Pufi de ian-feb 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 19
danasor spune:
Neata'
pentru cafea Larisel, sa va treaca repede raceala
Sa va fie de bine cumparaturile
, noi nu avem c&a in Is, am mers la Bt cand s-a facut inaugurarea si i-am luat o gramada atunci, dar saptamana trecuta cand am fost nu prea am gasit multe, i-am luat o sapcutza frumoasa, toata lumea intoarce capul dupa ea cand i-o dau
,
; Sa fie usor inceputul gradinitei/serv 
Sorina poate reusesti sa intri mai des de la munca
, pupam frumusetea cu ochi albastri
Nyny 
pentru raspuns, cate ati tras cu centrala... bine ca s-a rezolvat totusi
Lorex va faceti declaratii de dragoste... frumos
,... si noi

Mire din ce scrie acolo in mare cam aplic, nu am aprofundat, ce-mi place la A. e ca imi raspunde cu Da/Nu la ce vrea sau nu, in general ii respect nu-ul![]()
de duminica am intarcat-o, am fost la o nunta si a adormit-o mama; as fi putut s-o intarc mai demult dar din cauza comoditatii mele am dus-o atat, adormea la comanda cu tt
, acum adoarme cam tarzior...; cand cere tt ii spun ca e mare si nu mai e s-a terminat, si ea zice ca "nu v:ea mare
", dar nu insista...
Am prezentat luni proiectul, nu prea sunt obisnuita sa vorbesc in public, la inceput parca imi tremura vocea, dar mi-am revenit repede, oricum am vorbit mai mult de o ora, sunt ragusita si acum de atunci![]()
Bea cum esti ?
Beatrice1982 spune:
Fost la dr
bebeloi de 4 kile deja...........
precum se vede si la semnatura........ceza in 14.........
doamne ajuta!
in rest totul ok.......cu grasunu....:))
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
37+ cu
Adam Eduard
In 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam!
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
ana_g spune:
'neata si mersi de cofi ultra matinala!
bea, cezariana usoara, refacere rapida si copii sanatosi! si muult laptic pentru bebic sa fie! 

_
mama lui Stefan, pui scump
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 Fost la dr bebeloi de 4 kile deja........... precum se vede si la semnatura........ceza in 14......... doamne ajuta! in rest totul ok.......cu grasunu....:)) _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 37+ cu Adam EduardIn 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam! ![]() Doamne ajuta sa fim sanatosi!![]() |
4 kg deja!!!! ce mare baietel are mami!!!
Sa fiti sanatosi BEA si mai intra si pe la noi, nu numai pe la odisee
miremia spune:
Neatza!
Wow Bea cat de putin mai este! Trebuie sa scoatem [majoretele] la incalzire. Si ce mare e Adam!
Ivan cat a a avut la nastere?

Dana felicitari pt intarcare si pt ca a mers asa usor.
Mai avem si noi 3 luni.....
Larisel poate merge linkul tradus cu google translate si mai adaptezi tu pe ici pe colo.
Sa va povestesc cu Mara mea....mi-a facut sambata si marti niste crize de n-am stiut pe unde sa scot camasa. Am ajuns la concluzia ca ambele crize au fost facute din cauza ca vroia dusa in brate, nu in carut si nici pe jos. Lucru aproape imposibil...e deja destul de grea + carut de impins.
Sambata mi-a plans vreo 15 minute pe drumul din parc spre casa, de nervi si-a bagat un deget in nas pana si-a dat sangele
, era prinsa cu centurile in carut si incerca sa scape. A tacut doar in apropierea casei cand am luat-o in brate.
Marti am iesit din parc sa-i cumpar baloane de sapun pt ca vazuse la o prietna de-a ei si isi dorea. I-am explicat frumos ca tb sa stea in carut in afara parcului, ca este grea si nu o pot duce mult in brate. Mi-a urlat tot drumul, s-a zbatut, am luat-o in brate la un moment dat. Am ajuns la magazin, i-am luat baloane, am pus-o sa mearga pe jos. Ea nu si nu, cand vreau sa o bag in carut isi incordeaza picioarele sa nu o pot baga. Pana la urma am bagat-o cu forta, si-a trantit baloanele de pamant le-a facut praf si a continuat sa urle pana in parc, mici reprize in parc si iar pe drumul spre casa.

Ieri am iesit fara carut si am scapat de crize.
Si mai avem o pb...daca nu inteleg din prima ce vrea, in secunda urmatoare se intinde pe jos si urla. Anyone else in the club?

Plus o problema la adormire de vreo 2 saptamani.
In rest e copilul perfect! ![]()
![]()
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Bea ce cadou frumos de ziua ta primesti anul asta!

_
Mirela si
miremia spune:
Si in caz ca ne mai citeste zic:
La Multi Ani Dastefa!
Sa fii fericita alaturi de sotul si printesele tale!
_
Mirela si
miremia spune:
Acum fac spam sa umplu capitolul......sa pot face altul.![]()
![]()
_
Mirela si