumpa e
Hai te astept, sa ma anunti cand ai strans banutii sa stiu sa pregatesc ceaiul
Ailed, daca tot esti asa amatoare de mancaruri cu usturoi, ia da-mi si mie niste idei ca eu am uitat in afara de peste cu mujdei si cu mamaliga si mancarea de ieri , cam ce ar mai fi ? ca vad ca domnu sotz a meu e mare amator de mamaliga si mujdei, deci te astept cu idei sa le pun in practica, sa ne luam portia de antibiotic natural ca tot bate iarna la usa si avem nevoie
Mi-e pofta de niste gogosi cu nuca, cred ca prestez o portie azi am sa ma duc acusi dupa pranz sa fac aluatul, astept sa iasa macar
din Biserica , sa nu pacatuiesc asa de mult
Pana una alta ma duc sa vad ce face maraita mea , il aud pe Nick cum ii canta si se joaca cu ea si eu ma dau pe net, rusina sa imi fie nu ?las ` sa isi ia si el portia de maraiala ca in restul saptamanii numai eu ii ascult simfoniile
Pe mai tarziu
Ma duc sa pun sticla de vin la rece pentru diseara
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

ailed_dota spune:
pui la ceaun? cu mujdei si mamaliga
sa- i spui ca si eu sunt inebunita dupa combinatia de mujdei si mamaliga...sau pastrama de oaie
(2008)

ailed_dota spune:
si eu am pus la cuptor cuibul de viespi dar nu stiu daca iesecaam facut umplutura cam moale
(2008)