**Prichindei nazdravani 2008!** (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Buna dragutelor!
Azi am avut de vizionat: 'Frumoasa Adormita'...dar intr-o varianta originala...fara cuvinte numai mima...adica noroc cu Teo de-mi mai spunea si mie cate ceva...mie mi s-a parut naspha, plina de metafore,...dar Teo a fost incantata
Marinusha...dar ce nu bagi si tu un ercefuryl...s-un morcov proaspat si esti ca noua...si cu flora refacuta...or fi fost expirate floricelele alea...asta apropo ca vroiam sa fac io aseara si noroc ca ma uitai pe verso...si erau exp din iulie
Alina , asistenta aia sigur astepta ceva de la tine...noroc ca s-a terminat cu bine
Nyny alergatura cu foloase iti doresc in continuare...si cand mai prinzi cate-o pauza mai ciripeste cu noi
La munca la mine e nashpeta treaba...se lasa iar cu 'plecari'...ca in fiece an de Craciun si Paste...nu mai am nici un chef de nimic
la toata lumea!

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Important e ca i-a placut Teodorei...
Sar'na ! Chiar ca nu m-am uitat la termen, le-a facut omu' . Da' culmea e ca doar eu am avut reactia asta, restul nema' si a mancat si Biculina. Ercefuryl sa fie! N-am luat niciodata !
Apai astia va iau la puricat din 3 in 3 luni . Succes mami ! Pe noi ne evalueaza ...si sunt punctaje de.....

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Mariana...cine stie? s-o fi nimerit la tine...toxina...nu-i obligatoriu sa fie la toata lumea...chiar e bine
Da bre ...la noi una-doua iar vin cu maturoiu...
Teo a prins o ora de somn...si acu e cu ochii la Alba ca Zapada
Imi zice: mami ti-a clescut palul!
Eu: Ihi...si n-am bani sa ma tund si eu ...la coafor
Teo: Nu-i nimic, mami am eu o foalfeca...losie si te tund eu...uite-asa!

Mergi la inceput

Citat:

Mariana...cine stie? s-o fi nimerit la tine...toxina...nu-i obligatoriu sa fie la toata lumea...chiar e bine

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

mama pe ea de "hair stilista" ! Pai poate te vrea omu' sa te aiba cu pletele pe perna si te-ai scos...nu-ti mai trebuie banuti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:

Mi-o imaginez tare cochetzica pe Teo dupa cum o descrii tu .

Si Mara saliva la mine cand ma machiam dimineata si ieri cand am dus-o la gradi.... surpriza, jucarii noi printre care si o trusa de coafor in care se gasea o trusa de farduri adevarata. Educatoarea a ramas masca pt se astepta sa fie doar asa desenate fardurile... dar nu... erau chiar farduri praf. Si daca nu s-a boit Marushca mea toata ziua ieri cat pentru o luna de zile.. era roza toata cand m-am dus sa o iau. Azi disparusera ca prin minune fardurile, dar e bine ca si-a facut damblaua pana la urma.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Da, Teo mi-a luat o pensulica de ploape si se face ca se da...Ea nu are trusa dar cand merge la o prietena se boieste de mama focului...
Ca sa nu mai zic de oja...sa vedeti cand se da ea(pe unghii si juma din deshte)...si ne da si pe noi (pe mine si pe mama)
Acu' are 2 carticele cu jocuri plus colorat sunt cu printese si nu-i aud guritza
In curand ne vom juca: domino, Ana lui Manole...ghiceste cine-s eu? (inventii)...si multe altele...plus nelipsita seara dansanta...ea in rochie de Ariel si eu...improvizam cearceaf cu colanti

Mergi la inceput

Dragele de ele . Precoce de mititele . Cand te gandesti ca primul machiaj mi l-am facut la 18 ani . Turturina a fost haioasa rau cand s-a dat pe unghii in loc de oja cu corector lichid , o saptamana a mers la cresa cu contur alb, ca-l mai rashketasem eu da' nu in totalitate . La farduri nu are acces ca sunt pe un raft unde nu ajunge...in schimb la buni a dat de fardul de obraz..., a trebuit sa o demachiez.... oricum mi-a spus: "Cand o sa fiu mare o sa ma dau cu oja verde !"

Mergi la inceput

corector lichid???...tare corcodusha
Da, ...si oja noastra e mov, verde, turcoaz...si numai culori turbate
Acum ca m-a tuns Teo...sunt chemata la...mini disco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

la corcodusele voastre sugubete.
Mariana,Doinita voi sunteti fete istete si vei trece cu bine peswte asta
Delia la gradinita si-a desenat familia,o sa fac o poza la desen si o voi pune pe picasa sa va amuzatio si voi

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Hai, poftiti la si de'mente !

Mai fetelor ce-am tras-o aseara . Apai io una sunt cu extremele - agonie si extaz . Am plecat eu voios de pionier de la munci, omu' n-a avut chef sa ma ia cu makineta, m-am abonat la o colega si dupa multe manevre ca nu puteam iesi dintr-o parcare super aglomerata (unu isi parcase harbu chiar pe mijlocul caii de acces ) am ajuns la cresa . Am luat-o pe catzarina si pe drum a inceput sa ma doara stomacul, da' rau tare... de-abia m-am tarat pana acasa. M-am prabusit in pat si n-am fost in stare sa ma ridic decat pe la 22:00 cand am pregatit-o pe Biculina de . Intre timp am mai bagat cateva reprize de . Corcodusha venea si ma intreba "Mami te simti mai bine?" ...iubirea mea...
Azi vad ca sunt bine , mi-am luat o sacosa cu covrigi uscati si mi-am facut 1 l de ceai dement.....

Sa va spun una buna, sunt singura la munci pana luni .

Va doresc o zi minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

sunt fierbinti.
Acum m-am intors de la gradi,Delia nu a mai facut nici un showsi suint asa mandra de ea,astazi avem sedinta la gradi.
O zi usoara la scarbici

Mergi la inceput