**Prichindei nazdravani 2008!** (14)
Raspunsuri - Pagina 5
nyny spune:
Hai buna ziua
...
Mariana da asa ai povestit... de am trait si eu momentul
. Mi-a stat inima pana ai gasit-o pe Bianca
.
Alina aoleu... sarumana. N-as vrea sa le ratez. Te anunt de indata ce pot sa trimit banutii.

Doinita se vede treaba ca Teo are shopingareala in sange
. Apropo, cum mai e? Nu mai mergeti la gradi?
Tatiana ce mai faci? Ce ai facut la dr?
Va
pe toate.
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:

Sunt gata aburesc eu zac ca sunt bolnava m-a prins racaeala si mai trebuie sa merg si cu Delia la medic
Sper sa reusesc.
O zi usoara fetelor
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor
!
Hai, poftiti la 

, e fierbinte!
Azi Biculina va merge cu grupa la Teatrul de papusi
. Am lasat-o in hainele de oras si mai tarziu sa-i schimbe in cele de la cresa...sper ca se vor descurca si nu m-oi trezi cu cupilu' imbracat in cine stie ce tzoale
. Ea isi recunoaste lucrushoarele da' io stiu...
. Aseara m-am dus ca vantu' pana la Carrefour ca am prins o reducere la hanorace de fetite, i-am luat cu 50 RON un hanorac movaliu super
. Mai aveau si www.carrefour.ro/produse/pentru-copii-194/" target="_blank">astea la reduceri (hanoracul pe care l-am luat e la mijloc). Nici nu l-am mai asteptat pe omu' sa se intoarca, ne-am dus noi doua ca mitzele calaretze pe maxi taxi care-i gratuit pana acolo. Bineinteles ca s-a mai "lipit" de doua carticele una cu Peter Pan si alta cu Bambi, o trusa cu penar, creioane si gume de sters cu Mickey Mouse si carti de joc cu Lazy Town...![]()
si va doresc o zi buna. Ma chinui sa scriu mesajul de la 09:00...
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui alina_satena![]() ![]() Sunt gata aburesc eu zac ca sunt bolnava m-a prins racaeala si mai trebuie sa merg si cu Delia la medic Sper sa reusesc.O zi usoara fetelor http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Sanatate
! Baga niste ceaiuri cu multa lamaie si miere. Sa te faci bine, sa nu-i intorci raceala Deliei. Cu ea dc te mai duci la medic?
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Mariana cu ea vroiam sa ma duc la medic sa yi iau avizul epidemiologic dar m-a programat ptr luni dp amiaza
,mie imi e si frica ca daca ma pune raceala la pat,oricate medicamente as lua tot zac vreo 4 zile
MarianaPop spune:
Hai salutation!
Am venit si io pe-aici da' sunt eupizata de nervi si de toate cele 

. Am o zi de kko de-mi vine sa-i 'mut pe toti...
. De-abia acum imi mananc branza cu smantana-n poala
si de stres mi-am comandat si doua gogosi
. Aveam in plan s-o tai putin in oras sa-i duc un buchet de flori dnei sefa de la cresa...iese saptamana viitoare la pensie...si poate ma lipesc de-o pila la vre-o gradinita
. Da' nu mi-a iesit pasentza
. Ramane sa vad cum dau de ea luni
.
Chiar....ce liniste e....unde sunteti fetelor
?
Alina, sorry de-abia am reusit sa intru...
Revin cu intrebarea pusa saptamana asta, ce-mi recomanzi pentru scoatere bataturi?
Tatiana, ai reusit sa rezolvi ceva la capitala? Cum te mai simti
?
Doinita, esti acasa cu Teo?
Iaaa, ce soare-i afara...nici n-am observat pana acum
. M-am dus rau de tot...
.
Fug...la munci!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Ies putin afara cu Delia sa ia aer ca nu am scoso de 3 zile deloc,nici macar pe balcon
.
Vb cand vin,serv ici usor tuturor

Sunt singura in cauta