**Prichindei nazdravani 2008!** (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna fetelor!
Azi am fost cu Teo acasa, acu a adormit...am prestat pt munci la greu!
Am iesit si putin afara!
Alina ai cetit PM-ul meu? Sanatate multa!
Nyny cu gradi incercam de luni...daca au dat drumul la caldura
Mariana sa poarte cu placere Bia noile achizitii...carticelele sunt de colorat?...Apropo...n-ai vazut cumva la Caref nu aveau red. la carti de povesti?

...sa stiti ca aseara...am avut 'intalneala' cu omu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Am revenit fetelor.
Am facut si putin shopping,mi-am luat si eu o crema de maini ca numai aveam.Si acum stau putin si ma odihnesc si apoi imi fac unghiile(niciodata nu imi ieise manichiura ca la salon si la salon nu imi permit sa mer4g)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Buna fetelor!
Azi am fost cu Teo acasa, acu a adormit...am prestat pt munci la greu!
Am iesit si putin afara!
Alina ai cetit PM-ul meu? Sanatate multa!
Nyny cu gradi incercam de luni...daca au dat drumul la caldura
Mariana sa poarte cu placere Bia noile achizitii...carticelele sunt de colorat?...Apropo...n-ai vazut cumva la Caref nu aveau red. la carti de povesti?

...sa stiti ca aseara...am avut 'intalneala' cu omu

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Am zis eu ca esti casnica azi . Multumim ! Au carticele la 4 RON/buc de colorat inclusiv cu povestea respectiva, rafturile sunt fata in fata cu raionul de rechizite. Sunt multe chestioare la 4 RON care te incanta efectiv . Ai vazut si bluzitele alea la 20 RON...sunt 5 culori diferite, foarte moi...sunt super pentru gradi/cresa.
Spor la mai multe intalneli .

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Alina cum se mai simte Delia?...tot cu sacosa de medicam. esti?...de fapt ...inteleg ca acu' atenteti chiar tu la sacosa ei
Sper sa mai tina putin soarele asta...si s-o mai scot pe TEO si dupa-amiaza!
Fetelor ce bunatati pregatiti in we?...
Nu stiu de ce...dar mie mi -sa facut pofta de-un rasol de vitelush...cu hrean...abia mai omaram si virusachii astia...si-n zeama bag vreo doua galusthe si TEO-i super, mega incantata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Am revenit fetelor.
Am facut si putin shopping,mi-am luat si eu o crema de maini ca numai aveam.Si acum stau putin si ma odihnesc si apoi imi fac unghiile(niciodata nu imi ieise manichiura ca la salon si la salon nu imi permit sa mer4g)

http://alinahandmade.blogspot.com/

Dupa mai multe incercari o sa reusesti cu brio si chiar mai bine decat la salon. Eu imi fac manichiura/pedichiura singura de la 17 ani. Am avut o experienta sumbra dupa o manichiura facuta la salon sa mi se infecteze toate degetele .

Mergi la inceput

Mariana...le-am vazut...sa vedem daca ajungem si noi!
Au un stil astia...cu chestioare de 4 lei...pui in cos si zici: ei, hai s-o iau, ca doar ii 4 lei, nu-i o avere!...si mai pui una...si inca una...si cand ajungi la casa: BEY...pe ce-am dat eu banii astia?...dar ...mic cu mic se face mare
Cum suntem la mare stramtoreala cu banii...incep sa ma intreb de mai multe ori: chiar imi tb asta?...totusi ...tb sa achiz pt TEO o pijama pt. 'vremurile' acestea...ca nu suporta pantalonii care i-au ramas scurti...
Ce scandal facea si dimineata...

Mergi la inceput

Eu pregatesc ciorba de vacuta, peste la cuptor (sosul ala care mi l-ai spus Doinita nu-l fac separat, pun toate ingredientele de la inceput pe peste si il las acolo pana scade)si-i fac scordelea (piure de cartofi si usturoi) ca garnitura, copanele la cuptor si "turnata" cu branza si stafide.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Mariana...le-am vazut...sa vedem daca ajungem si noi!
Au un stil astia...cu chestioare de 4 lei...pui in cos si zici: ei, hai s-o iau, ca doar ii 4 lei, nu-i o avere!...si mai pui una...si inca una...si cand ajungi la casa: BEY...pe ce-am dat eu banii astia?...dar ...mic cu mic se face mare
Cum suntem la mare stramtoreala cu banii...incep sa ma intreb de mai multe ori: chiar imi tb asta?...totusi ...tb sa achiz pt TEO o pijama pt. 'vremurile' acestea...ca nu suporta pantalonii care i-au ramas scurti...
Ce scandal facea si dimineata...

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Eu pijamalele i le iau de la magazinele cu buzunare mici, mici (3.8) . Blugii grosuti i-am aluat anul trecut de acolo cu 7.6 RON. Nu stiu daca aveti asa magazine la voi.

Mergi la inceput

Mariana...deci gang in gand cu vita...
La desert...cred ca voi incerca cu TEO niste cornulete...cu nuca, rahat...si alte umpluturi...
Ar manca non-stop cornulete...pana acu' mi-a facut mama...dar e timpul sa ma aventurez si eu...in marea incercare...a 'aluaturilor'
...si cred ca incerc niste sucuri cu ce gasesc in piata: sfecla, morcov, mar...telina...
Voi ati incercat 'combinatii' de astea de toamna?
Tot zic ca-i bine o cura...macar o sapt de sucuri de astea...dar niciodata nu-mi gasesc timp

Mergi la inceput

Mariana, pai avem o groaza de 3.8 dar...totusi cat ai dat pe-o pijama?
Si eu tot pe-acolo caut dar sunt cam 15 roni...si dresuri iau de acolo...si mai multe chestii ...
Pijamalele-s chinezesti...si nu stiu cum se face...dar imediat ii raman scurte...desi le iau mai mari...or intra si la apa?

Mergi la inceput