Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Bumblebee asa tratam si noi crizele de personalitate,dar vine bunica,bunicu,rar bona care strica treaba si ii ia in brate,ca deh sa nu planga tare copilu...

Alina eu iar vin cu curiozitatile mele,poti sa imi pov cand ai timp de cunostinta respectiva? eu am cam studiat pe tema asta si de aceea.....
ps:fete ma scuzati daca sunt prea curioasa, dar eu cand am nelamuriri si nu mie le rezolv,parca nu dorm bine noaptea,ba si visez cu ele

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata!

a dat cafeluta cineva? daca nu v-o dau eu, desi am baut-o de ceva vreme...
F a dormit ff rau, multe maraieli, ba chiar plansete...uff. m-a zapacit rau, asa ca is cam zombi...

Cris, ai o bucalata cu niste ochisori care ma dau gata...o sa innebuneasca baietii mai tarziu... ce concediu fain...ati umblat ceva...

alice, haha...m-ai distrat cum ai povestit de Mara...sa stii ca si F e fan aspirator si mai ales batista bebelusului...umbla cu furtunul prin camere asa tacticos... si ce ma distreaza, e ca el nu stie sa zica nu, doar 'da'...asa ca orice il intreb, el zice da...si ma cam deruteaza...

oana, uf, mami...am citit ce-ati patit...bine ca ati gasit piesa minune, mama ei...

revin! nu ma mai lasa maimuta la laptop...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Denisa, din pacate a fost doar o cunostinta, nu am cunoscut-o ideaproape, dar am fost socata de decesul ei.. Stiu ca stilul ei de viata era fara cusur, si adepta noului stil..

Pe mine ma mai sacaie o curuozitate, italienii se bat acum la longevitate cu japonezii, dar nu sunt vegetarieni, chiar consuma carne, inclusiv rosie. Ei de ce pot si de ce e stilul potrivit pt ei si pt altii nu merge, ca deh, proteina animala, desi consumata dintotdeauna de om, nu e buna.. Omul nu a trait niciodata cu scoarta de copac, fructele/legumele majoritatea sunt sezoniere.. MA intreb doar, desi sincer, nu cred ca as adopta un stil extremist de viata, pt ca nu gasesc motivatiile. Cred ca posturile de peste an sunt mai mult decat suficiente pt purificare (evident, tinute cu cap).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Neata! Vin si eu la cafea cu voi. Dar numai putin ca trebuie sa fug sa dau cu aspiratorul.

Cu alimentatia cred ca e bine ca fiecare sa-si gaseasca propriul echilibru. Nici eu n-as putea niciodata sa fiu raw-vegan. Nu inteleg de ce ar trebui sa mancam la fel ca inainte de descoperirea focului. Oricum durata de viata a oamenilor preistorici era f. mica .
In schimb adoptarea unora dintre principiile sanatoase ale acestor "trenduri" in nutritie, nu cred ca strica.

bumblebee oricum bucataria italiana este muuuuult mai light decat a noastra. Si ei consuma mult peste, salate, etc. De-aia cred ca secretul unei vieti sanatoase consta in alegeri echilibrate si evitarea exceselor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Neata, noi ne-am trezit dimineataaaaaa. S-a trezit tati si Teo si a fost gata, ne-a dat trezirea tuturor. Am bagat la spalat vase, rufe, am facut mancarica de dovlecei, am facut ceai de scai vanat pentru baieti pentru gaturi si tuseli si ceai verde pentru mine.

Mai astept sa se incalzeasca sa mergem afara.

Sadie, da, stiu ca Monti merge,am tinut si dupa ce l-am nascut pe Teo, am dat 13 kg in 3 saptamani si m-am simtit excelent si n-am mai pus nimic mult dupa. Si am tinut-o din prima zI ca la carte, ca eu nu stiu sa ma abat, e ori ori. Sa-mi descopar vointa si gata.

Pupam delfinasi bolnavi.

Sa aveti o zi usoara.

Denisa, a venit aparatelul de masaj? de care ? de unde? cat?

Mergi la inceput

Saddie,Alina sunt de acord cu voi!bine ati punctat!de aceea nu adopt inca un stil vegan pt ca nu ii cunosc toate principiile,ascunzisurile, echilibrul cred eu e greu de gasit in stilul asta. Stiu ca dintotdeauna s-a mancat carne dar mai stiu si ca nu dintotdeauna a fost tratata cu hormoni si chimicale.

Cristteo inca nu am primit aparatul.te anunt cand vine.www.comenzi.ro/relax-tone-0268b-red-power-p-2412.html" target="_blank">asta e

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

neata!

a dat cafeluta cineva? daca nu v-o dau eu, desi am baut-o de ceva vreme...
F a dormit ff rau, multe maraieli, ba chiar plansete...uff. m-a zapacit rau, asa ca is cam zombi...

Cris, ai o bucalata cu niste ochisori care ma dau gata...o sa innebuneasca baietii mai tarziu... ce concediu fain...ati umblat ceva...

alice, haha...m-ai distrat cum ai povestit de Mara...sa stii ca si F e fan aspirator si mai ales batista bebelusului...umbla cu furtunul prin camere asa tacticos... si ce ma distreaza, e ca el nu stie sa zica nu, doar 'da'...asa ca orice il intreb, el zice da...si ma cam deruteaza...

oana, uf, mami...am citit ce-ati patit...bine ca ati gasit piesa minune, mama ei...

revin! nu ma mai lasa maimuta la laptop...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

noah Mateo spune nu la orice si da din cap ca nu,il pap tot
sa vedeti ca i-a invatat bona ceva dans si se iau de mana si danseaza
pun filmuletul imediat desi nu e chiar relevant,asa ca idee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata
sarutmana de aprecieri,dar toate ati fi facut la fel in locul meu.sunt sigura.

am o MARE VESTE. i-a iesit ,in sfarsit, si analiza pt boala celiaca si e ok!!!!!!!!!!!!!!Multumesc lui Dumnezeu. are 2,12 si valorile normale sunt undeva intre 0 si 20!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Denisa, multumesc. Ai mai comandat de la ei? Sunt seriosi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Salutare tuturor !!!
Doamna raceala s-a aninat si de capul lui Vladut al meu
Aseara iarasi nu am inchis un ochi,a tot plins,respira greu,ba ma cauta pe mine,ma tinea de git,off doamne
A dormit cam e ore dar leganat pe picioare,cum il dadeam in patuc iar incepea concertul. Nustiu cind a reusit sa-l prinda raceala ca ieri era ok.

Mergi la inceput