Aspirante optimiste (726) FELICITARI FELICITYHOPE!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Fetelor mi-au venit rezultatele de la analize voi ce parere aveti? le-am facut in ziua 3

TSH 1.8853 (0.35 - 4.94 microUI/ml) CMIA

Prolactina 21.66 (1.2 - 29.93 ng/ml) CMIA

Estradiol 42
Faza foliculara: 21-251 pg/ml
Faza ovulatorie: 38-649 pg/ml
Faza luteala: 21-312 pg/ml
Menopauza (fara THS): <28 pg/ml
Menopauza (cu THS): <144 pg/ml CMIA

LH 6.24
Faza foliculara: 2.39-6.60 mUI/ml
Faza ovulatorie: 9.06-74.24 mUI/ml
Faza luteala: 0.90-9.33 mUI/ml
Menopauza: 10.39-64.57 mUI/ml

FSH 6.36
Faza foliculara: 3.35-21.63 mUI/ml
Faza ovulatorie: 4.97-20.82 mUI/ml
Faza luteala: 1.11-13.99 mUI/ml
Menopauza: 2.58-150.53 mUI/ml CMIA

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yna85

Buna fetelor!

Vad ca azi e mai putina activitate, eu nu sunt intr-o stare prea buna, azi sunt 4 luni de la cea mai nefericita intamplare din viata mea si nu am avut chef de nimc...doar am pierdut vremea si

Sper sa vina si zile mai bune!

Va pup pe toate si sa aveti o seara placuta!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Yna nu stiu cum sa iti alin suferinta dar pot sa iti spun ca noi suntem alaturi de tine si sa te sustinem, incearca sa nu mai gandesti in trecut si priveste spre viitor asa cum ti-l doresti

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yna85 spune:

Miky, analizele tale sunt bune, fiind facute in z3 inseamna ca esti in faza foliculara, deci sunt perfecte. Stai linistita!
Stiu ca sunteti alaturi si va multumesc din tot sufletul! Sunteti foarte dragute!

http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bondarrr spune:

buna seara fetelor. eu sunt din craiova si de 6 ani astept sa se intample minunea de a deveni mamica.am periat un pic forumul vostru si m-am hotarat sa ma inscriu si eu,poate asa o sa-mi fie mai usor sa trec peste toate si in acelasi timp pot sa va povestesc si eu din experientele mele iar voi sa mi le impartasiti pe ale voastre

Mergi la inceput

povestea mea incepe asa: acum 6 ani am pierdut o sarcina de 6 saptamani,dupa ce dr la care am mers cand am aflat ca sunt gravida mi-a spus sa stau linistita ca la echo s-a vazut totul in regula iar micile sangrari care le aveam sunt normale pt unele femei la inceputul srcinii si mi-a prescris vitamin k injectabil.nu-mi vine sa cred nici acum cat de fraiera am fost ca am stat ,, linistita ,, cum mi-a spus el si nu am mers la un alt medic,dar de.... eram si eu mai mica si mai nestiutoare.din pacate nu mai pot da timpul inapoi....dupa aproape 2 ani in care am vazut ca nu mai raman gravi am mers la mai multi medici si am facut mai multe investigatii dar la toate raspunsul era ca nu e nimic in neregula ci doar stresul de zi cu zi,inclusiv vestitul dr Vaduva Cristian din craiova mi-a spus acelasi lucru(fetel care sunt din craiova banuiesc ca stiu despre cine vb).acum sunt la o alta doctorita care in 3 luni de zile a reusit sa-mi descopere problema.am facut analize hormonale,lh tsh estradiol,progesteron ,ca125,chlamidia,prolactina ,..... singura care mi-a iesit prost a fost prolactina,am avut o valoare mai crescuta la ea iar chlamidia prezenta.am luat cura de azitox si eu si sotul meu iar apoi am facut histerosalpingografia la care s-a vazut sinechie uterina partiala,hidrosalpinx drept.la echo ovulatie prezenta cu folicul dominant la ovarul drept.in sfarsit stiam si eu care era problema.nu mi-a venit sa cred ca nimeni inainte nu mi-a spus nimic despre sinechie si trompa dreapta infundata.aaa.... si am uitat sa spun si de 2 fibroame intramurale care s-au vazut la echo dar pe care urmeaza sa le analizam mai bine luna viitoare cand o sa fac histeroscopia.si am si suspiciune de endometrioza.....apoi o sa urmeze celioscopia si un diagnostic foarte clar despre cat de multe sanse mai am pt un bebe....montarea unui sterilet pt sinechia uterina....cam asta ar fi povestea mea pe scurt. bine macar ca spermograma sotului a iesit foarte buna

Mergi la inceput

cred ca aici o sa gasesc sustinerea morala de care am nevoie si ma bucur ca v-am gasit.in ultimul an m-am documentat de pe internet despre tot ce inseamna infertilitate din toate punctele de vedere si simteam ca o iau razna la un moment dat.afli multe lucruri folositoare dar la fel de multe neadevarate care te fac sa-ti pierzi speranta si te infricoseaza asa ca am avut o perioada cand n-am mai deschis calculatorul .sper sa reusesc sa intru pe forum zilnic si sa ne impartasim experientele.va pup si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza insomniaca de servici semneaza condica
Am intrat sa scriu doua vorbe ca sa nu va ingrijorati. Va pup suntem bine.
Mihaelafalt vai ce groaznic cu accidentul sotului, bine ca n a fost rau, ai boalii cu carutele lor! Mai nou am vazut chiar prin Bucuresti vreo doua carute, eu nu inteleg in secolul XXI astia merg cu caruta trasa de cai, in ce tara traim???!!! Si betiv pe deasupra!
Mihacor mersi, sa ai sarcina usoara in continuare!
Felicity stai ca si Iuby al meu tot cam ca ursuletul tau, rade de mine ca eu nu vroiam love in seara aia, cand "stie" el ca s-a intamplat. Sincer nu aveam, era 12 noaptea, veneam de la meci, a doua zi mergeam la munca, ce chef sa am? Lol
Va pp ma bag la naniiar

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
La mine nimic nou,se pare ca nu am reusit luna asta.Testul de azi e tot negativ.De luna viitoare o sa incerc sa fiu mai relaxata,ca am dat o gramada de bani pe tot soiul de teste ,medicamente...
Vroiam sa va intreb in ce zi sa intrerup progesteronul?Sunt z30,12dpo.Am inteles ca nu vine cm daca le iau in continuare,nu?
Mrenescu,tu ai mai facut azi test?Hai cu doua liniute!!!

_

Mamica mandra de Timea

Povestea noastra

http://www.fertilityfriend.com/home/19d912

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetele.
Scuze dar ieri nu am putut intra ca am plecat dimineata tare sa dea sotul declaratii si sa se inteleaga cu celalalt, pana la urma am cheltuit vreo 4-5 milioane plus ca crede ca are franciza la casco care trebuie sa o plateasca el ca carutasu de unde si daca ajungeam la proces nu se stie ce mai era.Am venit tarziu si am plecat la nunta la un coleg de-al lui fetelor m-am distrat ca el era negru de suparare si am incercat sa il iau cu vorba dar dimineata pe la 4 mi-a venit rau si am inceput sa vomit imi era rau de la orice miros si de dimineata iar imi vine sa vomit .
Oare e posibil sa fiu insarcinata dar eu cred ca e mult prea devreme ca sa imi fie rau, acum mi-a facut sotul un ceai de menta si soc si incerc sa vad daca pot sa il beau.
Beta la cate zile dupa ovulatie iese daca ar fi sarcina?
Doamne daca citesc fetele care spuneau ca suntem disperate la 5 zile dupa ovulatie o sa aiba subiect.
Dar sa stiti ca ieri carutasul avea o drjba si mirosea a benzina si de atunci a inceput sa mi se intoarca stomacul pe dos, plus ca azi i-am zis sotului ca tot miroase urat in casa nu imi place nimic.
Am ovulat duminica sau luni ca miercuri cand am fost la eco deja ovulasem dar e mult prea devreme sa fac test si nici nu indraznesc mai astept putin, sunt ziua 23 de cand a fost ciclu abundent adica sangerare dar daca pun si spotingul ziua 25
Sfatuiti-ma ca nu stiu ce sa fac

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Nu Kimi si la mine tot negativ e si cel de astazi. E drept ca nu l-am facut cu prima urina pentru ca sunt la tara e frig si e mai complicat cu buda. Mai am o speranta ca tot n-au venit uratii

Cat mai curand

Mergi la inceput