**Prichindei nazdravani 2008!** (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Hai buna ziua...

Mariana da asa ai povestit... de am trait si eu momentul. Mi-a stat inima pana ai gasit-o pe Bianca.

Alina aoleu... sarumana. N-as vrea sa le ratez. Te anunt de indata ce pot sa trimit banutii.

Doinita se vede treaba ca Teo are shopingareala in sange. Apropo, cum mai e? Nu mai mergeti la gradi?

Tatiana ce mai faci? Ce ai facut la dr?

Va pe toate.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Nyny le trec pe blog rezervate stai linistita

Mergi la inceput

Sunt gata aburesc eu zac ca sunt bolnava m-a prins racaeala si mai trebuie sa merg si cu Delia la medicSper sa reusesc.
O zi usoara fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fetelor !

Hai, poftiti la , e fierbinte!

Azi Biculina va merge cu grupa la Teatrul de papusi . Am lasat-o in hainele de oras si mai tarziu sa-i schimbe in cele de la cresa...sper ca se vor descurca si nu m-oi trezi cu cupilu' imbracat in cine stie ce tzoale . Ea isi recunoaste lucrushoarele da' io stiu.... Aseara m-am dus ca vantu' pana la Carrefour ca am prins o reducere la hanorace de fetite, i-am luat cu 50 RON un hanorac movaliu super . Mai aveau si www.carrefour.ro/produse/pentru-copii-194/" target="_blank">astea la reduceri (hanoracul pe care l-am luat e la mijloc). Nici nu l-am mai asteptat pe omu' sa se intoarca, ne-am dus noi doua ca mitzele calaretze pe maxi taxi care-i gratuit pana acolo. Bineinteles ca s-a mai "lipit" de doua carticele una cu Peter Pan si alta cu Bambi, o trusa cu penar, creioane si gume de sters cu Mickey Mouse si carti de joc cu Lazy Town...

si va doresc o zi buna. Ma chinui sa scriu mesajul de la 09:00...

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Sunt gata aburesc eu zac ca sunt bolnava m-a prins racaeala si mai trebuie sa merg si cu Delia la medicSper sa reusesc.
O zi usoara fetelor

http://alinahandmade.blogspot.com/

Sanatate ! Baga niste ceaiuri cu multa lamaie si miere. Sa te faci bine, sa nu-i intorci raceala Deliei. Cu ea dc te mai duci la medic?

Mergi la inceput

Mariana cu ea vroiam sa ma duc la medic sa yi iau avizul epidemiologic dar m-a programat ptr luni dp amiaza,mie imi e si frica ca daca ma pune raceala la pat,oricate medicamente as lua tot zac vreo 4 zile

Mergi la inceput

Sunt singura in cauta?

Mergi la inceput

Dar chiar sunt singura

Mergi la inceput

Hai salutation!

Am venit si io pe-aici da' sunt eupizata de nervi si de toate cele . Am o zi de kko de-mi vine sa-i 'mut pe toti.... De-abia acum imi mananc branza cu smantana-n poala si de stres mi-am comandat si doua gogosi . Aveam in plan s-o tai putin in oras sa-i duc un buchet de flori dnei sefa de la cresa...iese saptamana viitoare la pensie...si poate ma lipesc de-o pila la vre-o gradinita . Da' nu mi-a iesit pasentza . Ramane sa vad cum dau de ea luni .

Chiar....ce liniste e....unde sunteti fetelor ?

Alina, sorry de-abia am reusit sa intru... Revin cu intrebarea pusa saptamana asta, ce-mi recomanzi pentru scoatere bataturi?

Tatiana, ai reusit sa rezolvi ceva la capitala? Cum te mai simti ?

Doinita, esti acasa cu Teo?

Iaaa, ce soare-i afara...nici n-am observat pana acum . M-am dus rau de tot....

Fug...la munci!

Mergi la inceput

Ies putin afara cu Delia sa ia aer ca nu am scoso de 3 zile deloc,nici macar pe balcon.
Vb cand vin,serv ici usor tuturor

Mergi la inceput