**Prichindei nazdravani 2008!** (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

sunt proaspete aburesc deja.
M-am certat cu asitenta la gradinita,deoarece Delia plangea asa de tare incat ii venea sa vomitesi m-a chemat asistenta in cabinet sa imi spuna ca ei nu yi place tyusea Deliei si ca trebuia sa ma cheme ca se iau parintii de ea,dar eu nu m-am luat de ea cand ea primea copii cu otite si tuseau si cu mucii pana in stomacplus de asta i-am uitat si avizul epidemiologic.
M-am cewrtat de ndimineata si cu mama ca nu am vrut sa merg cu ea sa se angajez si a inceput sa ma santajeze ca ea de acum incolo nu imi va mai da nimic ca asa va face si ea.
M-am saturat ma jur

Mergi la inceput

Fetelor unde sunteti?
M-ati lasat singura?
Mariana cum este la munci?
Doinita tu pe unde esti mami?
Nyny tu cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

!

Bonjour de zi si de la noi ! De-abia am reusit sa ma adun, sa mananc ceva si iatama-s in casuta . Am lipsit motivat dimineata, am fost de-am "varsat sange", ca mai aveam o tura de analize de la endo . Ma simt cam nashpa, beau chiar in acest moment o gurita de cafea poate-mi revin la capanoaga . Si unde mai pui ca sunt si pe regim astazi, am mancat niste floricele aseara si dimineata am pierdut cheia si am semnat de cateva ori condica la . Mi-am tras un smecta, 3 ceaiuri de menta si la pranz pilaf cu covrigi .
In rest nimic nou, turturina la cresa, tati acasa, io la munci .

Alina, dupa tot show-ul pe care l-ai avut, ai lasat-o pe Delia la gradi ? N-am inteles bine , mama ta vroia sa te ia si pe tine sa se angajeze sau sa te angajeze?
In privita jucariilor, in primul rand sunt adepta cumpararii lucrusoarelor si apoi a jucariilor de preferinta low cost made in china ca sunt mai pe buzunarul meu .

Nyny, draguta noastra . pentru efortul de a scrie cate ceva de voi. Marei si Davidutzului ! Pana la pensie ?

Doinita, da....coca de gogosareala , tot la congelatoare, vezi ca scrie ca sunt si pentru pizza si scovergi .

si o zi buna in continuare!

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Mariana pe Delia am lasat-o la gradi,si a plans doar cat am schimbato cand am duso la grupa numai avea nimic.
Si mama ma lua cu ea ca sa se angajeze ea nu sa ma angajez eu.
Am reusit sa imi fac si buletinul k imi expirase
Si acum am o durere de cap de nu imi vine sa cred

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Mariana pe Delia am lasat-o la gradi,si a plans doar cat am schimbato cand am duso la grupa numai avea nimic.
Si mama ma lua cu ea ca sa se angajeze ea nu sa ma angajez eu.
Am reusit sa imi fac si buletinul k imi expirase
Si acum am o durere de cap de nu imi vine sa cred

http://alinahandmade.blogspot.com/

Bine ca ai lasat-o . A fost si pauza mare de cand ai dus-o ultima data . Repeta-i mereu ca va sta putin si te vei duce repede sa o iei acasa . Ei au impresia ca sunt lasati acolo forever . Pai daca o duci pe Delia la cresa, ia-o de mana pe mama si du-te cu ea unde vrea, mai schimbi si tu atmosfera si mai eviti si tu niste discutii inutile sau poate gasesti si tu ceva joburi convenabile . Si pe mine ma doare inteligentul , n-a mers cu gurita de cafea am luat si un paracetamol sinus .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

hellooo lumee....

Ce fac fetele? Am intrat sa va salut.

Alina, nu te mai stresa mami pt .... toate cele. Ai PM.

Mariana aoleu da ce bucurie pe capul tau cu ... de la floricele zici? Nu mi s-a intamplat niciodata. Mai nasol e cand se intampla si te prinde in deplasare.

Doinita tu pe unde esti de n-ai aparut pana acum?

Eu sunt pe la serv... intr-o mica pauza sa zicem. Sa vad cat tine.
Va pe toate.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

hellooo lumee....

Ce fac fetele? Am intrat sa va salut.

Alina, nu te mai stresa mami pt .... toate cele. Ai PM.

Mariana aoleu da ce bucurie pe capul tau cu ... de la floricele zici? Nu mi s-a intamplat niciodata. Mai nasol e cand se intampla si te prinde in deplasare.

Doinita tu pe unde esti de n-ai aparut pana acum?

Eu sunt pe la serv... intr-o mica pauza sa zicem. Sa vad cat tine.
Va pe toate.

Mamica fericita de Mara si de David

Pfiuuu...scrisesem mesagiul da' nu ma logasem . Clar sunt fara busola azi .

Salutti ! Yep mamma, floricele cu unt si daca stau sa ma gandesc am "beut" si un pahar cu sifon si sirop de brad . Nefericita combinatie.... Azi merg pe paine prajita cu sos de limba , nashpa e ca ma doare stomach-ul in continuare , da' sunt happy ca am gasit cheia .

Mergi la inceput

Fetelor eu ma pun sa ma indind ca ma doare scufita de la cearta cu asistena siu cu mama,zi usoara va dorewsc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Fetelor eu ma pun sa ma indind ca ma doare scufita de la cearta cu asistena siu cu mama,zi usoara va dorewsc

http://alinahandmade.blogspot.com/

Odihna placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dragutelor!
Azi am avut de vizionat: 'Frumoasa Adormita'...dar intr-o varianta originala...fara cuvinte numai mima...adica noroc cu Teo de-mi mai spunea si mie cate ceva...mie mi s-a parut naspha, plina de metafore,...dar Teo a fost incantata
Marinusha...dar ce nu bagi si tu un ercefuryl...s-un morcov proaspat si esti ca noua...si cu flora refacuta...or fi fost expirate floricelele alea...asta apropo ca vroiam sa fac io aseara si noroc ca ma uitai pe verso...si erau exp din iulie
Alina , asistenta aia sigur astepta ceva de la tine...noroc ca s-a terminat cu bine
Nyny alergatura cu foloase iti doresc in continuare...si cand mai prinzi cate-o pauza mai ciripeste cu noi
La munca la mine e nashpeta treaba...se lasa iar cu 'plecari'...ca in fiece an de Craciun si Paste...nu mai am nici un chef de nimic
la toata lumea!

Mergi la inceput