Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***357***
Raspunsuri - Pagina 29
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexAndra_81 bine v-am gasit gagici merci de primirecum fac sa-mi pun si eu poza de profil si poze la semnatura? |
Eu nu stiu, poate iti intind o mana de ajutor alte fete...mai tehnice
Despre punerea pozelor la semnatura stiu ca erau explicatii undeva pe forum...dar nu mai stiu unde
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Anca, adica tu ai luat Postinor (sau alta pastila) si tot degeaba? sau nu ai luat 2 pastile cum trebuie? Aia cu prietenii era de la mine:D |
Nu cred ca trebuia sa precizezi!!

Mama lui Ian.
novus spune:
Ma bag eu la tehnica
: pt poza : iti apare in stanga ecranului scris poza ta de profil si mai jos ai optiunea de schimbare a pozei
pt link la semnatura copiaza link-ul de la semnatura mea si copiezi link-ul tau de poze peste cel al meu si schimbi denumirea care sa-ti apara
sper ca ai priceput, nu stiu cat de explicita am fost 
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anca_nicolae spune:
Da, am luat 2 pastile de postinor[eu mai luasem rar, si anii trecuti, in limita aia de max de ori ori pe an si avusese efect]. Acum insa nu a avut efect [desi nu am luat nimic contraindicat, bautura eu nu beau deloc, nici daddy, si nici alte medicamnete etc :)) Insa eram fix in ziua 14 si vorbind cu medicul meu [asa cum stiu eu, matematic :))] am dedus ca postinor are efect mai degraba ca pregatire, adica: pentru o femeie cu ovulatie in ziua 14, dc face amor in ziua 11, si baiatul mic si iute ar trebui sa sada in organism cam 4 zile pana iese ovulul pe interval la agatzat, atunci, in acele zile de "asteptare", postinorul poate fi capabil sa actioneze. Dc insa baiatul mic si iute vine fix in ziua 14 cand deja ovulul e pe interval [chiar ingrijorat ca nu merge treaba :)))] atunci in catvea minute gata lipeala. Dupa asta, la cateva ore, postinorul are de actionat asupra unui mic cuplu deja mult mai stabil decat 2 "particule" independente, si deci, efectul e mai putin sigur.
Oricum, eu psihic am simtit ca aproape sigur o sa raman gravi [ma vedeam din afara corpului meu in acea seara, priveam catre amandoi, dar nu ma putam opune, la urma urmei era ultima oara cand ne vedeam atat de cald si de frumos... nu puteam reteza/refuza asa o despartire]. Cu mana pe inima am spus ca as fi vrut sa fac bb doar din iubirea si dorinta ambilor, e adevarat ca speram sa mai treaca "niste timp" in care daddy sa se debaraseze de ideea preconceputa cu dif de varsta in favoarea compatibilitatii ff mari dintre noi, si a starii de fericire sufleteasca, si sa ajunga sa vrea si el bebisor cu mine... Apoi, in fata faptului implinit, am ales cu inima, din n motive, incercand sa-i ofer si lui daddy "eliberarea de mine". De asta m-a si necajit ff tare gaza cand, la hanul cailor, mi-a zis: hai lasa ca stim povestea ta, te-ai suparat pe baiat ca tot voia sa se desparta de tine si atunci i-ai trantit un copil sa se sature... :(. Ma rog, oricand as fi putut alege sa fac pe bb3, cu el [daddy] as fi ales, oricand as da timpul inapoi as face la fel, mai putin un lucru: as pune mai mult accent pe dorinta mea si nu as mai fi mers cu daddy la farma sa iau postinor. I-as fi zis: "am vrut amandoi sa ne "luam ramas bun asa", depinde de ce o decide cel de sus, eu dc raman gravi pastrez bb, tu poti pleca sanatos mai departe." Nu mai stateam sa ma framant 4 saptamani, ca ce fac, ce nu fac, ii zic, nu-i zic, etc. Atat as schimba din trecut :).
Aia cu prietenii era de la tine?? :))) Ochiometric, cand am postat, retinusem raspunsul, l-am luat cu copy-paste, si apoi... retinusem ceva cu b.., dar nu m-am uitat in urma :)))). Oricum, dand copy-paste, erau exact exact vorbele mele... :) 
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
andiaroro spune:
Anca- Ti-ai verificat PM-urile
?
Eu o sa raspund la chestionare cand oi putea sa ma
concetrez ca e greu cu amintirile atsea din frageda pruncie
.
anca_nicolae spune:
aa, da, roro, azi dimi am citit, saru-mana, tinem leg dc apare ceva :).
Pup.
aaa, apropo de pozele voastre, eu ramasesem in minte cu o mademoazela mai micuta, insa acum am vazut o fetita fff dezghetata si mare [parca e cu 1 an mai mare decat bb3 al meu] :) Dar zau dc stiu de unde are ea asa par aparte, altfel decat voi ceilalti?
Ia zi aici, cum?
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
simonapro spune:
Buna!
Alexandra: bine ai venit, te primim cu mare drag 
Inapreda:

Am vazut poze frumoase cu Anasatasia si Alex, cu familia de Gaze si cu Amalia 
Ma bucur ca s-a mai animat atmosfera 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
1. Doresc sa (re-) citesc o carte "usoara" da "cu tilc" si, eventual, "de corazon". Ce recomandati?
Din pacate sunt printre persoanele care au nevoie de recomandari, nu am mai reusit sa citesc mare lucru in ultimul timp ![]()
2. Ce am putea face -concret dar la indemina- pentru a deveni "un om mai bun"?
Sa incercam sa nu judecam, sa ajutam pe cei de langa noi atunci cand au nevoie, sa nu raspundem cu aceeasi moneda, cand cineva ne face rau.
3. Care e activitatea preferata impreuna cu copilul/si consoarta, eventual?
Sa stam pur si simplu toti patru, sa ne plimbam, sa mergem la cumparaturi.
4. Cum va sarbatoreati ziua de nastere cand erati copii?
Doar la zece ani am avut multi copii invitati, in rest in familie cu doi verisori apropiati.
5. Care a fost cadoul primit in copilarie care v-a fost cel mai drag?
Niste carti de joc cu toate animalele, cu care jucam razboi.
6. Care e prima voastra amintire? (cea mai veche)
Este de pe la 1 an si jumate, cand mama statea pe pat si vorbea la telefon si eu stateam in picioare si sugeam la san ![]()
7. Cum vi se zicea cand erati copii?
Simonica
8. Care e cea mai frumoasa surpriza pe care ati facut-o sotului si care e cea mai frumoasa pe care v-a facut-o el?
La aniversarea casniciei, mai la inceput, mi-a facut cadou lenjerie intima si flori frumoase, pentru el cea mai frumoasa surpriza cand am ramas insarcinata cu Sebi, ca a venit pe neasteptate.
9. Amintiti un obicei mostenit din familie, pe care-l perpetuati la randul vostru.
Sa facem salata Boeuf de sarbatori.
10. Descrieti un personaj pitoresc din familie (indiferent cat de departe in timp) sau povestiti o legenda din istoricul familiei.
Varul meu cel mai bun, care a murit acum 10 ani in accident si de care imi e tare dor
, era intodeauna pus pe sotii, o facea pe matusa mea sa rada pana sa faca pe ea si noi impreuna faceam toate nazbatiile de pe lume.
12. Credeti in prietenie sincera intre un barbat si o femeie? Cu cine va intelegeti mai bine, cu femeile sau barbatii? Aveti vreo prietena in adevaratul sens al cuvantului?
Da am mai multe prietene si ma inteleg mai bine cu barbatii. Poate exista o reletie sincera intre femeie si un barbat.
13. Cand l-ati conceput pe ghiocel?
Parca 1 iulie, dar nu sunt sigura, momentul il stiu, cand am venit intr-o seara de la munca, nu ne-a trebuit nici mancare ![]()
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
simplyana_m spune:
Uau, ce s-a animat atmosfera!
Salut, ca uitasem! ![]()
Ina, 
AlexAndra, bine ai venit!
Ce dodoloasa e Amalia!

Chato, vad ca la tine mai degraba e "pas de nouvelle, mauvaise nouvelle" (oi fi scris bine?), asa ca semneaza condica mai des, te rog!
Bravo Iziei pt frumoasa incorporare gradinareasca, dar nici nu ma asteptam la altceva!![]()

Gazulina iar m-a lasat speechless!

Am uitat si sa laud puisorii superbi ai balerinei noastre Leeloo!
Sunt grozavi!
Si mi-am amintit ca nu mai avem vesti nici de la Nicky, care a inceput serviciul si nu mai are timp de noi...
Au crescut toti bebedoii
si mamicile probabil ca nu-si mai vad capul, de nu mai baga nasucurile aici!
Kea, cum te mai distrezi cu Keutii tai?
Burticoasele Aris si Oli, la raport, va rugam! Haideti aici, ca s-au pus fetele la palavre!

Noi am facut rost de niste muci. Luca adica. Ploua intr-una de trei zile. Mimi e in concediu (between jobs
) sapt asta si cea viitoare, asa ca e rost de cafteala pe comp. In trei, ca si Luca are pretentii
.
Anaan, sa ne mai povestesti de mama ta!

http://www.lucamic.blogspot.com/
Ilinca_M. spune:
Halou.
Un suflet bun sa faca o lista cu toate intrebarile din chestionar, sa pot da un quote sau un copy-paste, poate asa mi-oi gasi timp sa raspund, de maine-ncolo, ca e weekeeeeend si in sfarsit mai scap, ca tare aglomerata am fost zilele astea
Alexandra & Dovlecel, bine ati venit in club!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.