Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 17
btz_ovi spune:
Seara buna.
Oanna am asteptat finalul,ma bucur ca nu a inghitit Matei piesa.Off,asa si eu stau cu teama sa nu inghita ceva,desi suntem cu ochii mereu pe ei tot nu putem evita anumite lucruri.
Histamina jos palaria.
Saddie pai ai dat f multe kg intr-un timp relativ scurt,ceea ce mie mi se pare super.Sa stii ca m-ai ambitionat sa tin si eu Monti,mai ales ca nu sunt asa multe restrictii in alimentatie,cantitativ mai ales.Cum te simti acum??Burta s-a dus?Caci pe mine asta ma doare cel mai tare:burtoiul asta de 7 luni 

Noi avem febra,suntem miorlaiti maxim,haraie in gat,offff,nu sta la medicamente,nu mananca,nu stiu ce sa ii fac.Tita baga maxim.Maine sper sa ajung la medic cu el 
Nb fetele si o seara fara incidente.
EU sunt de "garda" la noapte din pacate 

ooana spune:
Saddie as tine si eu Monti dar mi se pare atat de complicat
am de citit o carte sa inteleg toate principiile...apoi timpul meu e cam limtat 
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
adrianaBuc spune:
saddie, 11 kg? uau! felicitari!
oana, uf! nasol cu piesele astea micute. Eu am un mare stres cu biroul, ca acolo sunt agrafe, ace, tot felul de nimicuri micute. Stau cu ochii pe Rebe ca pe butelie, dar sunt convinsa ca daca ar vrea neaparat ar fura repede ceva fara sa o vad.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
24+
cu 
crispro spune:
Btz, sanatate multa lui Paulica!
Oana, pai tu nu ai multe kile de dat jos, eu zic ca poti si fara Monti, cu un mancat putinel, cu evitat dulciuri si combinatii pacatoase. Eu asa am dat jos kilele. Si acum mananc zilnic dulciuri.![]()
Sa-l ajutam pe Alex
saddie spune:
oana ce bine ca ai gasit piesa aia!!! nu vreau sa ma gandesc ce-o fi fost in sufletul tau!!!
O sa trimit Studiul China pe grup. Pot trimite si din cartile lui Monti ce am in format electronic. Intr-adevar daca nu ai mai tinut niciodata trebuie putin studiat inainte. Eu nici acum nu pot zice ca nu mai fac greseli dar ma familiarizez tot mai mult pe zi ce trece cu principiile lui.
Eu nu-ti recomand neaparat Monti pentru ca tu nu cred ca vrei sa mai slabesti mult (arati super si acum). Ori pentru cateva kg ma gandesc ca mai mare e bataia de cap sa inveti principiile. La mine in total vor fi 20 de kg de dat jos deci imi trebuia ceva de durata nu vreo dieta "fulger".
btz cam asta e ritmul de slabire recomandat peste tot 1kg pe saptamana, in mare am fost in grafic am mai si stagnat. Centimetri s-au dus de peste tot inclusiv burta. Nu pot zice ca disparut ca nah asa n-as mai avea de slabit
. Oricum pentru slabirea pe zone specifice e indicat si sportul. Stiu ca tu ziceai ca faceai mult sport inainte deci esti mai in tema. Spre rusinea mea eu sunt afona la capitolul asta.
saddie spune:
Paula mi-am adus aminte ca ma intrebai ce-am primit de ziua mea. Pai mai nimic!
Ca daca nu prea m-am vazut cu nimeni, cine sa-mi dea?
. De la o prietena un buchet de flori si de la domnul din partea stanga a patului un aparat din ala smecher de cafele Tassimo asa ca de vreo doua zile ma lafai cu espresso, caffe latte si latte machiatto toata ziua ![]()
Rody, Otilia va multumesc de urari! E bine sa primesti si dupa ziua ta parca tine cheful mai mult.
(daca am uitat pe cineva, scuzeeeeee e din cauza ca am tot citit in viteza)
ilinca79 spune:
Seara buna fete dragi,
copilul meu turbo tare m-a tinut in priza azi, ca n-am apucat sa fac mai nimic. V doarme mai nou foarte rau si putin - 10 ore pe noapte cu n treziri si plansete si o ora ziua, iar de pe la 6 seara e marait maxim din cauza oboselii
Si nu stiu ce motiv poate avea, ca dintii sunt iesiti toti 16, molarii ceilalti (ultimii 4) nu se vad (si nu cred ca-i cazul sa apara inca) 
Histamina m-a impresionat foarte mult povestea ta. Esti o femeie extraordinar de curajoasa si sigur un dar de la Dumnezeu...inclusiv faptul ca te-ai nascut cu 900 gr si ai supravietuit in vremuri in care medicina era cum era in Ro, dovedeste asta. Dar colegele tale nu pot intelege ca ai probleme de sanatate? Ma gandesc ca faptul ca esti alergic la multe chestii nu e asa greu de priceput 
Racusoru ce multe stie Andrei. Iar tu mami nu stiu cum reusesti sa le faci pe toate 
Laurica
pe Stefi cea isteata.
Oana bine ca ai gasit piesa minune. Nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul tau 
Btz multa sanatate lui Paulica 
Saddie inca o data
in fata ta. Esti foarte ambitioasa ca ai reusit sa slabesti atat de mult. Si eu am tinut Monti si mi se pare cea mai rezonabila cura, fara infometare. Cu toate astea nu-i usor de tinut, eu nu reusesc sa ma mobilizez pt. cele 5 kg pe care le mai am de dat jos 
Ludmila, bravo pentru vestile bune de la medic 
Rodi ce ma bucur ca ai avut o zi de vacanta neasteptata. Sa purtati sanatoase noile achizitii. Ce mi-a placut de Isa in poze
Mi se pare ca a crescut si e tot mai frumoasa 
Cris2010 Natali e superba 
Ma duc la culcare, ca deja nazdravanul meu s-a trezit de vreo 3 ori, cine stie cum va fi noaptea...
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Cris2010 spune:
Azi s-a cerut SN la olita pt treaba mare
. De obicei arata spre olita dupa ce-si termina treaba
. Sa vedem daca se repeta minunea.
de Solnushka Natali - 13.07.2010