Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 20
palomina spune:
Hola, fetelor!
Mi-a adormit printzul
m-a zapacit cu somnul, nu mai pot
am facut rost de Osanit, azi mi-l aduce... Abia astept sa vad daca are vreun efect !
Am fost alaltaieri la concert Tudor Gheorghe-ne-a placut mult
, pe urma am bagat pizza, dupa aia in club
frumos, ce sa zic?! ....dar cand ne-am intors mu-am gasit puiul suspinand
in somn .... Cica a plans aproape non stop pana a adormit si mama nu a sunat sa zica ca tot spera sa il calmeze
asa mila imi era de el ....
Ieri a mai stat cu mama dar mai venea din cand in cand in bucatarie sa vada ce fac. Sa vedem maine cum se comporta dar oricum i-l las mamei adormit ...
Histamina, felicitari pt rezultatul analizei !
Ooana, ce bine ca ati gasit piesa ! eu am o obsesie cu monedele de 10, 50 bani care zboara din buzunarul sotului cand se dezbraca, mereu analizez podeaua desi oricand ma pot pacali...
Cat despre alimentatia raw-vegan- de post.... Si eu vreau sa fac o schimbare, desi nu mancam mezeluri niciodata, decat poate daca suntem in vizita, carne f rar, dar mancam iaurt, lapte, branza, paste care si astea au cate un minus, plus ca nu prea mancam legume si fructe atat cat ar trebui- vb de noi, astia mari. Si vreau sa mancam mai sanatos mai ales ca in curand mi-am propus sa mancam toti trei la masa , evident cand se poate. Sa vedem ce-o sa iasa!
Pe mine ma paste o raceala, sper s-o fentez!
Btz, cum a fost noaptea? Ce face Paul? 
O zi buna ! Pup!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
ludmila_p85 spune:
Exact asa face si V ca si SN, isi pune hainele dupa git si merge fudul prin casa si isi mai pune si cabluri tot dupa git,de zici ca-i nasu cel mare !!!
carla_2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissteo Denisa, multumesc. Ai mai comandat de la ei? Sunt seriosi? ![]() Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) |
a comandat prietena mea niste lucruri de la ei,de la ea stiu si de aparat ca l-am incercat .
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
carla_2008 spune:
histamina ma bucur ca a iesit ok analiza
histamina spune:
multam.
cand il schimb pe strumf,fuge in fundul gol, ajunge intr-un colt si apoi se ia fericit de puta.
degeaba alerg dupa el,ca il bufneste rasul.

dureaza o venicie pana ii acoper comoara in vreun pampers.
apoi,daca nu-s atenta, pana bag badyul pe cap, isi scoate pampersul.

si uite asa dureaza muuuuuuuuuuuult pana il imbrac.
in legatura cu alimentatia veganista,eu sunt contra.
Dumnezeu a lasat si legumele si fructele si carnea,ca toate sa ii fie omului d efolos.
stiu caz de tipa,gravida, veganista inraita,fara foc,doar crud.ok.a ramas gravida. poftele sarcinii.nu cine stie ce, unt,iaurt.a ajuns la spital. pt ficatul ei,erau grele.
orice extrema nu este buna.
vindecari miraculoase cu ierburi, nu stiu decat doua decese , in acest sens.doua foste colege.si au respectat cu strictete regimul ierbivor.
eu una sunt mare carnivora.nu aruncati cu pietre,dar fara Fe hemoglobinic ce se gaseste doar in carne si galbenus(alergica) eram dusa de mult,pt ca sunt alergica la Fe medicamentos.
niciun Fe din plante nu e hemoglobinic.
ooana spune:
hello 
am fost la oftalmologie...am primit picaturi de pus in ochi si marti mergem inapoi dupa care mergem la Cluj al control la Vasilescu
azi papam iar broccoli
si cartofi frantuzesti 
| citat din mesajul lui ilinca79 Saddie inca o data in fata ta. Esti foarte ambitioasa ca ai reusit sa slabesti atat de mult. Si eu am tinut Monti si mi se pare cea mai rezonabila cura, fara infometare. Cu toate astea nu-i usor de tinut, eu nu reusesc sa ma mobilizez pt. cele 5 kg pe care le mai am de dat jos ![]() Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
asa si eu, nu gasesc motivatia si mai sunt doar 5 de dat jos
cred ca atunci cand mai am o luna pana sa merg la servici ma apuc ca nu o sa mai am incotro
Cris 2010 brvo pt cererea la olita
e un inceput bun!!| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 oana tot nu te tenteaza WW sau numaratul caloriilor? Te poate instrui Ramo ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
ma tenteaza dar...eu am nevoie sa stiu ca pot manca si nu sunt limitata, e o chestie psihica... Dukan a fost minunata pentru mine, doar ca ideea de a manca carne, carne, carne ma ameteste

| citat din mesajul lui saddie Nici eu n-as putea niciodata sa fiu raw-vegan. |
nici eu nu as putea - maxim lacto-vegetarian!!
desi cred mai bine in niste principii de viata sanatoase cum ar fi fara fructe decat dupa minim 1 ora de la masa precedenta, fara apa in timpul mesei, sport, somn ...ce sa mai o viata ordonata, aici cred ca se integreaza si cate un piept de pui la gratar!
| citat din mesajul lui histamina am o MARE VESTE. i-a iesit ,in sfarsit, si analiza pt boala celiaca si e ok!!!!!!!!!!!!!!Multumesc lui Dumnezeu. are 2,12 si valorile normale sunt undeva intre 0 si 20! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma bucur sincer pentru voi!
oricum esti si ai fost o mare curajoasa!

1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ilinca79 spune:
Salutare delfinariu,
va invit la a 2-a cafea pe ziua de azi. Eu sunt cam zombi, dupa o noapte grea + o ora la bazin cu picil, care ne-a molesit pe amandoi
. Din fericire el doarme de mai bine de-o ora, sper sa nu se trezeasca inca.
Histamina, ma bucur mult pt. vestea buna! 
In legatura cu dieta vegana, eu recunosc ca n-am studiat mult pe tema asta. Nici nu m-am chinuit pentru ca eu sunt o gurmanda de felul meu si chiar daca toate argumentele ar inclina in favoarea ei, tot n-as putea sa o urmez. Ce imi place mie (de ex. la blogul Cristelei) este ca aflu informatii noi despre alimente foarte sanatoase pe care nu le-am consumat niciodata si care cred ca merita introduse in alimentatia lui Victor mai ales.
Bumblebee eu nu dau cu rosii, ca abia mai am cateva pt. V (si alea, gogonele inrosite pe dulap
) Eu zic ca in tratamentul cancerului nu exista solutii universal valabile din pacate. Unele terapii se potrivesc intr-un caz, altele in altul, e o loterie. Vezi cazul lui Steve Jobs, care se zice ca poate ar fi supravietuit daca nu amana operatia clasica timp de noua luni pentru a incerca terapii alternative.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
carla_2008 spune:
histamina mai spune...

in fata ta. Esti foarte ambitioasa ca ai reusit sa slabesti atat de mult. Si eu am tinut Monti si mi se pare cea mai rezonabila cura, fara infometare. Cu toate astea nu-i usor de tinut, eu nu reusesc sa ma mobilizez pt. cele 5 kg pe care le mai am de dat jos
de