Pufi de ian-feb 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

fuseram la dr..cica puroi in gat...
eu acum am asa o retinere...daca era ceva in gat nu imi mai manca...ori Dragos a mancat destul de bine...ne-a bagat pe antibiotic..

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

asa o fi, poti sa ai puroi in gat si sa nu te doara neaparat....sa fie cu folos antibioticul.

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ale pupici micutului, sa se refaca repede!

Mie mi-a placut www.babycenter.com/0_the-discipline-tool-kit-successful-strategies-for-every-age_1475318.bc?bclink=section&scid=momstodd_20111101:2&pe=MlV4RHRBUnwyMDExMTEwMQ.." target="_blank">asta.
Pe unele le stiam, pe celelalte le voi pune in practica.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

imi place cum suna..."trusa cu instrumente pentru disciplina".....o sa-mi iau notite, ca simt ca nu fac ce trebuie, nu ca ar fi luat-o razna asta mic, dar ma gandesc pe viitor.....

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

sorina Ma sperii cand vorbesti de reacomodare la servici... eu credeam ca intr-un fel de-abia ashtept momentul... m-ai pus pe ganduri ...

rux Pare ca se aliniaza astrele in favoarea voastra . Majoritatea gradinitzelor pe care le-am vazut eu si erau dispuse pe etaje, avea grupa mica la etaj. Pe mine nu ma deranjeaza (pt ca gemanutzele se descurca deja destul de bine cu urcatul si coboratul si le si place maxim activitatea), mai ales ca mancarea se serveshte (de regula) la parter, asha ca in camera lor aerul e mai "primenit".

bf, ana Gradi la stat (cel putzin in Constantza) primeshte copii doar de la 3 ani implinitzi in sus, pt varste mai mici ar fi creshe (pe care e super bataie si super shpagageala). La gradi de stat se plateshte mancarea (9-12 lei/zi), plus fondul de inceput, plus cadourile, plus mobila, parchetul, caldura si ce-o mai fi nevoie pe parcurs ...

nyny Raceala cred ca ni se trage mai degraba de la noul mall decat de la plaja .
Bine ca va permitetzi gradi cu program scurt... la program lung nu mi se mai pare viatza de pre-shcolar tot asha de roz cum ai descris-o tu... dar unii nu avem de ales.

ale Oricat de sceptice am fi noi cu antibioticul, sunt situatzii cand chiar se impune. Noi azi am luat rezultatul Alenei de la exudatul refacut si e ok, deci antibioticul rulz... Eu de la mine putere (aka fara recomandare de la medic) i-am dat si probiotic pe perioada tratamentului. Insanatoshire rapida!

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

nyny Raceala cred ca ni se trage mai degraba de la noul mall decat de la plaja .
Bine ca va permitetzi gradi cu program scurt... la program lung nu mi se mai pare viatza de pre-shcolar tot asha de roz cum ai descris-o tu... dar unii nu avem de ales.

Da... ne permitem pt ca e dispusa mamaia sa stea cu ei cat suntem noi la serv ca altfel eram si noi full-time gradi. Si chiar daca eram nevoiti sa facem asta, n-ar fi fost nici o problema. Nu stiu, n-am privit niciodata gradinita ca pe o suferinta a copilului.

De ce spui ca nu ti se pare la fel de roz la program prelungit? Sigur, e mai greu la inceput, indiferent ca stau 3,5 sau 8 ore pt ca se rup din mediul lor, de langa parinti samd... dar cu timpul ar trebui sa se acomodeze si sa accepte trecerea la alta etapa. Nu stiu exact ce activitati se fac la gradinita in general cu copii atat de mici, dar ma gandesc ca joaca ar trebui sa fie pe primul plan, nu?

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Mie mi-a placut www.babycenter.com/0_the-discipline-tool-kit-successful-strategies-for-every-age_1475318.bc?bclink=section&scid=momstodd_20111101:2&pe=MlV4RHRBUnwyMDExMTEwMQ.." target="_blank">asta.
Pe unele le stiam, pe celelalte le voi pune in practica.

Mi-am aruncat putin ochii. Trebuie aprofundat... maine ca acum sunt rupta de somn.

Mergi la inceput

O cafelutza matinala doriti?

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:

Da... ne permitem pt ca e dispusa mamaia sa stea cu ei cat suntem noi la serv ca altfel eram si noi full-time gradi. Si chiar daca eram nevoiti sa facem asta, n-ar fi fost nici o problema. Nu stiu, n-am privit niciodata gradinita ca pe o suferinta a copilului.

De ce spui ca nu ti se pare la fel de roz la program prelungit? Sigur, e mai greu la inceput, indiferent ca stau 3,5 sau 8 ore pt ca se rup din mediul lor, de langa parinti samd... dar cu timpul ar trebui sa se acomodeze si sa accepte trecerea la alta etapa. Nu stiu exact ce activitati se fac la gradinita in general cu copii atat de mici, dar ma gandesc ca joaca ar trebui sa fie pe primul plan, nu?

Nu mi se pare greu doar la inceput... iar programul scurt mi se pare excelent din toate punctele de vedere. Cel lung in schimb, implica somn (momentan pt noi e destul de complicat adormitul si eu una de-abia reushesc s-o "stapanesc" pe Alena), mese (avem deja mofturi, fitze, farfurii preferate etc) care e posibil sa dureze ceva timp pana la o oarecare "reglare". Totushi, de la un anumit moment al zilei copilul oricum va incepe sa-si ashtepte parintzii, ceea ce mi se pare cel mai nasol. Daca alti copii pleaca mai devreme deja se agraveaza situatzia fara "solutzie" zic eu, oricat de "distractiva" ar fi gradinitza, jucariile sau educatoarele. In plus, la 17-18 cand te duci sa iei copilul, pana ajungi acasa, pana te despachetezi, pana prepari o cina, pana faci baitza etc vine ora de culcare, ramane timp pt cel mult o poveste si un pupic. In weekend, cand teoretic ar fi ceva timp de petrecut cu copiii, iarashi e programul incarcat (cel putzin la mine), caci sambata e (ar trebui sa fie ) zi de shmotruiala, shopping etc, duminica zi de gatit ceva mai "special" si ramane putzin timp pt copii. Sa nu mai zic ca eu voi lucra inclusiv sambata si duminica cate juma' de zi. Plus ca la 3 ani cred ca ar fi totushi mult mai ushor pt copii de acceptat un program oarecum mai riguros decat la 2 ani. Acum stand acasa (unul din parintzi ma refer), chiar daca e ocupat cu altele si copiii mishuna pe langa, chiar daca nu e timp de "calitate" petrecut cu copilul, il are totushi sub aripa protectoare, ii mai arunca un zambet, un pupic ceva ...

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Eu ma apuc de studiat limbi straine, sa pricep si eu ceva din linkul postat de mire . Poate mai intru de la birou mai tarziu...

Sondaj de sezon

Mergi la inceput

Citat:

Eu ma apuc de studiat limbi straine, sa pricep si eu ceva din linkul postat de mire . Poate mai intru de la birou mai tarziu...

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sondaj de sezon

Neatza si sarumana pt cofee... chiar matinala.

Pt link ai putea sa incerci cu google translate.

Mergi la inceput