Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***357***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Mooooorrrr de neeeeervi!!!!!!!!!!!
Raspunsesem la chestionar, eram la ultima intrebare, si mi-a inchis Luca fereastra!
Nu mai am nervi sa o iau de la capat, scrisesem un intreg roman (de fapt, mai multe). Pe mine va rog sa ma treceti cu vederea!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Raspunsesem la chestionar, eram la ultima intrebare, si mi-a inchis Luca fereastra!
Nu mai am nervi sa o iau de la capat, scrisesem un intreg roman (de fapt, mai multe). Pe mine va rog sa ma treceti cu vederea!

NO WAY!
Refaci maine, poimaine...doar n-o sa te dai batuta asha usor?
(desi te inteleg, mi s-a intamplat si mie de cateva ori, din cauza mea, nu a lui Phiphi, dar cunosc sentimentu' de frustrare)

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Ntz!!! Mai scrii o data, ca tu nu esti de trecut cu vederea!

Mergi la inceput

Admirat Gazulina in cautarea prazii! Frumoasa, ca de obicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Ilinca, nu stiu ce sa zic, as mai scrie, dar parca mi se raceste ceafa de nervi al fiecare tentativa! Acum avusesem si eu timp, ca Mimi e dus la ex-job sa-si recupereze mascota (un pilot mic-mic de la WOW, muscat de cap de Mura ) si castile uitate acolo, si precis se lungeste la beute si barfa cu baietii (e un barfitor clasa-intai, io inclin sa cred ca barbatii barfesc mai mult decat femeile! bine, poate nu la fel de veninos...).
Si Luca mi-a inchis fereastra cu intentie, nu "s-a intamplat din cauza lui", nu! Cum prinde mouseul, cum imi inchidwe mie ferestrele! Mai, si sa vezi ca n-a gresit niciodata sa le inchida pe ale lui!]

Azi am constatat, uitandu-ma la Neveste disperate, ca Anamariame seamana (fizic) cu Bree, iar Novus cu Lynette.

Mergi la inceput

Sper ca sunt toate...

1. Doresc sa (re-) citesc o carte "usoara" da "cu tilc" si, eventual, "de corazon". Ce recomandati?
2. Ce am putea face -concret dar la indemina- pentru a deveni "un om mai bun"?
3. Care e activitatea preferata impreuna cu copilul/si consoarta, eventual?
4.Cum va sarbatoreati ziua de nastere cand erati copii?
5. Care a fost cadoul primit in copilarie care v-a fost cel mai drag?
6. Care e prima voastra amintire?(cea mai veche)
7. Cum vi se zicea cand erati copii?
8. Care e cea mai frumoasa surpriza pe care ati facut-o sotului si care e cea mai frumoasa pe care v-a facut-o el?
9. Amintiti un obicei mostenit din familie, pe care-l perpetuati la randul vostru.
10. Descrieti un personaj pitoresc din familie (indiferent cat de departe in timp) sau povestiti o legenda din istoricul familiei.
11. Faceti un Top 3 (5) al "bluzurilor" pe care preferati sa va "unduiti" in prezent alaturi de consoarta.
12. Credeti in prietenie sincera intre un barbat si o femeie?
13. Cu cine va intelegeti mai bine, cu femeile sau barbatii?
14. Aveti vreo prietena in adevaratul sens al cuvantului?
15. Care e frecventa cu care mai apucati sa stiti-voi-ce si ...doza de chef care va mai anima in aceasta directie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Imi pare rau ca desi intru atat de rar, va trebui sa pun o postare de genul asta dar deja am ajuns sa fiu foarte deranjata de ceva si nu mai pot sa trec cu vederea.
Acest mesaj este special pentru Anca. Draga mea sa sti ca nu doar m-ai dezamagit foarte tare (in sensul ca te vedeam un tip de persoana si ai dovedit a fi alt tip) dar deja a inceput sa ma deranjeze evident faptul ca in fiecare postare a ta reamintesti ce ti-am spus eu despre bb3. Se pare ca desi am incercat sa sa-ti spun/ arat ca aceea nu era decat o fraza care trebuia luata ad literam, continui sa o scoti la inaintare, ceea ce ma deranjeaza pentru ca prezinta o persoana sau mai bine zis conceptii ale unei persoane cu totul straine mie. Asadar simt nevoia sa te mai lamuresc o data cat pot eu de explicit: Fraza respectiva a fost spusa in stil de gluma, a fost succcinta si a sunat asa: "...Asa, si i-ai facut un bebe si.... mai departe?" Te rog frumos sa nu o denaturezi sa nu o infloresti si sa nu o scoti din context. Contextul era ca noi fetele trebuia sa povestim pe 3 teme: 1. Cum ti-ai cunoscut sotul? 2. Cum l-ai conceput pe bebe? si 3. Nu mai imi aduc aminte, Ideea era ca se facuse deja foarte tarziu si dupa tine mai urmau inca 3 fete, Eu, Sabi si Novus si desi toate insistasem in diferite forme sa scurtezi povestea ta fff lunga, te incapatanai sa ne ignori (nu contest faptul ca probabil erau amanunte care tie ti se pareau relevante dar pentru noi devenise deja o frustrare faptul ca nu vroiai sa inchei povestea desi te lasasem sa ne spui amanunte de toate genurile de la povestea de dragoste furmoasa si interesanta pana la caderea tavanului din baie si etc) de aceea pentru a te opri (sau poti sa o spui pe romaneste a-ti inchide gura) si a te determina sa treci la urmatorul subiect (subliniez ca mai aveai un subiect de povestit deci randul tau oricum nu se incheia) am apelat la o fraza succinta si poate dura prin simplitatea ei (nu am folosit niciodata cuvantul "trantit", asta este o denaturare a ta), daaar care nu credeam ca te va afecta atat de mult pentru ca in momentul acela credeam ca esti o persoana de gasca, cu capul pe umeri care stie de gluma si care ia remaca asa cum este, in context si cu scopul pe care l-a avut si nu o desprinde, o rastalmaceste si face largi judecati de valoare asupra ei si a persoanei care a emis-o (te-ai facut ca ignori remarci mult mai acide si mai adevarate venite din partea altor persoane). Imi pare rau ca te-a afectat atat de mult dar daca m-ai fi cunoscut mai bine si ai fi ramas mai obiectiva in ceea ce priveste autocritica ta poate nu am mai fi ajuns la aceasta discutie. Si te rog frumos sa te opresti in a face referire la aceasta replica de fiecare data cand vorbesti despre mine sau despre venirea pe lume a lui bb3, cel putin pe acest forum.
Este singura intreventie de a mea de acest gen. Puteam sa o transmit prin PM dar am ales aceasta cale si ca pe o replica la atacul tau constant asupra mea. Ba chiar o sa rog fetele daca fac capitol nou sa mute ele acest mesaj ca sa poti sa-l vezi. Nu voi mai discuta pe acest subiect si imi cer iertare fetelor daca am stricat un pic atmosfera.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Am recuperat cate un pic, multumim muuuult de tot pentru aprecierea Micii Vrajitoare. Raman restanta cu chestionarul dar mai e timp in weekend asta daca nu o sa schimbati subiectul pana raspund eu. Pup cuscra pentru sintetizarea intrebarilor.

Noapte buna!

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola,

Aseara m-am culcat scriind in gind un mesaj pentru Anca si acum am intrat sa i-l transmit.
Gaza mi-ai luat-o inainte.
Voi amina putin "Momentul adevarului", adevar pe care nu mi l-a cerut nimeni dar pe care simt eu nevoia sa-l...pun in valoare.

Merg sa beau cafea dar va las si voua

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

va pup fetele , sunteti foarte dragute, dar eu stiam asta deja

Novus, merci de indicatii, cu poza de profil am rezolvat-o, cu semnatura imi bat capul luni, cand voi avea mai mult timp, acum astept sa se trezeasca dovlecelul sa plecam la un gratar, mai profitam si noi de vreme buna cat o mai fi.

Intrebare intrebatoare: cum adorm ghioceii vostri? exista ghiocei care adorm ca-n filmele americane, bagati in pat, tucked in, pupati de noapte buna, stins lumina si inchis usa? ca la noi adormitul dureaza cate jumatate de ora-o ora, musai tre sa adoarma cu unul din noi (noroc ca la somn il prefera pe tati ), spus povestea, foit, baut apa, iar foit, iar apa, adoarme tati si dupa adoarme si ea de plictiseala. Dupa care se mai trezeste (de vreo doua luni, nu pot sa-mi dau seama ce s-a intamplat) si noaptea o data si il striga pe unul dintre noi, (prin rotatie, e de gasca fii-mea) si tre sa ne mutam la ea in pat. Inspirata am fost ca i-am facut un pat mare, desi cand l-am comandat dormea ca un ingeras toata noaptea. Mai sunt copii care se trezesc noaptea? solutii ?

o sambata frumoasa va doresc!

Mergi la inceput